Daha dur ocakta zam gelecekBana eşim evde doğur diyorGerçekten ne bu ya çok ucurmuslar fiyatları
Ben Avcılar hospitale gidiyorum en son fiyat aldığımızda uygundu tam hatırlamıyorum ama normal epidural 4200 . Sezeryan 5 di sanırım zam gelmediyseSizlerin hastanelerinde nasil bu normal dogumda epidural ucretleri kizlar ? Paket dahilinde mi ?
Bak o konuyu konuşalım diyoruz hastaneyle her defasında unutuyoruzDaha dur ocakta zam gelecek
Bizimkinin zam gelmiş hali dedi Kasım'da zam yapmışlar belkide dolara bağlı yine geldiyse bilememDaha dur ocakta zam gelecek
Daha dur ocakta zam gelecek
Bende korkuyla gittik muhasebeyeŞimdiden gelmiştir belki yeni fiyat sormadım
Çatı muaynesindendir canim aynı durum bende bende de oldu doktorum zaten kanaman olabilir korkma fazlalaşmadığı sürece normal demisti biraz enfeksiyonumda cikti fitil verdi ondan da kaynaklı olabilir dediKizlar gun gece benden cok cok cok acik pembe azicik leke geldi uzerinde durmadim herhangi bir degisik agrimda yok biraz int ten baktim nisan olabilir yaziyor ama emin degilim ped vardi zaten cekmis sonra hepten belli belirsiz ama bu derece acik renk olur mu acababide cuma gunu alttan muayene oldum belki ondan da olmus olabilir diye dusunuyorum
Ben hastane ile görüştüm önceden fiyat aldığımız için doğum ocaktada olsa eski fiyattan doğum olacağını ilettilerBak o konuyu konuşalım diyoruz hastaneyle her defasında unutuyoruz
Konuşan var mı bunu, ocak başı için yeni zamlı mı isterler?
Çatı muaynesindendir canim aynı durum bende bende de oldu doktorum zaten kanaman olabilir korkma fazlalaşmadığı sürece normal demisti biraz enfeksiyonumda cikti fitil i ondan da kaynaklı olabilir dediKizlar gun gece benden cok cok cok acik pembe azicik leke geldi uzerinde durmadim herhangi bir degisik agrimda yok biraz int ten baktim nisan olabilir yaziyor ama emin degilim ped vardi zaten cekmis sonra hepten belli belirsiz ama bu derece acik renk olur mu acababide cuma gunu alttan muayene oldum belki ondan da olmus olabilir diye dusunuyorum
Ben hastane ile görüştüm önceden fiyat aldığımız için doğum ocaktada olsa eski fiyattan doğum olacağını ilettilerBak o konuyu konuşalım diyoruz hastaneyle her defasında unutuyoruz
Konuşan var mı bunu, ocak başı için yeni zamlı mı isterler?
Baya kolaylamışsın canım cocukla tek başına büyük başarıSelam kızlar çok şükür utumu bugün bitirdim kıyafetler dolaba yerleşti biberonlar emzikler kaynatılıp valiz hazırlanacak hediyelikler de topları düşmüştü onları silikonla yapistircam inşallah isim bitecek ama çok yoruldum kızımda sağ olsun uyumadı gündüz beni yiyip bitirdi yakındır dogurmam
Ben herşey dahil ikiz bebek +250 dedi 3925 verdim. Hepsi içinde anesteziye ayrı para ilk defa duydumSizlerin hastanelerinde nasil bu normal dogumda epidural ucretleri kizlar ? Paket dahilinde mi ?
Bide isteğe bağlı sezeryanın ne diye kılıfını buluyorlar yasal olarak isteğe bağlı ayrı sorunlu ayrı diye sezeryan ücreti mi oluyormuş bide hastane çok garip geldi ayrıla doktorun tavrı da çok garip yok suni ile zorlarız olmazsa şöyle yaparız istersen direk sezeryan yapalım diyor madem öyle bi lüksü var ne diye geriyor seni Sinir oldum tavrına değişikKafami bozuyorlar en son istege bagli sezeryan olcam ama bu seferde sgk hic biseyi karsilamio6500 tl +refaketci +bilmem ne ooo 10 15 ten asagi cikamayiz ona da kiyamiyorum wala ne yalan diyim hele su zamanda.... Zkorunlu sezeryan da pazarlik yaptik 4bine baglandi normal ise 2650+1250(epidural) istersem epiruali tabi doktorumuda istersem mesai disi olursa 600 tl de normal seEryandan pahaliya gelio
He bide dio ki hastane normali zorladik ok epiduralde istedin yaptik ok ama acilma ilerlemeyip zorunlu sezeryana donersek bu seper 4000+1250 yani epidural parasinida alirim. Bana biraz para tuzagi gibi geldi ne yalan diyim
Ben herşey dahil ikiz bebek +250 dedi 3925 verdim. Hepsi içinde anesteziye ayrı para ilk defa duydum
İstege bagli sezeryan soyle ; dicem ki mesela hic bir selorun yokken ben normal dogum istemiyorum deneme sezeryana al tamam dicek bu benim istegimle oldugundan ucretler ve sgk durumu farkli. Ama yok herhangi bir sorunla karsilasilip sezeryana donerse doktor istegi ile bu zorunlu sezeryan.Bide isteğe bağlı sezeryanın ne diye kılıfını buluyorlar yasal olarak isteğe bağlı ayrı sorunlu ayrı diye sezeryan ücreti mi oluyormuş bide hastane çok garip geldi ayrıla doktorun tavrı da çok garip yok suni ile zorlarız olmazsa şöyle yaparız istersen direk sezeryan yapalım diyor madem öyle bi lüksü var ne diye geriyor seni Sinir oldum tavrına değişik
Olsun yine de sinir oldum germesin seni biraz kolaylık sağlasınlarKiz yok sezeryanda ayri anestezi ucreti degil normal dogum da uygulanan epidural ayri para dogum olmayip sezeryana donerse ayrica normal dogumda uyguladigi anesteziyi ayri aliyor yani.
Haline suukret canım bırak 3 boyutlu yu 2 boyutlu bile gostermıyor dr uyuz adam dogunca gorursun bolca 3 boyutlu 4 boyutlu fotosunu cekersın dıyorKeşkem bende görsemyarım profil var elimizde gerisini hayallerimizde tamamlıyoruz benim kızım eli yüzünde doğacak
Hayır onu biliyorum da keyfe göre sezeryanın faturasını kılıfını nasıl uyduruyorlar devlet denetlemiyor mu bunu keyfe göre diye nasıl ekstra ücret alıyorsunuz gibisineİstege bagli sezeryan soyle ; dicem ki mesela hic bir selorun yokken ben normal dogum istemiyorum deneme sezeryana al tamam dicek bu benim istegimle oldugundan ucretler ve sgk durumu farkli. Ama yok herhangi bir sorunla karsilasilip sezeryana donerse doktor istegi ile bu zorunlu sezeryan.
Benimde kafama takilanlar oldugundan iste tam olarak guvenemedigimden arafta kaliyorum malesef
Dalacam sac bas zaten az kaldiOlsun yine de sinir oldum germesin seni biraz kolaylık sağlasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?