Gunaydin. Cok gecmis olsun. Umarim aşılar vardirGunaydin guzel hamisler
Kovid olan arkadaşlar
Hic bir ilac kullanmadınız mı acaba?
Pozitif olduktan sonra nasìl bir surec isledi
Eve filan geliyorlar mi
Kan sulandirici kullandiriyolar
Mi acaba?
Yok canımGunaydin. Cok gecmis olsun. Umarim aşılar vardir
sagol canısı
Allahım psikolojikmen çökmeyeyim
Cocuklar okula gidemeyecek
En cok onu kafama takıyorum
Heryerim dökülüyor
Kemiklerim sızlıyor
İlacları kullanmam
Gecen test yaptığımda dr ilac kullanma demisti
O kadar gezdim bisey olmadi
Kac zamandir wvde oturuyorum
Nasıl oldu bu is anlamadım
Dur canim Allah korusun. Kotu dusunme. Bir tanidim oldu covid 7 aylik hamileyken hem de delta varyanti miydi ondan oldu. Hem de asiliyken, Iyilesti. Cok sukur saglikla dogdu bebis zamaninda.. Anne de gayet iyi. Bol bol dinlen beslenmene dikkat et. Kotu dusunecek bir sey yok. Ben de asisizim. Gecen hafta 10 gun hastaydim. Covid degildi muhtemelen oksuruk ates.yoktu ama gecti.gitti. seninki de gececek meraklanma.Yok canım
Ben hamile kaldiktan sonra benim yasima açıldı
Hamileyken olmak istemedim
Ayrica Ben 3. Doz aşılı yakınlarımı kaybettim
Tek düşündüğüm bebeme biseu olmasın
Erkek bebeleri daha cok vuruyormus
Sagol kuzumHiç bir şey olmaz merak etme canını da sıkma normal grip gibi düşün , bağışıklık güçlendirici olarak ev yoğurdu ev kefiri alabilirsin c vitamini keza bir de covid olan çoğu yakınım taze sebze meyve sularıyla toplarladi .Beslenmene dikkat et ,iştahın olmasa da zorla kendini .Okullar ciddi taşıyıcı okuldan gelmiştir size de .Bebeler nasıl onlarda var mı belirti .
İns canım benimDur canim Allah korusun. Kotu dusunme. Bir tanidim oldu covid 7 aylik hamileyken hem de delta varyanti miydi ondan oldu. Hem de asiliyken, Iyilesti. Cok sukur saglikla dogdu bebis zamaninda.. Anne de gayet iyi. Bol bol dinlen beslenmene dikkat et. Kotu dusunecek bir sey yok. Ben de asisizim. Gecen hafta 10 gun hastaydim. Covid degildi muhtemelen oksuruk ates.yoktu ama gecti.gitti. seninki de gececek meraklanma.
Sagol kuzum
Bebeler gayet iyi bi sıkıntıları yok gözüküyor
Evet istahim yok ama esim durmuyir habire yedirmeye çalışıyor
İlkgunden oturdum aglamaya başladım valla
Tirtir titriyorum, sonra ter basıyor
İns sag salim çıkarız şu durumdan
Evden çıkmadan da covid olunuyormuş
Dualarimiz seninle hic merak etme bisicik olmicak. Normal gripte de oluyor bunlar. 10 gun kendime gelemedim ben de halsizlikten. Bol bol dinlen. en iyi care dinlenmek valla bu virutik hastaliklarda.İns canım benim
Duanızı eksik etmeyin
Bende de usume ve terleme oldu simdilik
Birde ağrı
Kıyamam hiç sıkma canını ,bu duygu durum daha çok zarar verir hem sana hem içerdeki hem dışardaki yavrularina.Gecip gidecek merak etme .Evin sistemi anne ,anne çökerse ev de çöküyor biliyorsun o nedenle bırakma kendini
Sagolun kuzularDualarimiz seninle hic merak etme bisicik olmicak. Normal gripte de oluyor bunlar. 10 gun kendime gelemedim ben de halsizlikten. Bol bol dinlen. en iyi care dinlenmek valla bu virutik hastaliklarda.
Ben de bu durumdayimKızlar ben çok ağırlaştım. Yol yürümek çok zor geliyor artık. Sanki çok erken dağılmışım gibi hissediyorum moralim bozuluyorBugün eşimle bir Avm'ye gittik. 3-4 mağaza gezdikten sonra olduğum yere çökecektim yorgunluktan. Kendimi zor attım arabaya. Benim gibi karnı kocaman birkaç hamile kadın gördüm zıpır gibi geziyorlardı Halbuki ben de egzersiz falan yapan biriyim ama vücudumu taşıyamıyorum artık Özellikle bacaklarım ve belim iptal oluyor.
Çok geçmiş olsun bende Kovid geçirdim ama 10 günde toparladık şükürGunaydin guzel hamisler
Kovid olan arkadaşlar
Eve filan geliyorlar mi
Mi acaba?
Bende sonrasında pişmanlık oluyor herkes benim için hamileyim diye bişey yapmaya çalışıyor bende kırıcı olabiliyorum istemsizce sonra da pişman oluyorum. Hey heylerim birden gelip gidiyorSinir krizi boyutunda degil ama kocaya gicik olma belirtisi var bendeNeyse iki gundur iyiyiz. Huyuma gidiyo. Ama duygusallik var. Bugun annem aradi hicbir neden yokken acamadim telefonu agladim once. Biraz sonra aradim caktirmadim.
O zaman bundan almak mantıklı büyük karyola yaptıracaktim 80 140 fiyatlarida 5 5 bucugu buluyor sonra şöyle düşündüm çocuk büyüyünce belki sıkılır istemez o karyolayi yatak akmak zorunda kalıcam çok para vermeye değer mi diye.IKEA'nin bu yataklarini 3.5'a kadar cok rahat kullanirsin.
Çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen canım atlaticaksin. Neler yemen gerektiğini zaten yazmış kızlar. Hem bebiş için korkma annesi onlar çok daha güçlü oluyorlar. Sen ayakta durmaya çalıştıkça kendini yipratmadan bebiş senden güç alır.Gunaydin guzel hamisler
Kovid olan arkadaşlar
Eve filan geliyorlar mi
Mi acaba?
Tursu suyu icemem gibi@Statusahibi çok geçmiş olsun moralini düşürme psikoloji çok önemli gripmissin gibi düşün , birde turşu suyu icebilirsen miden bulamazsa iç derim benim iştahımı açan o oldu testim negatif çıktı ama bildiğin pozitif gibiydim eklem ağrıları, iştahsızlık, tat koku kaybı ne ararsan vardı . Bol c vitamini al Allah'ın izniyle hicbirsey olmazçabucak iyilesirsin umarım dualarım seninle
Birde randevum vardi bu haftaÇok geçmiş olsun bende Kovid geçirdim ama 10 günde toparladık şükürkan sulandırıcı kendi doktorum veriyo yapacağın moralini yüksek tutunmak bol C vitamini ve D vitamini almaya çalış hatta güneşe çıksan daha iyi sık sık ye meyve yemek iştihaın olmasada ye direncini yüksek tutmaya çalış burun ve boğaz için tuzlu su gargarası yapabilirsin. Hiç bir ilaç kullanmadım sadece parıl minoset bir iki kez. Allah şifa versin merak etme hiç bişey olmaz Allahın izniyle iyileşirsiniz
Yatmaktan curudum 2 gundeÇok geçmiş olsun. Bol bol dinlen canım atlaticaksin. Neler yemen gerektiğini zaten yazmış kızlar. Hem bebiş için korkma annesi onlar çok daha güçlü oluyorlar. Sen ayakta durmaya çalıştıkça kendini yipratmadan bebiş senden güç alır.
Ohh ohh guzel haberlerle insKontrole geldim bakalım durumlar nasıl 34+2 oldu bugün minnak elis hanim
Canım ikea'nın karyolalarını alırken iyi araştır. Sonradan insanı pişman ediyorKızlar ikeanin bu karyolasini kullanan varmı aranızda. Alırsam kaç yaşa kadar kullanırım
Eki Görüntüle 2964898 Eki Görüntüle 2964898 Eki Görüntüle 2964899 Eki Görüntüle 2964899
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?