2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aa öylemi😊 bende peygamber efendimizin annesinin ismi olduğu için çok hoşuma gidiyor amine ismi😊yakın çevremiz amine diyemeyen emine der çocuğa iyi düşünün diyor 😊annen bu konuda sıkıntı çektimi canım amine yerine emine alime falan diyen oldumu annene😊😊
Evet herkes Emine diyor anneme 😂 ama eskiden emineler çokmuş, şimdi Amine daha kolay ayırt edilebilir bence.

Kızlar dün gece kasıklarıma baya sancı girdi. Birkaç saniye süren ama peş peşe 10-15 kere olan sancılar. Bunlar yalancı sancılar ama kafama takıldı acaba bu doğumun yakın olduğunu mu gösterir 🤔 Acısı da az değildi valla gerçeğinden korktum. Erken doğumdan şüphelenmeme gerek var mı ne dersiniz? Acaba benim acı eşiğim mi düşük regl sancılarım da hep şiddetli olur. Benim kadar kasıklarına sancı giren var mı? Doktor randevum çarşamba günü. Tecrübeli annelerin fikrini merak ediyorum.
Havalar soğuk gidiyor kizlar hepimizin ortalama gidişatı aynı gibi gidiyor büyük ihtimal fark etmeden usutuyor. Gibiyiz bu da bazı kasılmaları daha şiddetli hissediyor olabiliriz. 1 haftadır babannemij yün yeleği ile dolaşıyorum evde uyurken de gezerken de sırt ağrıma ve bazı kasılmalarimda ağrı acı duymami engellemeye başladığını hissettim varsa böyle bir şey elinizde deneyin derim

Evet herkes Emine diyor anneme 😂 ama eskiden emineler çokmuş, şimdi Amine daha kolay ayırt edilebilir bence.

😀😀 benim babamda bak emine derim diyor😀😀 şu isim işini halletsem kapı susu ve çikolata yaptıracağım son güne kadar isimsiz olacak yavrucagim bu gidisle😅😊

selam kızlar,
bir kac haftadır ellerimde avuç içlerimde yanmalar oluyor hafif, bir de kızarık. ara arada karıncalanıyor, uyuşuyor. internette karpal tünel sendromu yazıyor. acaba doktora bilgi vermem ya da tedavi için bişey yapmam gerekir mi bu durumu yaşayan var mı

selam kızlar,
bir kac haftadır ellerimde avuç içlerimde yanmalar oluyor hafif, bir de kızarık. ara arada karıncalanıyor, uyuşuyor. internette karpal tünel sendromu yazıyor. acaba doktora bilgi vermem ya da tedavi için bişey yapmam gerekir mi bu durumu yaşayan var mı
Ben varım cnm yaklaşık 5 aydan beri var uyuşma parmaklarında bileğinde sargı bezi aldım kullandım ama geçmiyor gebeliğe bağlı olduğu için de sadece magnezyu günde ikiye çıkardı ins doğum olduktan sonra ins geçer diye bekliyorum

selam kızlar,
Bende hamileliğin başından beri var. Gebeliğe bağlı bir durum. Günde 1 maden suyu iç. Çok rahatsız ediyorsa magnezyum takviyesi alabilirsin. Ben rahatsız olmadığım için sadece maden suyu içiyorum. Doktoruna söyleyebilirsin o seni yönlendirir ama endişelenmeni gerektirecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Kızlar uyku tulumu aldınız mı? Aldıysanız nerden aldınız ben de almaya karar verdim. Trendyol'da birkaç tane buldum ama hepsi kocaman. Yenidoğan bebeğe çok büyük olur gibi geldi.

Kızlar uyku tulumu aldınız mı? Aldıysanız nerden aldınız ben de almaya karar verdim. Trendyol'da birkaç tane buldum ama hepsi kocaman. Yenidoğan bebeğe çok büyük olur gibi geldi.

Evler sıcak oluyor çok gerekli görmediğim için almadım ama owli marka güzeldi ama onun da numaraları filan var çok bilmiyorum oğlumda da kullanmadım hiç

Evler sıcak oluyor çok gerekli görmediğim için almadım ama owli marka güzeldi ama onun da numaraları filan var çok bilmiyorum oğlumda da kullanmadım hiç
Ben başlarda üstüne battaniye örtmeyeyim ne olur ne olmaz diye düşündüm. Ondan uyku tulumu daha mantıklı geldi. Owli mantıklı ona bir bakayım ben teşekkürler 😊

Nobetci benim canim kizlar uyuyodur😊 Karnimizdan su sesi gelmesi kadar normal bisi olamaz 😁 cok su ictigimizde bile likir likir ses gelir l. Agrin sancin bi sikintin yoksa devam uykuya 😉
Yazdıktan sonra sızmışım canım 😂 doğru söylüyorsun, öyle bi guluk guluk ettiki korkmuştum ama benim kız yüzüyor herhalde bir gariplik olmayınca dünden beri rahatladım

Kızlar e bebek hediye çeki var elimde 350 TL bedelinde .Ne alabilirim? Ay sonuna kadar kullanmamız gerek kıyafet almak istemiyorum sürekli kullanacağimiz ya da uzun vadede lazım olacak bir şeyler düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor gelenler de elimden olan şeyler

ben şöyle bir şey aldım
kızımda kundak yapmadım ama şu hazır kundaklardan kullanan herkes çocuğun daha iyi uyuduğunu söylediği için denemek istedim.
bir de normal altı torba gibi olan kolları açık uyku tulumundan aldım. bebekler battaniyeyi yüzüne çekebilir ki kızım bir kere çekmişti bir de hep tekmeleyip açardı üstünü.

Kızlar e bebek hediye çeki var elimde 350 TL bedelinde .Ne alabilirim? Ay sonuna kadar kullanmamız gerek kıyafet almak istemiyorum sürekli kullanacağimiz ya da uzun vadede lazım olacak bir şeyler düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor gelenler de elimden olan şeyler
Bez ve popo mendili

Bez, pamuk vs olabılır Anakucagı almayı dusunuyorsan bakabilirsin canım arkadasımda da vardı bebek kamerası mıydıı telsiz mıydımıyle bısey aldı elektronık urunler artıyor dıye ama herseyın fiyatı artıyor malesef
En cok bez olayını takıyorum kafaya🤦 ınsallah mamaya gerek kalmaz sutum olur da

Hic bisi alamazsam islak mendil alirdim ki oglum 4 yasinda hala kullaniliyor bazi durumlarda 🤭🤭 hani en kotu ihtimalle...
Ama ana kucagi / mama sandalyesi / araba puset minderi / banyo oyuncagi/zeka gelisim kartlari/ dokulu sesli kitaplar da ilk aklima gelenler fikir olur belki

Benim de kızımın adı Amine Aybüke 😍
Ama Amine'yi asla kabul etmiyor 😂 ama suç bizde. hep Aybüke dedik nüfusa da sadece Aybüke yazdırdık. Amine annemin adı kulağına iki isim okutalım dedi kv kendisi teklif etmişti annemin adını koymayı.
Benim kp de babama teklif etti bebegin ilk ismi babamin adi olacak, normalde büyüklerin ismini düşünmüyorduk kp teklif edince biz de tamam dedik ama babamin adını cocuga soylemek tuhafıma gidiyor çünkü o babamin adi ben nasil cocugumu o isimle çağırayım icime sindiremiyorum. Ama ben soylemesem bile gerek kv tarafi gerek bizimkiler iki ismiyle anıyor simdiden bebegi. Nufusta yazdirmayinca da kırıcı olur sanki yalandan koymusuz gibi olur diye de babama ayip etmek istemiyorum. Celiskili bir duruma düştük anlayacağınız 😕

Back
X