- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Çok az kaldı kızlar..
Aralığın bile beşi bitti, ne kaldı ocağa
Evet.. 30dan geri sayımı başlattım hayırlısıylason 30 güne girmişsin hayırlı olsun :)
son 30 günü bekliyordum. şimdi 15 gün kalsa diye bekliyorum :)
Ben de hayatım boyu spor yaptım…Hamilelıkten önce günlük en az 15 bın adımım vardır rahat ılk gebelıgımdede daha rahat yürüyodum bunda son 10 gündür 5 bin adım atamadan daha oturcak bank arıyorum acayip zoruna gidiyor insanın:)Ama olsun napalım geçici bugunler sağlık olsun diyerek avunuyoruzKızlar ben çok ağırlaştım. Yol yürümek çok zor geliyor artık. Sanki çok erken dağılmışım gibi hissediyorum moralim bozuluyorBugün eşimle bir Avm'ye gittik. 3-4 mağaza gezdikten sonra olduğum yere çökecektim yorgunluktan. Kendimi zor attım arabaya. Benim gibi karnı kocaman birkaç hamile kadın gördüm zıpır gibi geziyorlardı Halbuki ben de egzersiz falan yapan biriyim ama vücudumu taşıyamıyorum artık Özellikle bacaklarım ve belim iptal oluyor.
Ben de hayatım boyu spor yaptım…Hamilelıkten önce günlük en az 15 bın adımım vardır rahat ılk gebelıgımdede daha rahat yürüyodum bunda son 10 gündür 5 bin adım atamadan daha oturcak bank arıyorum acayip zoruna gidiyor insanın:)Ama olsun napalım geçici bugunler sağlık olsun diyerek avunuyoruz
Ayaklarinin altina tabure koyarak uzatmaya calis iyi gelir tabi mumkunse...Ben 37 raporu aldığım için maalesef halen çalışıyorum masabaşı olunca hareketsizlikten sanırım çoraplarımın olduğu acayip şiş oluyor burnum şişti ve sürekli yağlanıyorkoltukaltım genital bölgem kapkara oldu
Aynı kaderi paylaşıyoruz bu hafta son nasipseBen 37 raporu aldığım için maalesef halen çalışıyorum masabaşı olunca hareketsizlikten sanırım çoraplarımın olduğu acayip şiş oluyor burnum şişti ve sürekli yağlanıyorkoltukaltım genital bölgem kapkara oldu
Gelmiş geçmiş olsun oğluşun yanında sağlıklı ya gerisi boş canımCanım dün taburcu olduk, tüm değerlerim doğum sonrası normalde döndü, doğum öncesi 3 gün olmak üzere + doğum sonrası da 5 gün olmak üzere yatışım tamamlamdı. Şimdi oğlumlu evdeyiz şükürler olsun2240 gram 43 cm doğmuştu taburcu olurken ödemi attığından 2045 gram çıktık. Eğer karnımda olsaydı bugün 35+6 olacaktık. Ama küçük erkeğim 35.günde çıkmak durumunda kaldı benim minik savaşçım benim yaralarımı sardı ona bakarken içim eriyor hepinize bu duyguyu sağlıkla versin gerçekten fotoğraflar, çekimler, hastane ziyaretçileri hepsi boş. Siz iyi olun yeter ki. Ben en iyi hastaneyi ayarladım , en iyi şeyleri ayarlayacaktım, valizimi nelerle doldurdum, neler giyecektim, hep ziyaretçi gelmesin stresim de vardı. Ama devlet hastanesinde çok riskli hamilelikleri olan ve aylarca yatan kişilerle birlikte yataklı hasta bölümünde kaç farklı kişiyle aynı odada kaldım, oğluma sağlığıma kavuştum ya gerisi boş. Tek ziyaretçi bile yasaktı babası bile ben kapıya çıkarmadan göremedi, sezeryan yapmadıkça refakatçi bile yasaktı, 7 gece kalmama rağmen hastane çantamda sadece belli başlı şeyleri kullandım gerisi boşmuş, bebeğime ve bana gelip gidip üniversite tıp öğrencileri, asistanlar, doktorlar tanı düşünmek amaçlı baktı, çantamdaki ne lohusa geceliğini giydim ne de orda tedirginlikle kendi riskli doğumunu bekleyen diğer hamilelere nispet olmasın diye lohusa tacımı takmadım. Gerçekten sağlık harici herşey boşmuş birşeyinşs gerçekleşmezse üzülmeyin inanın hayırlıso buymuş diyin. Doktor bir daha hamile olmamı önermedi belki bu tek hamileliğim oldu, içinde kalan ukteler var mı evet çok var ama oğlumu alamayabilirdim, ya da o annesiz büyüyebilirdi. Tek şansım kendimi iyi hissettiğim ama öylesine karar verdiğim bir gece tansiyon bakmak oldu, internette çok okudum gerçekten verilmiş büyük sadakam varmış.
Bana süreçle veya hastaneyle veya sezeryanda neler lazım oldu vs gibi sorularınız varsa seve seve yanıtlarım. Sadece benden 35.haftadan ilerisi yok söylemek istedim sonrasında neler oluyor bilemem :)
Cok guzelmis. Benim aldigim meltem de 60*120 ama kac yasa kadar kullanılır bilemedim dogrusuKızlar ikeanin bu karyolasini kullanan varmı aranızda. Alırsam kaç yaşa kadar kullanırım
Eki Görüntüle 2964898 Eki Görüntüle 2964898 Eki Görüntüle 2964899 Eki Görüntüle 2964899
Bu da aynı ölçülerde ikea mağazasında 5 yaş belirtilmiş resimde. Ben en azından 3 buçuk yaşa kadar kullanırsam razıyımCok guzelmis. Benim aldigim meltem de 60*120 ama kac yasa kadar kullanılır bilemedim dogrusu
Aynen zaten simdilik karyola bizim odada duracak sonrasinda biraz buyuyunce ayri odaya çıkardığımızda yeni takim almayi düşünüyoruz biz deBu da aynı ölçülerde ikea mağazasında 5 yaş belirtilmiş resimde. Ben en azından 3 buçuk yaşa kadar kullanırsam razıyım
Of aman dogum sinyali olmasin da erken daha beyawYüzün gözün şişiyorsa doğum yakın derlerŞiş olmayan yerimiz mi var boşver normaldir şişmesi
Sinir krizi boyutunda degil ama kocaya gicik olma belirtisi var bendeHem heyecanlıyım yaklaştım diye hem hüzünlüyüm sanki çabuk geçti ne kadar mide bulantısı yaşasam da. Daha kendimi hazır hissetmiyorum belki de ilk çocuk olduğu içindir. Bide iyice duygusal oldum her şeyi kafama takıyorum . Ağlamaya başlıyorum en ufak bişey için. Geçen bebeğin avizesi geldi eşim kablosunu fazla kesti diye ağladım düşman kesildimodayı boyadık ertesi gün kayınvalidem boya kurudu diye her şeyi o odaya sokdu duvarda iz bırakmış bazı şeyler onun içinde sinir krizi geçirdim varmı benim gibi olan ya da bana ozelmi bu hareketler
IKEA'nin bu yataklarini 3.5'a kadar cok rahat kullanirsin.Bu da aynı ölçülerde ikea mağazasında 5 yaş belirtilmiş resimde. Ben en azından 3 buçuk yaşa kadar kullanırsam razıyım
Gunaydin guzel hamisler
Kovid olan arkadaşlar
Hic bir ilac kullanmadınız mı acaba?
Pozitif olduktan sonra nasìl bir surec isledi
Eve filan geliyorlar mi
Kan sulandirici kullandiriyolar
Mi acaba?
Günaydın bebeğimsu
Geçmiş olsun kan sulandırıcı kullanabilirsin tabi ama filyasyoncularin getireceğini ilacı doktoruna sorabilirsen iyi olur sanırım burda olan arkadaşlardan kullanan olmadı.C vitamini alabilirsin bir de bol sıvı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?