Şuan hepimiz menopozlu gibiyiz zaten, ben sabaha kadar terledim, dediğin gibi kısa kollu duruyorum, elim ayağım yanıyo, ya bide öyle bir durum ki yaşayan biri olarak söylüyorum, bu lohusalıkta batmayan şeylerin hepsi batıyor, ya ben evde kayınvalidem annem eşimin teyzesi varken apartmanda kavga etmek için alt komşunun zilini çalıp kavga etmiştimHahahah iyi sen başta anlaşmıssın baya
Vallahi şimdiden ayaklarına kalın corap dıyor ama sıcak gelıyor ben hala kısakolluyla duruyorum bu havalarda duvara sarılıyorum yatarken sen doğurda gazlı olcak cocugun dedişimdiden başladık aman sağlıklı olsunlarda inşallah ben he deyip geçiyorum kaynana olcam bende ilerde fazla dedıkodu etmım sonra etme bulma dünyası
Ama suan bizde bir insanın 1senede salgıladığı hormonu 1günde salgılıyoruzŞuan hepimiz menopozlu gibiyiz zaten, ben sabaha kadar terledim, dediğin gibi kısa kollu duruyorum, elim ayağım yanıyo, ya bide öyle bir durum ki yaşayan biri olarak söylüyorum, bu lohusalıkta batmayan şeylerin hepsi batıyor, ya ben evde kayınvalidem annem eşimin teyzesi varken apartmanda kavga etmek için alt komşunun zilini çalıp kavga etmiştimhele çocuk doyuyormu, sütün varmı, memen sertmi yumuşamı diye soranlar boğasım geliyordu, çocuk durmaz gazlı ağlar, herkes aç bu çocuk aç ayyy kabus geliyor
hhahha valla normalde asla göbeğim açık gezemem yazın antalyada temmuzda fln ancak göbeğimi açabilirim heralde:) ama bu hamilelik çok garip yaptı beni inanılmaz sıcak gelio zaten zor nefes alıyorum. Evde eşim kaloriferleri yakıyo üşüyomuş, ben kapatıyorum. Başından beri böyleydim yazın klimanın altında takılırdım. Gerçekten en özlediğim şeyler rahat nefes alabilmek, yüzüstü yatabilmek ve sıcaklamamak... Zaten göbeği örtmek için tek kat da giyinemiyorum iş yerinde hep bluz ya da elbiselerin üzerine bi daha gömlek ya da ceket giymeye kalkıyorum o da iyice darlıyo beniKızlar ben mi buzhanede yaşıyorum, hepiniz yanıyorsunuz. Benim ayaklarım donuyor, kalın yün çorap diyorum.ayağımda ev botları, sırtımda yelek. Ancak kesiyor.
Karnım hep açık ama o kapanmıyorondan mıdır
Yaz kış göbeği açık gezen kızlar var onlar üşümüyor ama
Aynen oyle. Bizim de ilk dogumumda cok tatli iki hemsiremiz vardi. Doktorumuz da oyle. Ozel saglik sigortamiz olmasina ragmen zorunlu asilarini orada yaptirmistim. Dikkatlilerdi her konuda. Oradaki sakin ortami seviyordum.Ben aile hekimliği hemşiresinden çok memnunum, gebelik takibi için sürekli arıyor ilgileniyor, benim yerime aşı takibi yapıyor gitmeyince neden gelmedin falan, şimdi karantina sürecinde de sürekli ilgileniyor, dün aradı oğlumun durumunu sordu sağolsun işini güzel yapan insanlar da var
Hahahahah vallahi ben baştan beri fayanslarla sevgılı oldumKızlar ben mi buzhanede yaşıyorum, hepiniz yanıyorsunuz. Benim ayaklarım donuyor, kalın yün çorap diyorum.ayağımda ev botları, sırtımda yelek. Ancak kesiyor.
Spinal+epidural oneriyor musun canım? Senin için spinal+ epidural olması ağrı açısından avantaj sağladımı?bu arada anestezi nin etkisi kaç saat sürdü uyusukluk geçtikten sonra aşırı bi ağrı hissettinmi?Epidural+spinal kombine yapılırsa baş ağrısı olmuyor bende olmadı baş ağrısı mesela
Hahahahah vallahi ben baştan beri fayanslarla sevgılı oldumbaşta daha coktu simdi biraz daha iyiyim
Bugun kontrolümüz vardı catı muayenesinde pelvis kemiği dar çıktı kızım hatasıyla uyumlu 37+1 3.202 gram bu şekilde olup normal doğum yapan var mı? Bu hafta gelmezse muhtemelen zorunlu sezeryan ile alınacak doktorum biraz daha takip edelim dedi kilo aldıkça sanırım normal doğum olma riski yok oluyor..
Ben misaliAma suan bizde bir insanın 1senede salgıladığı hormonu 1günde salgılıyoruzduygular şelale 5yasındakı yegenımın sözüne ağladım demin alındımda lohusalığı düşünemiyorum
Spinal+epidural oneriyor musun canım? Senin için spinal+ epidural olması ağrı açısından avantaj sağladımı?bu arada anestezi nin etkisi kaç saat sürdü uyusukluk geçtikten sonra aşırı bi ağrı hissettinmi?
Benimki 28.haftada döndü ayaklar yukarıda duruyordu tekmeler hep kaburga ve mideye hıçkırıkları kasıkta hissediyorum oradan ayırt ediliyor. Dün gece ne olduysa 3 kez döndü kuzum en son yatarken kafa aşağıda duruyordu sabah uyandım yine dönmüşDondugunu nasil anliiyorsunuzyani elimi ayagimi mesaneye baski yapan nasil ayirt ediliyor wala 2. Cocuk ama ven bi turlu beceremiyorum neresi neresi
Uyuşma sırasında rahim sertleşiyormu, bebeğin Bi yerde toplanıp bir tek o kısmın sertleşmesi değil de karnın tamamının taş gibi sertleşmesi oluyor mukızçeler kaburganızın orda bi uyuşma hissediyo musunuz siz de? bir kaç dakika sürüyor ve sık sık oluyor. doktora dedim baskıdan olabilir dedi.. benim bebiş dönmüş bu arada. ama böyle nasıl tarif etsem normal uyuşma gibi değil dalga dalga sanki
Ben tetanoz aşısı için gittiğimde bana kizmişlardi gelip kayıt olmadım diye. Tetanoz dan sonra takip için çağırdı gitmedim ilgisizler. Ama arayan soran yokArkadaşlar günaydın, merak ettiğim bir şey var; sağlık ocakları sizi de darlıyor mu? Doğum takibimi özelde yaptığımı doktorum olduğunu söylememe rağmen sürekli arıyor, gelmemi istiyor vs. Sağlık ocağına en fazla bir iki kere tahlil için gitmişimdir. Onlara kayıt edin her şeyi diye baskı yapıyor olabilirler ama ben istemiyorsam ne olacak? Bilgisi olan varsa merakımı gidermek isterim.
evet genelde akşam saatleri 9-10 gibi çok sertleşiyo taş gibi hissediyorum hatta patlıycak nerdeyse falan diyorumUyuşma sırasında rahim sertleşiyormu, bebeğin Bi yerde toplanıp bir tek o kısmın sertleşmesi değil de karnın tamamının taş gibi sertleşmesi oluyor mu
Bana ateş basıyor gece, ayaklarıma özellikle. Kısa şort, askılı, göbeğim açık geziyorum evin içinde.Kızlar ben mi buzhanede yaşıyorum, hepiniz yanıyorsunuz. Benim ayaklarım donuyor, kalın yün çorap diyorum.ayağımda ev botları, sırtımda yelek. Ancak kesiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?