• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bunları yaptırdım ve boyadım dolap kulpu oldak oğluşa fikir olsun size de 🥰

Eklentiler

• 5E64B79E-9BE9-4D4E-891A-791D842B187C.webp
    5E64B79E-9BE9-4D4E-891A-791D842B187C.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 68
  • DA455E8C-5DC9-4679-B0C7-8810CFF09DB3.webp
    DA455E8C-5DC9-4679-B0C7-8810CFF09DB3.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 62
  • D82F4FDE-2E8A-4642-8ABD-2090B4C80C51.webp
    D82F4FDE-2E8A-4642-8ABD-2090B4C80C51.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 74
Doktoruma çok güveniyorum, cok yırtığın olabilir ve doğum hastanesi devlette normal doğum alanları yanyana yeri geliyor perde bile olmuyor vs vs bi çok şeyi şimdiden söyledi. Sadece zaman olarak bebeğin durumu ne zaman aşağı yukarı belli olur onu sordum aslında

Tatlım sen onu dert etme.
Benim annem 15 sene önce kardeşimi 5 kilo doğurdu normal doğum hem de.
Boyunu hatırlamıyorum ama 6 aylık bebek gibiydi.
Doktor çok önemli sezaryan kolaylarına geliyor doktorların ondan normal doğumdan kaçıyorlar.

Sen istiyorsan normal doğum kendinde ısrarcı ol :KK200:

forevermorrenk forevermorrenk

Koydum canım dün doktor da söyledi. Dün gündüz biraz hareket ettim evin içinde iyi geldi. Ama işte gece yatarken hareketsiz kalıyor ya sanırım ondan çok fena oluyor. Saat başı kalktım azcık üstüne bastım rahatladım geri uyudum. Sonra bir daha 🤦‍♀️
Çok ağrırsa parol içebilirsin bir tane dedi ama o kadar çok ilaç içiyorum ki zaten içmek istemedim. Yarın kontrolde konuşacağım bakalım inşallah bir çözümü vardır. Araştırdım da biraz doğuma kadar çeken çok var :KK43:

forevermorrenk forevermorrenk

Koydum canım dün doktor da söyledi. Dün gündüz biraz hareket ettim evin içinde iyi geldi. Ama işte gece yatarken hareketsiz kalıyor ya sanırım ondan çok fena oluyor. Saat başı kalktım azcık üstüne bastım rahatladım geri uyudum. Sonra bir daha 🤦‍♀️
Çok ağrırsa parol içebilirsin bir tane dedi ama o kadar çok ilaç içiyorum ki zaten içmek istemedim. Yarın kontrolde konuşacağım bakalım inşallah bir çözümü vardır. Araştırdım da biraz doğuma kadar çeken çok var :KK43:

İşte bütün gün yatıyorsun kan akışın çok olmuyor ama ayağa kalkman da riskli ne zor dimi anne olmak :(
Bende yatınca geceleri ağrıyor ama benimkisi tamamen yorgunluktan :/
Olsun az kaldı biraz daha sabır lütfen bak, karnındaki güce inan onu kucağına alacağın günleri düşün.
Hepsi geçecek birer anı kalacak bize :KK200:
Benim elim ayağım şişti hep, ayaklarım ayakkabıma girmiyor ama geçecek diyorum.

Doğurunca mis gibi olacağız :anne:

İşte bütün gün yatıyorsun kan akışın çok olmuyor ama ayağa kalkman da riskli ne zor dimi anne olmak :KK43:
Bende yatınca geceleri ağrıyor ama benimkisi tamamen yorgunluktan :/
Olsun az kaldı biraz daha sabır lütfen bak, karnındaki güce inan onu kucağına alacağın günleri düşün.
Hepsi geçecek birer anı kalacak bize :KK200:
Benim elim ayağım şişti hep, ayaklarım ayakkabıma girmiyor ama geçecek diyorum.

Doğurunca mis gibi olacağız :anne:
Aynen valla hareket etsem bu kadar olmayacak farkındayım ama o da olmuyor işte 🤷‍♀️
Ayakta mı çalışıyorsun yoksa sen :(

Antrasit kardeşliği yapalım o zaman boşver çok düşününce kafa da çok karışıyo 😂😂 son kararı yarın merakla bekliyor olacağım ☺️
Çanta taşıma işini olabildiğince eşime kitlemeyi düşündüğüm için antrasiti aldım ben de 😂
Sonra kendime ikinci bir çanta alırım daha şık birşey 😅

Aynen valla hareket etsem bu kadar olmayacak farkındayım ama o da olmuyor işte 🤷‍♀️
Ayakta mı çalışıyorsun yoksa sen :KK43:

Yok canım masa başı ama çalışma saatlerim çok uzun artık pilim bitiyor otur otur :/
Olsun ne yapalım bebişlerimiz için biraz daha katlanacağız annesi :KK200:

Yok canım masa başı ama çalışma saatlerim çok uzun artık pilim bitiyor otur otur :/
Olsun ne yapalım bebişlerimiz için biraz daha katlanacağız annesi :KK200:
Benim bile bazen yattığım yerde pilim tükeniyor 🙈 Allah kolaylık versin hepimize. Çoğu gitti azı kaldı diyelim 😍🙏

Benim bile bazen yattığım yerde pilim tükeniyor 🙈 Allah kolaylık versin hepimize. Çoğu gitti azı kaldı diyelim 😍🙏

Evet ilerisi için bazı şeylere katlanmak zorundayım yoksa 1 dk duramazdım :D
Az kaldı canım benim.
Nisan gelsin her gün birimiz yazacağız doğurdum diye :KK36: :anne:

Çanta taşıma işini olabildiğince eşime kitlemeyi düşündüğüm için antrasiti aldım ben de 😂
Sonra kendime ikinci bir çanta alırım daha şık birşey 😅
pembemanolya pembemanolya sonra farkettim ki doğumdan sonra en az 5-6 ay eşim olmayacak, kime neyi kitliyorum 😥

Kilosundan dolayı sezeryan öneren doktordan kaçın derim kızlar. Benim ikinci oğlum 4.260gram ve 57cmdi yanlış duymadınız 57cm😅Çatır çatırda doğurdum yani. Sizin kendinize güvenmeniz ile alakalı bir durum bu. Benim doktorumda bak makatına kadar keserim haberin olsun dedi kesersen kes dedim 4 dikişle hallettik 😁Ama ben çok dayanıksızım, yapamam filan derseniz o sizin kendi kararınız olur. Benimde boyum 1.76 bu arada o yüzden bebiklerim iri oluyor
Hey masallahhhhh beee kiz naptin sen 😂 Ne yedin ne ictin allah askina bize de soyle 😂 Benimde boyum 175 esimde ayni, bizim kizi bende cok merak ediyorum yaa :))
Kızlar bunları yaptırdım ve boyadım dolap kulpu oldak oğluşa fikir olsun size de 🥰
Ay cok begendim ellerine saglik canim😍 benimde kapi susumun malzemeleri yolda kendim yapicam heycanlandim😊 Astari yuzunden pahaliya geldi ama olsun kendi emegim olsun istedim😊

Kizlar kizlar buara doktora giden yokmu bugun benim randevum var bakalim 29. Haftada ne alemdeyiz 1 ay oldu epey buyumustur :)

Cesareti olan normal dogursun bana kizimda doktor doguma 15 gun kala 3750 gram 4 u gececek dedi ben saf korkudan sezeryan gunu istedim.... Herkesin tabiki bir degil ama aradan seneler gecti kişin cok ususem dikis yerim cok agirir maalesef... dogumdan yuruyerek cikanlari gordukce cok ozeniyorum

Kizlar kizlar buara doktora giden yokmu bugun benim randevum var bakalim 29. Haftada ne alemdeyiz 1 ay oldu epey buyumustur :)

Cesareti olan normal dogursun bana kizimda doktor doguma 15 gun kala 3750 gram 4 u gececek dedi ben saf korkudan sezeryan gunu istedim.... Herkesin tabiki bir degil ama aradan seneler gecti kişin cok ususem dikis yerim cok agirir maalesef... dogumdan yuruyerek cikanlari gordukce cok ozeniyorum

Ben de ay sonuna doğru gideceğim muhtemelen 29-30 haftalık bile olabilir.
Benim boyum 1.70 eşim 1.87 şimdiden iri demişti bakalım nasıl olacak bizim kız.
5 kilo da olsa ben normal doğum istiyorum :D
Annem 3 müzü de doğurdu ertesi gün ayaklandı.

Bana daha sağlıklı geliyor yani

Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım 😍🙏
Benim var yarın ama ben artık haftada en az bir kere gittiğim için rutine bindi 😅

Back
X