2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim bayadir oluyo oyle kasilma miymis onlar Karnim tumuyle tas kesiliyor. Uzanip dinlenince geciyor.

Hırka, çorap ve terlik lohusa tacı takacaksan onu da koy. Normal ped koydum belki dependle rahat edemem diye

Kızlar peki depend mi yoksa hasta bezi mi? Ben ilk ikisinde hasta bezi kullandım çünkü devamlı gelip baktılar kanamam kesildi mi diye bu sefer depend alsam sıkıntı olur mu bilemedim

Kiz bi cay kahve getirenin de olur heralde ya:)

Ben köprüyü kurayım da illa biri köprüden geçer herhalde

Bende filtre kahve mi ve french press koyacağım suyu kaynatmaya küçük kahve makinesini anneme desem o heyecanla unutmaz inşallah hamileyken türk kahvesinden soğudum her gün içerdim önceden

Hiç soğumadim aksine fazla içesim var oğlanda icmezdim zararlı diye ilk bebeğin sağlıklı beslenmesini isteyen çömez anne emojisi

Kızlar hastanneniz vermiyor mu hasta bezini? Ben ilkinde depend aldım ama kullandırmadılar hep kendileri verdi hatta eve geçerken bile yanıma yedek verdiler hala yoğun kanamam var diye. Depend de elimde patladı o yüzden almadım bu sefer

Benim vermemişlerdi.Bu hastane verir mi bilmiyorum hiç sormadım

Bebek için sakıncalı hale gelince almışlar işte sezaryene. Ondan önce demek ki bebekte risk yoktu.

Başka arkadaşım 1-1,5 saatte suni sancıyla doğurdu. Evde 3-4 saat sancı çekmiş hastaneye gidince suni sancı vermişler 2 saatte bitmiş. Yani kişiden kişiye değişiyor.

Herkes doğuruyor hastane Ortamında sizin sağlığınızı riske atmazlar. Bir şey olursa müdahale edilir .

Sanırım normal dogum yapılacaksa en mantıklısı sancıyı mümkün oldugunca evde cekmek. Belki ev ortamının rahatligi da açılmayı kolaylaştırıyordur. Sonucta dogum icin oksitosin lazim. Hastane ortamına erken gitmek ve orada beklemek kiside gerginlik yaratıp stres hormonlarının artmasını saglayarak dogumu zorlaştırıyor da olabilir diye düşünüyorum. Ama tabi sanci baslayinca da evde bekleyeyim demek de bir o kadar zor insanin biran önce hastaneye gidesi gelir

Kızlar sezaryen olursak hastane çıkışında tayt mı yoksa elbise giymek mi daha iyi olur? Aynı şekilde normal doğum olursa çıkarken ne giymek lazım ona göre bir kıyafet alacağım.

Uyuşma sırasında rahim sertleşiyormu, bebeğin Bi yerde toplanıp bir tek o kısmın sertleşmesi değil de karnın tamamının taş gibi sertleşmesi oluyor mu
Benim tamamen sertleştiği de çok oluyor, bir yerde sertleştiği de. Epeydir de böyle. Endişelenecek bir durum yoktur inşallah

Anladım canim. Bide epidural de bi düğme var agrin oldukça düğmeye basıyorsun ordan ilaç geliyo otomatik diyolar. Senin öylemiydi kalcadan falanmi yaptılar ağrı kesici yoksa direk epidural kateterindenmi verdiler sırtından?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…