Sana da afiyet olsun şekerimOhh afiyet olsun bende yaptım Instagrama story bile attım![]()
Doğum sonrası üzüm hoşafı yada meyve hoşaflari, anne çayı içilir ama öncesi içmek pek bilmiyorum. Sezeryansa o zaman 1 gün önce icersinAllah'tan normal doğum yapmiycam elimden gelse adamcağızi yatağa almiycam kalmış ki cinsellik. normalde istek artarmis bende tam tersi iyi mi yapıyorum kötü mu bilemiyorum
Kizlar bilginiz var mı süt arttırıcı çayları doğumdan önce içmeye başlamanın faydası olur mu . Sezaryan olacağım için sütün geç gelme ihtimali var doğum öncesi içmeye başlarsam erken gelmesini sağlar mı acaba![]()
Cok gecmis olsun canim isallah sana bulasmamistir. Ben eşimle aynı yatakta yattım adama bulasmadi ki sen yatakları ayirmissin.Kızlar eşimin covid testi pozitif çıktı . 2 gündür sesi değişti hasta , diyorum ki git test yaptır beni dinlemiyor . Bugün zorla gönderdim pozitif . Gerçekten hem çok kızgınım hem çok üzgünüm aynı yatakta yatmıyorduk ama aynı koltukta oturuyorduk dipdibe. Astım hastasıyım ben çok korkuyorum bulaşmasından bana dua edin olur mu![]()
Benzer durum benim başıma da geldi dün doğum günüm diye 2 arkadaşla toplandık oturduk çocuklarda var ve birinin eşi pozitif çıkmış kafamdan kaynar su döküldü ve bugün halsizligim var isallah korona olmamisimdir

ağrım da yoktu senin gibi iki kez oldu bebe böbreğime doğru hareket etti sanmıştım. neyse dikkat etcem artık. Bol suya devam edelim biz en temizi