2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de hayatım boyu spor yaptım…Hamilelıkten önce günlük en az 15 bın adımım vardır rahat ılk gebelıgımdede daha rahat yürüyodum bunda son 10 gündür 5 bin adım atamadan daha oturcak bank arıyorum acayip zoruna gidiyor insanın:)Ama olsun napalım geçici bugunler sağlık olsun diyerek avunuyoruz

ben de öyleydim 10. haftadan beri çeşitli sebeplerle adım atamıyorum. 10. haftada son 15 binlik adımımı attım ve bir hafta kuyruk sokumu ağrısından tuvalete bile zor gittim, adım atamadım. o günden beri hareketsiz yaşam sürüyorum. ağrılarım oluyor hareket edince. en fazla 5 bin adım atıyorum o da tek seferde değil gün içinde.

Ben 37 raporu aldığım için maalesef halen çalışıyorum masabaşı olunca hareketsizlikten sanırım çoraplarımın olduğu acayip şiş oluyor burnum şişti ve sürekli yağlanıyor koltukaltım genital bölgem kapkara oldu

Ayaklarinin altina tabure koyarak uzatmaya calis iyi gelir tabi mumkunse...
Koltuk altima hic dikkat etmedim de genital bolge benimde oyle oglumda olmamisti

Dikkat ettimde cogumuzda bir aglanma modu zor evet bende asiri zorlaniyorum bir cok konuda ki bende cok aglaniyorum ama soyle bir yaslanip dusununce cok guzel gunler doya doya tadini cikaralim her donem kendine ozel
Cok az kaldi insallah hep beraber dogum hikayelerimizi de konusacagiz

Aynı kaderi paylaşıyoruz bu hafta son nasipse tuzlu yemediğim halde ayaklarım aşırı şişiyor bu yüzden haftasonu dinlenince anca kendine geliyor

Gelmiş geçmiş olsun oğluşun yanında sağlıklı ya gerisi boş canım Allah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin

Bu da aynı ölçülerde ikea mağazasında 5 yaş belirtilmiş resimde. Ben en azından 3 buçuk yaşa kadar kullanırsam razıyım
Aynen zaten simdilik karyola bizim odada duracak sonrasinda biraz buyuyunce ayri odaya çıkardığımızda yeni takim almayi düşünüyoruz biz de

Sinir krizi boyutunda degil ama kocaya gicik olma belirtisi var bende Neyse iki gundur iyiyiz. Huyuma gidiyo. Ama duygusallik var. Bugun annem aradi hicbir neden yokken acamadim telefonu agladim once. Biraz sonra aradim caktirmadim.

Gunaydin guzel hamisler
Kovid olan arkadaşlar
Hic bir ilac kullanmadınız mı acaba?
Pozitif olduktan sonra nasìl bir surec isledi
Eve filan geliyorlar mi
Kan sulandirici kullandiriyolar
Mi acaba?

Gunaydin guzel hamisler
Kovid olan arkadaşlar
Hic bir ilac kullanmadınız mı acaba?
Pozitif olduktan sonra nasìl bir surec isledi
Eve filan geliyorlar mi
Kan sulandirici kullandiriyolar
Mi acaba?

Günaydın bebeğimsu
Geçmiş olsun kan sulandırıcı kullanabilirsin tabi ama filyasyoncularin getireceğini ilacı doktoruna sorabilirsen iyi olur sanırım burda olan arkadaşlardan kullanan olmadı.C vitamini alabilirsin bir de bol sıvı .

sagol canısı
Allahım psikolojikmen çökmeyeyim
Cocuklar okula gidemeyecek
En cok onu kafama takıyorum
Heryerim dökülüyor
Kemiklerim sızlıyor
İlacları kullanmam
Gecen test yaptığımda dr ilac kullanma demisti
O kadar gezdim bisey olmadi
Kac zamandir wvde oturuyorum
Nasıl oldu bu is anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…