- 18 Şubat 2018
- 1.848
- 3.596
- 133
Humana atayım ben de bir tane çantaya o zaman sağol canım hatırlattığın içinHumana hiç kullanmadım ama anne çayı hangisini içersen fayda sağlıyor. Ben poşet olarak bir marka içtim hangisi bilemiyorum şimdi. Hatta içindekiler ne diye bakıp aktaran karışım alıp yaptık ama şimdi uğraşacak gücüm yok humana da çok duyduğum bitseydi onu aldım.
Duvar sütünü ne kadara yaptırdın çok güzelmiş güle güle kullan. Bende ışıklı isim istiyorum gece lambası gibi olsun. Seninkini de çok begendim
Kapı süsü ışıksız 180, ışıklı 210₺.
Dün akşam verdiler kargoya az önce geldi. Bir haftada ulaşmış oldu. Hatta magnetleri dün sabah eklemiştim siparişe akşamına hazırladılar.
Fotoğraftakiyle aynı geldi beğendim gerçekten. Hatta beklediğimden büyük geldi. Ölçüleri vardı ama daha ufak canlanmış gözümde.
Sayfa burası, çok farklı seçenekler var, figürleri, renkleri kendin de dizayn edebiliyorsun. Sadece isim olarak da örnekler vardı. Bir incele istersen
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
instagram.com