- 2 Ocak 2020
- 1.366
- 2.494
- 63
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz eşimle hep tek isimden yanayız, kız da olsa erkek de olsa. Ama kv, kp çok ısrar etti, iki isim sünnet dediler. Kulağına oluyacak kp ne okuyacağız derken o an kv annenin adını okutalım dedi o şekilde gelişti olay. İki isim yazdırsak çok uzun olacak. hem kız çocuğu ilerde evlendi soyadını kullanmak isterse işler daha da uzayacak. Bi de ismin önüne ünvan gelirse atıyorum prof. dr. Amine Aybüke dıddırı zıttırıBenim kp de babama teklif etti bebegin ilk ismi babamin adi olacak, normalde büyüklerin ismini düşünmüyorduk kp teklif edince biz de tamam dedik ama babamin adını cocuga soylemek tuhafıma gidiyor çünkü o babamin adi ben nasil cocugumu o isimle çağırayım icime sindiremiyorum. Ama ben soylemesem bile gerek kv tarafi gerek bizimkiler iki ismiyle anıyor simdiden bebegi. Nufusta yazdirmayinca da kırıcı olur sanki yalandan koymusuz gibi olur diye de babama ayip etmek istemiyorum. Celiskili bir duruma düştük anlayacağınız![]()
Canım ılık süt denedin mi ya da salatalık hafifletiyor biraz.bu saat oldu midem cayır cayır yanıyor evde mide şurubu bitmiş delircem kafayı yicem aylardır çekiyorum. allahın gücüne gitmesin ama doğursam da geçse şu yanma diye bekliyorum
sizlerde de oluyor mu bu kadar![]()
Canım dün taburcu olduk, tüm değerlerim doğum sonrası normalde döndü, doğum öncesi 3 gün olmak üzere + doğum sonrası da 5 gün olmak üzere yatışım tamamlamdı. Şimdi oğlumlu evdeyiz şükürler olsun2240 gram 43 cm doğmuştu taburcu olurken ödemi attığından 2045 gram çıktık. Eğer karnımda olsaydı bugün 35+6 olacaktık. Ama küçük erkeğim 35.günde çıkmak durumunda kaldı benim minik savaşçım
benim yaralarımı sardı ona bakarken içim eriyor hepinize bu duyguyu sağlıkla versin
gerçekten fotoğraflar, çekimler, hastane ziyaretçileri hepsi boş. Siz iyi olun yeter ki. Ben en iyi hastaneyi ayarladım , en iyi şeyleri ayarlayacaktım, valizimi nelerle doldurdum, neler giyecektim, hep ziyaretçi gelmesin stresim de vardı. Ama devlet hastanesinde çok riskli hamilelikleri olan ve aylarca yatan kişilerle birlikte yataklı hasta bölümünde kaç farklı kişiyle aynı odada kaldım, oğluma sağlığıma kavuştum ya gerisi boş. Tek ziyaretçi bile yasaktı babası bile ben kapıya çıkarmadan göremedi, sezeryan yapmadıkça refakatçi bile yasaktı, 7 gece kalmama rağmen hastane çantamda sadece belli başlı şeyleri kullandım gerisi boşmuş, bebeğime ve bana gelip gidip üniversite tıp öğrencileri, asistanlar, doktorlar tanı düşünmek amaçlı baktı, çantamdaki ne lohusa geceliğini giydim ne de orda tedirginlikle kendi riskli doğumunu bekleyen diğer hamilelere nispet olmasın diye lohusa tacımı takmadım. Gerçekten sağlık harici herşey boşmuş birşeyinşs gerçekleşmezse üzülmeyin inanın hayırlıso buymuş diyin. Doktor bir daha hamile olmamı önermedi belki bu tek hamileliğim oldu, içinde kalan ukteler var mı evet çok var ama oğlumu alamayabilirdim, ya da o annesiz büyüyebilirdi. Tek şansım kendimi iyi hissettiğim ama öylesine karar verdiğim bir gece tansiyon bakmak oldu, internette çok okudum gerçekten verilmiş büyük sadakam varmış.
Bana süreçle veya hastaneyle veya sezeryanda neler lazım oldu vs gibi sorularınız varsa seve seve yanıtlarım. Sadece benden 35.haftadan ilerisi yok söylemek istedim sonrasında neler oluyor bilemem :)
Biz de Eva Defne veya Hafsa Eva düşünüyoruz, ne dersiniz burada fikir sormuş olayım?Merhaba arkadaşlar kızlarımızın isimleri nelerdir acaba,hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
C$ 9.54 39% Off | Baby Swaddle Blanket, Swaddle Wrap for Infant, Adjustable Newborn Swaddle, Organic Cotton Baby Swaddle for 0-6 MonthKızlar uyku tulumu aldınız mı? Aldıysanız nerden aldınız ben de almaya karar verdim. Trendyol'da birkaç tane buldum ama hepsi kocaman. Yenidoğan bebeğe çok büyük olur gibi geldi.
İlik sut ve salatalik cok iyi geliyor bir dene istersen mide oturur gibi uzan hafif megilli tam yatma yatarsanda soluna uzan biraz hafifletirbu saat oldu midem cayır cayır yanıyor evde mide şurubu bitmiş delircem kafayı yicem aylardır çekiyorum. allahın gücüne gitmesin ama doğursam da geçse şu yanma diye bekliyorum
sizlerde de oluyor mu bu kadar![]()
Ateş ölçer,telsiz, süt sağma makinası bunlar benim aklıma gelenler canımKızlar e bebek hediye çeki var elimde 350 TL bedelinde .Ne alabilirim? Ay sonuna kadar kullanmamız gerek kıyafet almak istemiyorum sürekli kullanacağimiz ya da uzun vadede lazım olacak bir şeyler düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor gelenler de elimden olan şeyler
Çok güzel olmuş sizinki. Büyüklerin karismasi hos olmuyor tamamen anne babaya birakilmali benceBiz eşimle hep tek isimden yanayız, kız da olsa erkek de olsa. Ama kv, kp çok ısrar etti, iki isim sünnet dediler. Kulağına oluyacak kp ne okuyacağız derken o an kv annenin adını okutalım dedi o şekilde gelişti olay. İki isim yazdırsak çok uzun olacak. hem kız çocuğu ilerde evlendi soyadını kullanmak isterse işler daha da uzayacak. Bi de ismin önüne ünvan gelirse atıyorum prof. dr. Amine Aybüke dıddırı zıttırıçok uzun değil mi ya
Anneme açıkladık durumu kendisi de yazdırmayın zaten dedi, kızıma adını sorduklarında ikisini de söylüyor, biliyor yani adını. Ama sadece Aybüke diye seslenmemizi istiyor, ilerde çok isterse ekletsin kendisi.
Oğlanda da aynı yolu izleyeceğiz.
Gece gelen iş yapma isteği bende de oluyor kendini çok yormadan yapmaya çalış yoksa ertesi güne acısı fena çıkıyorKızlar bazen bir anda bütün ağrılarım kayboluyor, böyle değişik bi enerji geliyor, şu saatte uyuyamıyorum mesela bugün, günlerdir tembellik edip düzenlemediğim bi dolap vardı, onu düzenliyorum
Sizde de oluyor mu bazen. sanki hamile değilim, bunun acısı yarın çıkar mı ki ya da![]()
İlk gebeliğimde de gecenin bu saatlerinde kurabiye, poğaça falan yapardım buzluğa atmalıkGece gelen iş yapma isteği bende de oluyor kendini çok yormadan yapmaya çalış yoksa ertesi güne acısı fena çıkıyor![]()
Onlar da işte fikir olsun diye söylüyor ama bazıları gerçekten çok abartıyormuş, işi inada bindirenler bile varmış. öyle bir durumda koyacağım varsa da koymam mesela.Çok güzel olmuş sizinki. Büyüklerin karismasi hos olmuyor tamamen anne babaya birakilmali bence
Oyle haklısın. İste ama kp tarafından babama sen koy diye teklif edilince o da hevesle kendi ismini koyunca hevesini kırmaya kıyamıyorsun. Bide ilk torunuOnlar da işte fikir olsun diye söylüyor ama bazıları gerçekten çok abartıyormuş, işi inada bindirenler bile varmış. öyle bir durumda koyacağım varsa da koymam mesela.
Ben yapsam yerim duramam ki buzluğa atmalik birşey kalmazİlk gebeliğimde de gecenin bu saatlerinde kurabiye, poğaça falan yapardım buzluğa atmalıkbebek ziyaretine geleceklere pratik olsun diye
bunda gelen olmaz diye yapmıyorum, olsa da annem olacak zaten taze taze yaparız.
Kızlar bazen bir anda bütün ağrılarım kayboluyor, böyle değişik bi enerji geliyor, şu saatte uyuyamıyorum mesela bugün, günlerdir tembellik edip düzenlemediğim bi dolap vardı, onu düzenliyorum
Sizde de oluyor mu bazen. sanki hamile değilim, bunun acısı yarın çıkar mı ki ya da![]()
Aynı gende benimde homozigotAyy aynı şeyleri yaşamışız bende ne sancı ne bişey çektim içimde kaldı bunda o yüzden ssvd istiorm sütüm üç gün gelmedi üç günde biberondan mamaya alıştı meme ucu yoktu tutamadı kızım hiç emmedi benim 4ay zor sütümden verdim sagipta sonra keisldi zten inşallah bunda hem sancı çekerim hem sütüm hemen gelir bebekte tutar inşallah çok dua ediorm
Bn dha tartilmadim ama kesin bnde vermisimdir o kadar kusma yememeye tek yediğim meyve erik yani
İnşallah sağlıkla olur cnm bnmde aynı genim de homozigot ben üç düşükten snra öğrendim bunu ve kan sulandırıcı iğne ile hayatta kalıyor bebeklerim tehlikeli değil diyorlar ama nasıl değil bebeklerimizi dünyaya getiremiyoruz kanımız pıhtı attığı için deneme yanılma yapıyor doktorlar buna izin verme bence ben üçüncü dusukte deneme ile 4binlik iğne kullandım gene çocuğum yaşamadı 4gebeligimde kızımda yani 6binlik iğne kullandım çok şükür ki dünyaya geldi bu hamileliğimde de 6binlik kullanıyorum suanlik sorun yok inşallah ta olmaz bana doktorum doğum sonrası hemotoloji bölümüne gitmemi soylemisti aileden genetik yazıyor benim sonuçlarda birde annem kalp ve tansiyon hastası bnde olabilirim yani bunun için araştırılıp ne düzeyde pıhtılaşma var bakılması lazım kan sulandırıcı ömür boyu hap kullanabilirsin demişlerdi umarım sen de sağ salim hamile kalır kucağına alırsın
SağolunAy çok güzelmişnerede yaptırdınız acaba
![]()
Ateş ölçer,telsiz, süt sağma makinası bunlar benim aklıma gelenler canım
gece komşudan ilaç istedim küçük bebeği var emzirmeye kalkınca verdi sağolsun şimdi bile kahvaltıdan aonra içtim düşün yaniCanım ılık süt denedin mi ya da salatalık hafifletiyor biraz.
sanki defne daha iyi hafsayı telaffuz etmek zor bir arkın kızının adı hafza berra herkes hasta berra anlayıp geçmiş olsun diyormuş bir de evaya defne çok daha fazla yakışmışGözün aydın, bundan sonra bebeğinle güzelce birbirinize alışma zamanı. Gerçekten verilmiş sadakanız varmış, Rabbim korumuş. İnş başka sağlık sıkıntısı olmaz. Bizim beklenen doğum tarihimiz aynı, bakalım benimki ne zaman gelecek
Biz de Eva Defne veya Hafsa Eva düşünüyoruz, ne dersiniz burada fikir sormuş olayım?
C$ 9.54 39% Off | Baby Swaddle Blanket, Swaddle Wrap for Infant, Adjustable Newborn Swaddle, Organic Cotton Baby Swaddle for 0-6 Month
Ben Aliekspresten şöyle bir şey aldım ama hem benim aldığıma göre fiyatı arttı hem de dolar artınca biraz yükseğe geliyor sanırım
çok teşekkür ederimİlik sut ve salatalik cok iyi geliyor bir dene istersen mide oturur gibi uzan hafif megilli tam yatma yatarsanda soluna uzan biraz hafifletir
Az kalmıs sabretsin bıraz daha kuzucuk.Gunaydin kizceler. Mutlu pazarlar...
Gece doguruyorum sandim su yalanci ( bence yalanci tabi) kasilmalar bende baya baya olmaya basladi tek tarafa toplaniyo ve ciddi agri giriyor gece gidiyruz sandim resmen
yarin kontrolum var bakalim ne dicek... Ay bide tuvaletim gelince bi baski yapiyo wc ye nasi kostugumu bilemiyorum resmen altima kaciricam Disari cikmaya korkar oldum iyice
![]()