Çooooook geçmiş olsun.. Hangi hastane o öyle ya? Onlara aşırı kızdım üzüldüm bu duruma....Günaydın,
Kötü bir hafta sonu geçirdim. Pazar günü ailece pazar kahvaltısına gittik şömine başında kahvalti yapıyorduk. Kızım kağıttan top yapti somineye attı kenarda kaldi diye kalktım kağıt topunu ileri attim geri tekrar oturmaya çalıştım ama sandalye devrilmiş bende küttt diye yere düştüm. Kalcam, sırtım, dirseklerimi çarptım. Kafamdaki toka kafamı şükür korudu. Hemen hastaneye kaldırıldım 1 gece hastanede yattım. Hastanede dusme vakası ve gebe olarak gitmeme rağmen beni beklettiler sadece kan aldılar hicbirsey yapmadilar. Bende eşime doktorumu arattım o hemen asistan doktor gönderdi de beni muayene ettiler. Yoksa ultrason için 6 -8 saat arasi beklersin diye acil doktoru söyledi. Bu nasil hasta bakma şekli ben anlamiyorum. Sukur bebeğim de bende iyiyiz ama o hastanede doktorumuz olmasa bakilamayacaktim.
Oğlum sanki biraz daha aşağıda öyle hissediyorum. Kendi doktorum da izinde olduğu için ona muayene olamadım ama bundan sonra daha da dikkatli olmalıyım. Oğlum çok hareketli bir taraftan iyi ama salla hareketli olmasi da agrilarimin da olmasıyla biraz acı verici oluyor.
Şuan iyisin ve bebekte iyi bunu düşünüp daha da iyi olacağın günler gelecek canım...