Kızlar ben çok ağırlaştım. Yol yürümek çok zor geliyor artık. Sanki çok erken dağılmışım gibi hissediyorum moralim bozuluyor Bugün eşimle bir Avm'ye gittik. 3-4 mağaza gezdikten sonra olduğum yere çökecektim yorgunluktan. Kendimi zor attım arabaya. Benim gibi karnı kocaman birkaç hamile kadın gördüm zıpır gibi geziyorlardı Halbuki ben de egzersiz falan yapan biriyim ama vücudumu taşıyamıyorum artık Özellikle bacaklarım ve belim iptal oluyor.
Selam kizlar, bundan 7-8 ay once gebelik belirtisi ariyoduk simdi dogurcam mi belirtisi pesindeyiz Cok sukur tabi bugunumuze.. Iki gundur gozlerim davul gibi sis uyaniyorum ama baya sis. Cok uyumaktan mi acaba yoksa doguma yakin boyle belirti yasayan var mi Gebeligin basindaki abuk ruyalarin da ikinci sezonu basladi bende bikac gundur..
Selam kizlar, bundan 7-8 ay once gebelik belirtisi ariyoduk simdi dogurcam mi belirtisi pesindeyiz Cok sukur tabi bugunumuze.. Iki gundur gozlerim davul gibi sis uyaniyorum ama baya sis. Cok uyumaktan mi acaba yoksa doguma yakin boyle belirti yasayan var mi Gebeligin basindaki abuk ruyalarin da ikinci sezonu basladi bende bikac gundur..
İlkinde de şişmiş miydi burnun?
Ben kız hamileliğiyle erkek hamileliği arasındaki hurafelere inanmaya başladım
İlkinde benim de acayip şişmişti burnum, koltukaltlarım memelerim falan daha çok kararmıştı, bunda bunların hiçbiri yok.
Karnın şekli bile değişik bunda.
İlkinde de şişmiş miydi burnun?
Ben kız hamileliğiyle erkek hamileliği arasındaki hurafelere inanmaya başladım
İlkinde benim de acayip şişmişti burnum, koltukaltlarım memelerim falan daha çok kararmıştı, bunda bunların hiçbiri yok.
Karnın şekli bile değişik bunda.
Evet doguma cok yakin bir surede palamut burun olmustum ben karin anlaminda pek ayrim yaşamıyorum suan yanlar bosaldi yayik degil karnim kiz karni yayik olur derler ama onde toplandi benimki basta yayikti mesela. Oglumda en bastan top gibi yanlar bostu gogus uclarim daha az karaydi büyüklük anlaminda. suan cok daha buyuk bolge kara. gobek deligim oglumda degismemisti bunda disari firladi firlicak delik sanki....
Gibi degisiklikler var ikisi arasinda mesela aklima gelenler bunlar
sanki defne daha iyi hafsayı telaffuz etmek zor bir arkın kızının adı hafza berra herkes hasta berra anlayıp geçmiş olsun diyormuş bir de evaya defne çok daha fazla yakışmış
Gece doguruyorum sandim su yalanci ( bence yalanci tabi ) kasilmalar bende baya baya olmaya basladi tek tarafa toplaniyo ve ciddi agri giriyor gece gidiyruz sandim resmen yarin kontrolum var bakalim ne dicek... Ay bide tuvaletim gelince bi baski yapiyo wc ye nasi kostugumu bilemiyorum resmen altima kaciricam Disari cikmaya korkar oldum iyice
Hem heyecanlıyım yaklaştım diye hem hüzünlüyüm sanki çabuk geçti ne kadar mide bulantısı yaşasam da. Daha kendimi hazır hissetmiyorum belki de ilk çocuk olduğu içindir. Bide iyice duygusal oldum her şeyi kafama takıyorum . Ağlamaya başlıyorum en ufak bişey için. Geçen bebeğin avizesi geldi eşim kablosunu fazla kesti diye ağladım düşman kesildim odayı boyadık ertesi gün kayınvalidem boya kurudu diye her şeyi o odaya sokdu duvarda iz bırakmış bazı şeyler onun içinde sinir krizi geçirdim varmı benim gibi olan ya da bana ozelmi bu hareketler
Hem heyecanlıyım yaklaştım diye hem hüzünlüyüm sanki çabuk geçti ne kadar mide bulantısı yaşasam da. Daha kendimi hazır hissetmiyorum belki de ilk çocuk olduğu içindir. Bide iyice duygusal oldum her şeyi kafama takıyorum . Ağlamaya başlıyorum en ufak bişey için. Geçen bebeğin avizesi geldi eşim kablosunu fazla kesti diye ağladım düşman kesildim odayı boyadık ertesi gün kayınvalidem boya kurudu diye her şeyi o odaya sokdu duvarda iz bırakmış bazı şeyler onun içinde sinir krizi geçirdim varmı benim gibi olan ya da bana ozelmi bu hareketler
Ben de bugün kitap okurken normalde aglamayacagim yerde ağladım. Oğlumun oyuncaklarını dağınık görünce gözlerim yaşatıyor nasıl topayaacagim diye, ev dağınık olduğunda direk ağlamak geliyor zaten. Bı de lphusaligi var ki o daha zor geçiyor bende...
Yarın randevum. Var ayrı bir heyecan dayım
Son zamanlar çok hızlı geçmeye başladı bende de. Allaha şükür halim vaktim yerinde. Bende kendimi hazır hissetmiyorum, ilk çocuk olduğu için olabilir. İşe ara versem de.. Ev işiydi, yemekti çocukla nasıl yapacağım diye düşünüyorum bazen ve her şeye ağlayasım var, ilk zamanlar bu kadar duygusal değildim
Kızlar ben çok ağırlaştım. Yol yürümek çok zor geliyor artık. Sanki çok erken dağılmışım gibi hissediyorum moralim bozuluyor Bugün eşimle bir Avm'ye gittik. 3-4 mağaza gezdikten sonra olduğum yere çökecektim yorgunluktan. Kendimi zor attım arabaya. Benim gibi karnı kocaman birkaç hamile kadın gördüm zıpır gibi geziyorlardı Halbuki ben de egzersiz falan yapan biriyim ama vücudumu taşıyamıyorum artık Özellikle bacaklarım ve belim iptal oluyor.
Evet doguma cok yakin bir surede palamut burun olmustum ben karin anlaminda pek ayrim yaşamıyorum suan yanlar bosaldi yayik degil karnim kiz karni yayik olur derler ama onde toplandi benimki basta yayikti mesela. Oglumda en bastan top gibi yanlar bostu gogus uclarim daha az karaydi büyüklük anlaminda. suan cok daha buyuk bolge kara. gobek deligim oglumda degismemisti bunda disari firladi firlicak delik sanki....
Gibi degisiklikler var ikisi arasinda mesela aklima gelenler bunlar
İlki erkekti şimdi kız, bu çok zor geçti ama karnım yine top gibi önde. Kararmalar daha az.
Kızlar benimde arada bir fenalık geliyor tansiyona balıyorum biraz düşük oluyor sonra biraz yükseliyor ama o 2 saat kendime gelemiyorum nefesim daralıyor. Nedeni nedir anlamadım gitti
Yarın benim de kontrol var bakalım ne diyecek doktor zaman azaldı heyecan basıyor beni henüz sis bir yerim yok ama ayaklar sayılır mı bilmiyorum göbeğimi gören erkek diyor bir arkadasim vardı burnu patlıcan gibi olduydu kocaman zaten Karadenizli burun farkını koydu ortaya