Ye ye yat ne güzel halimizSorma canim ben de sofra toplama yapamiyorum kesinlikle. Yedigim gibi uzaniyorumAma ac karnina o kadar hafif ve dincim ki anlatamam. Doktorunun onerisini doktoruma danisacagim canim.

2 ay sonra doğumlar başlayınca artık kosturacagiz
 2 ay sonra doğumlar başlayınca artık kosturacagizAminMaşallah tospiğe yasağlıkla gelsin inşallah

çok teşekkür ederim.
 çok teşekkür ederim.AminnMasallah cok tatlı bi oğlun var o dudaklara nazar değmesin, sağlıkla büyüsün vaktinde doğsun inşallah
 yüzünü göstermesi bizi mutlu ediyor. Hepimizinki vaktinde gelsin isallah. Artık bende alisverise başlıyorum.
 yüzünü göstermesi bizi mutlu ediyor. Hepimizinki vaktinde gelsin isallah. Artık bende alisverise başlıyorum. 
Oy oy ne güzel kiyafetler maşallahBiz de çok şükür 30. haftaya adım attık bugün güzel teyzelerimiz
+2 kg ile yola devam. Doktorlar sıkıntı yok dediği için kafaya takmıyorum artık kilo almamayı
Dün de artık yıkamaya başladık bakalım. O minnak minnak şeyleri çamaşırlığa asmak bile nasıl duygulandırdı gece gece
 yakında oğlusun kullanacak kiyafetlerini. Ben qlmaya yeni baslicam siz yıkamaya başladınız yetişirim size artık. Odası falan hiç birsey yapmadık artık babamızın tepesine çökecegiz.
 yakında oğlusun kullanacak kiyafetlerini. Ben qlmaya yeni baslicam siz yıkamaya başladınız yetişirim size artık. Odası falan hiç birsey yapmadık artık babamızın tepesine çökecegiz. 

) doktor hastane öneriniz varsa beklerim
) doktor hastane öneriniz varsa beklerim  

Ama sonra düzenli içince kesildi çok şükür
 Ama sonra düzenli içince kesildi çok şükür 

Sizlerde de bu sorunu yasayan var mi ?
 Sizlerde de bu sorunu yasayan var mi ?

en çok onlardan kurtulacağım icin seviniyorum
 en çok onlardan kurtulacağım icin seviniyorum