2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Şuan hepimiz menopozlu gibiyiz zaten, ben sabaha kadar terledim, dediğin gibi kısa kollu duruyorum, elim ayağım yanıyo, ya bide öyle bir durum ki yaşayan biri olarak söylüyorum, bu lohusalıkta batmayan şeylerin hepsi batıyor, ya ben evde kayınvalidem annem eşimin teyzesi varken apartmanda kavga etmek için alt komşunun zilini çalıp kavga etmiştim hele çocuk doyuyormu, sütün varmı, memen sertmi yumuşamı diye soranlar boğasım geliyordu, çocuk durmaz gazlı ağlar, herkes aç bu çocuk aç ayyy kabus geliyor

Ama suan bizde bir insanın 1senede salgıladığı hormonu 1günde salgılıyoruz duygular şelale 5yasındakı yegenımın sözüne ağladım demin alındımda lohusalığı düşünemiyorum

hhahha valla normalde asla göbeğim açık gezemem yazın antalyada temmuzda fln ancak göbeğimi açabilirim heralde:) ama bu hamilelik çok garip yaptı beni inanılmaz sıcak gelio zaten zor nefes alıyorum. Evde eşim kaloriferleri yakıyo üşüyomuş, ben kapatıyorum. Başından beri böyleydim yazın klimanın altında takılırdım. Gerçekten en özlediğim şeyler rahat nefes alabilmek, yüzüstü yatabilmek ve sıcaklamamak... Zaten göbeği örtmek için tek kat da giyinemiyorum iş yerinde hep bluz ya da elbiselerin üzerine bi daha gömlek ya da ceket giymeye kalkıyorum o da iyice darlıyo beni

Bugun kontrolümüz vardı catı muayenesinde pelvis kemiği dar çıktı kızım hatasıyla uyumlu 37+1 3.202 gram bu şekilde olup normal doğum yapan var mı? Bu hafta gelmezse muhtemelen zorunlu sezeryan ile alınacak doktorum biraz daha takip edelim dedi kilo aldıkça sanırım normal doğum olma riski yok oluyor..

Aynen oyle. Bizim de ilk dogumumda cok tatli iki hemsiremiz vardi. Doktorumuz da oyle. Ozel saglik sigortamiz olmasina ragmen zorunlu asilarini orada yaptirmistim. Dikkatlilerdi her konuda. Oradaki sakin ortami seviyordum.

Hahahahah vallahi ben baştan beri fayanslarla sevgılı oldum başta daha coktu simdi biraz daha iyiyim

Epidural+spinal kombine yapılırsa baş ağrısı olmuyor bende olmadı baş ağrısı mesela
Spinal+epidural oneriyor musun canım? Senin için spinal+ epidural olması ağrı açısından avantaj sağladımı?bu arada anestezi nin etkisi kaç saat sürdü uyusukluk geçtikten sonra aşırı bi ağrı hissettinmi?

Hahahahah vallahi ben baştan beri fayanslarla sevgılı oldum başta daha coktu simdi biraz daha iyiyim

Bir tek yazın sıcaklarda nefes alamıyordum her sene olandan farklı olarak. Şimdi gayet üşüyorum . Normalde o göbeğimi de kırk kat örterdim de göbeğim acıyor .

Öyle olunca 39. Haftayı beklemesi riskli mi oluyor onu bilmiyorum .
Normal Doğum başlayıp riske atmak istemiyorlar demek ki

Ama suan bizde bir insanın 1senede salgıladığı hormonu 1günde salgılıyoruz duygular şelale 5yasındakı yegenımın sözüne ağladım demin alındımda lohusalığı düşünemiyorum
Ben misali ben de oğlumla oyun oynarken onun oyuncağı yüzüme geldi halbuki sert birşey de değildi canim da yanmadı ama oturup ağladım

Valla doktorun uygun görürse konforlu bir şey ben bunda da doktor uygun görürse yine kombine olmak istiyorum,baş ağrısı filan yaşamadım ben ,uyuşukluk 3-4 saat civarı sürdü ,sürekli ağrı kesici yapıyorlar zaten ağrı hissetmedim diyemem tabi ki oldu ama dayanamayacak kadar değil en zorlandığim kısım ilk ayağa kalkış oldu onu da atlatinca zaten gerisi geliyor yürüdükçe daha iyi oldum ve sık sık yürüdüm .

Hanımlar ben bugün ilk kez Nst ye girdim .Sancım cikti biraz.Ara ara 40 karda geziniyor .Zaten yazmıştım adet sancısı gibi sancım oluyor bazen diye .Biraz panikledim.Hazirliklari hızlandırdım.Başka var mı bu durumda olan ?iki hafta sonra alalım dedi doktor Nst den önce .Biz de ocakta olsun diyoruz ama bebek beklemeyecek sanki.

Dondugunu nasil anliiyorsunuz yani elimi ayagimi mesaneye baski yapan nasil ayirt ediliyor wala 2. Cocuk ama ven bi turlu beceremiyorum neresi neresi
Benimki 28.haftada döndü ayaklar yukarıda duruyordu tekmeler hep kaburga ve mideye hıçkırıkları kasıkta hissediyorum oradan ayırt ediliyor. Dün gece ne olduysa 3 kez döndü kuzum en son yatarken kafa aşağıda duruyordu sabah uyandım yine dönmüş hala kafa yukarıda bütün gün altıma kaçırdım çok tepindi mesanemde benim kız baya hareketli ben kolay ayırt edebiliyorum bazı bebekler çok sakin oluyor o zaman zor oluyor sanırım ayırt etmek.

Benim için en zoru ilk doğumda gaz çıkartma mevzusu oldu bende belden uyuşturma ile doğum yaptım aynı gün merdiven inip çıktım ilk yürürken braz canım yandı oda içimde birşey sandı bir sağa bir sola çarpıyordu doktor onun rahim olduğunu şuan boşlukta zamanla yerine gelecek demişti yürürken böyle zorlandim ilk sonra alıştım merdiven inip çıktım bütün gece gazımi cikartamadigim için çok zordu lama yapıldı gene yapamadım artık kivranmaya başlamıştım gaz sıkışmasindan bu kadar yürümeye nasıl çıkaramadım bilmiyorum kayınvalidem yanımda kalmıştı ondan mı çekindim tuttum bilmiyorum tek zor buydu bnm için beşinci gün kendi işimi kendim görebiliyordum çok şükür inşallah bunda da o şekilde olur

kızçeler kaburganızın orda bi uyuşma hissediyo musunuz siz de? bir kaç dakika sürüyor ve sık sık oluyor. doktora dedim baskıdan olabilir dedi.. benim bebiş dönmüş bu arada. ama böyle nasıl tarif etsem normal uyuşma gibi değil dalga dalga sanki

Uyuşma sırasında rahim sertleşiyormu, bebeğin Bi yerde toplanıp bir tek o kısmın sertleşmesi değil de karnın tamamının taş gibi sertleşmesi oluyor mu

Ben tetanoz aşısı için gittiğimde bana kizmişlardi gelip kayıt olmadım diye. Tetanoz dan sonra takip için çağırdı gitmedim ilgisizler. Ama arayan soran yok

Uyuşma sırasında rahim sertleşiyormu, bebeğin Bi yerde toplanıp bir tek o kısmın sertleşmesi değil de karnın tamamının taş gibi sertleşmesi oluyor mu
evet genelde akşam saatleri 9-10 gibi çok sertleşiyo taş gibi hissediyorum hatta patlıycak nerdeyse falan diyorum.. uyuşma esnasında rahimde bişey hissetmedim ya da karnımda bi sertlik falan

Bana ateş basıyor gece, ayaklarıma özellikle. Kısa şort, askılı, göbeğim açık geziyorum evin içinde. Evimde soğuk değil ama doğalgazı açan vardır sitede, ben daha açmadım darlanıyorum sıcaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…