2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar ben çok ağırlaştım. Yol yürümek çok zor geliyor artık. Sanki çok erken dağılmışım gibi hissediyorum moralim bozuluyor Bugün eşimle bir Avm'ye gittik. 3-4 mağaza gezdikten sonra olduğum yere çökecektim yorgunluktan. Kendimi zor attım arabaya. Benim gibi karnı kocaman birkaç hamile kadın gördüm zıpır gibi geziyorlardı Halbuki ben de egzersiz falan yapan biriyim ama vücudumu taşıyamıyorum artık Özellikle bacaklarım ve belim iptal oluyor.

Yüzün gözün şişiyorsa doğum yakın derler Şiş olmayan yerimiz mi var boşver normaldir şişmesi

Benimde burnum bildigin 2 kat aynaya kustum resmen

Benimde burnum bildigin 2 kat aynaya kustum resmen
İlkinde de şişmiş miydi burnun?
Ben kız hamileliğiyle erkek hamileliği arasındaki hurafelere inanmaya başladım
İlkinde benim de acayip şişmişti burnum, koltukaltlarım memelerim falan daha çok kararmıştı, bunda bunların hiçbiri yok.
Karnın şekli bile değişik bunda.

Evet doguma cok yakin bir surede palamut burun olmustum ben karin anlaminda pek ayrim yaşamıyorum suan yanlar bosaldi yayik degil karnim kiz karni yayik olur derler ama onde toplandi benimki basta yayikti mesela. Oglumda en bastan top gibi yanlar bostu gogus uclarim daha az karaydi büyüklük anlaminda. suan cok daha buyuk bolge kara. gobek deligim oglumda degismemisti bunda disari firladi firlicak delik sanki....
Gibi degisiklikler var ikisi arasinda mesela aklima gelenler bunlar

sanki defne daha iyi hafsayı telaffuz etmek zor bir arkın kızının adı hafza berra herkes hasta berra anlayıp geçmiş olsun diyormuş bir de evaya defne çok daha fazla yakışmış

Teşekkür ederim sanki benim içine de defne daha çok siniyor Yalnız hafsayı hiç öyle düşünmemiştim şimdi ber seferinde hasta diye gelecek aklıma

Ay aynen ya lavabodan çıkıyorum daha beş dk geçmeden yine lavabo ihtiyacı, tuvaletten yıldım resmen

Çok az kaldı kızlar..
Aralığın bile beşi bitti, ne kaldı ocağa
Hem heyecanlıyım yaklaştım diye hem hüzünlüyüm sanki çabuk geçti ne kadar mide bulantısı yaşasam da. Daha kendimi hazır hissetmiyorum belki de ilk çocuk olduğu içindir. Bide iyice duygusal oldum her şeyi kafama takıyorum . Ağlamaya başlıyorum en ufak bişey için. Geçen bebeğin avizesi geldi eşim kablosunu fazla kesti diye ağladım düşman kesildim odayı boyadık ertesi gün kayınvalidem boya kurudu diye her şeyi o odaya sokdu duvarda iz bırakmış bazı şeyler onun içinde sinir krizi geçirdim varmı benim gibi olan ya da bana ozelmi bu hareketler

Ben de oyleyim iste dun anneme basit birseyden kizdim agladim agladim bugun aklima geldi bidaha agladim

Ben de bugün kitap okurken normalde aglamayacagim yerde ağladım. Oğlumun oyuncaklarını dağınık görünce gözlerim yaşatıyor nasıl topayaacagim diye, ev dağınık olduğunda direk ağlamak geliyor zaten. Bı de lphusaligi var ki o daha zor geçiyor bende...
Yarın randevum. Var ayrı bir heyecan dayım

Son zamanlar çok hızlı geçmeye başladı bende de. Allaha şükür halim vaktim yerinde. Bende kendimi hazır hissetmiyorum, ilk çocuk olduğu için olabilir. İşe ara versem de.. Ev işiydi, yemekti çocukla nasıl yapacağım diye düşünüyorum bazen ve her şeye ağlayasım var, ilk zamanlar bu kadar duygusal değildim

Ben çoktandır öyleyim yürümedikçe de hantallaştım kaldım. Oturduğum yerden doğrulamıyorum.
Yüzün gözün şişiyorsa doğum yakın derler Şiş olmayan yerimiz mi var boşver normaldir şişmesi
Benimde el ayak değil ama yüzüm gözüm şişiyor.
İlki erkekti şimdi kız, bu çok zor geçti ama karnım yine top gibi önde. Kararmalar daha az.

Kızlar benimde arada bir fenalık geliyor tansiyona balıyorum biraz düşük oluyor sonra biraz yükseliyor ama o 2 saat kendime gelemiyorum nefesim daralıyor. Nedeni nedir anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…