- 18 Şubat 2018

- 1.848

- 3.596

- 133

İştahı çok olmayan var mı? Ben 1.65, 72 kiloyla hamile kaldım. Yemeyi severim, hatta hamilelikte çok kilo alırım diye düşünmüştüm hep ama çok iştahlı değilim. Mesela bugün geç uyandım 10da kahvaltı, meyve süt ve akşam yemeği yedim sadece. Biraz kuruyemiş atıştırır kaparım günü. Normal zamanda yediğim kadar yiyorum gibi geliyor. Bebiş besleniyor mudur diye düşünmüyo değilim.
Canım benim de beslenmem aynı. Hatta senden daha düzensiz bile olabilir. Bazen süt kuruyemiş aklıma bile gelmiyor
94 kilo ile hamile kaldım şuan 96 kiloyum
Oğlum iyi çok şükür. Haftasından bir tık önde hatta
Her iki doktorum da bebeğin gelişimi normal değerler içerisinde ve düzenli olduğu sürece sıkıntı yok diyor. Takmamaya çalışıyorum o yüzden artık. Sadece vitaminleri, mineralleri aksatmamamı tembihlediler yorgun düşmemem için
Sivas ile Ankara az cok benzer canim burda nisan mayis bile aksam bi turlayalim desek hirka vs alinir heleki ilk dogdugunda topuk kaniydi isitme testiydi hastaneye gidiliyor. Cok kalin olmayan ama sicak tutan birsey alacagim senin aldiginda cok guzel bayildim :)
Taç aslinda cokta gerekli degil ilk dogumda almistim valla hayaller hayatlar oldu
Bebegin derdine dustuk memeydi sanciydi ne tac ne hediyelikleri gozum gormedi duzgun fotom bile yok![]()
Sen de haklısın. Benim de durumlar malum serklajdan ötürü heran herşey olabilir