Hayır onu biliyorum da keyfe göre sezeryanın faturasını kılıfını nasıl uyduruyorlar devlet denetlemiyor mu bunu keyfe göre diye nasıl ekstra ücret alıyorsunuz gibisine zorunlu gibi göstermiyorlar mı tüm sezeryanları ? Bilmediğimden soruyorum ilk doğum benim de
Haline suukret canım bırak 3 boyutlu yu 2 boyutlu bile gostermıyor dr uyuz adam dogunca gorursun bolca 3 boyutlu 4 boyutlu fotosunu cekersın dıyorbaska yere gıdecem para bayılacam sırf foto ıcın neye benziyor bılmıyoruz. Hayır benim gibi pınpırıklı adama yapılacak sey degıl bu acaba bısey mı var da vermiyor foto dıye paranoya yapıyorum aklıma geldııkce
Bizimkinin de 12. Haftada totosunun resmî var. Bir de 31. Haftada suratının yarısının var. Hep önünde plasenta olduğu için göremedik
Yalnız 3 seferdir rahim ağzını ölçmüyor açıklıkla ilgili yorum yapmıyor ona kafam takılıyor Eve gelince aklıma geliyor. Bu hafta soracağım.
Görüyorum karın çevresi baş çevresi , suyuna baktığını söylüyor , bir de uyluk kemiğini ölçüyor. Kalp atışına bakıyor. miyomlarım* var büyümüş mü falan hiç söylemiyor bakmıyor .
Haline suukret canım bırak 3 boyutlu yu 2 boyutlu bile gostermıyor dr uyuz adam dogunca gorursun bolca 3 boyutlu 4 boyutlu fotosunu cekersın dıyorbaska yere gıdecem para bayılacam sırf foto ıcın neye benziyor bılmıyoruz. Hayır benim gibi pınpırıklı adama yapılacak sey degıl bu acaba bısey mı var da vermiyor foto dıye paranoya yapıyorum aklıma geldııkce
Kızlar sizin doğum fiyatlarını duyunca ah eski günler dedim ben de acıbadem hisar medicana arasında kalmıştım ama benim oğlan hiç hesapta yokken devlette doğumu seçti(özeller ve kendi doktorum beni almadı bu ani gelişen sendromumdan ötürü). Ailesine de bir tatil parası hediye etti ziyaretçi de tamamen yasaktı hiç kimse giremedi içeri.
herkes karnım düştü diyor benimki de o kadar dikki top gibi ortada duruyor hiç düşme falan yok
ev toplu olsa size resim atıcam da çekemem bu haldeyken
o zaman benim doğum yakın değil salı 37 bitiyor bence bizim grubun bebeleri hiç aceleci değil bir kaçı hariç
hani 15 inden sonra dökülür diyen arkadaşlar bekliyorum 15i
Benim de aynı durumda. Aşağı ineceğine sanki daha da yukarı çıkıyor gibi. Acaba ne yapmak lazım, ben hurma yemeye ve merdiven inip çıkmaya başladım :) ne kadar işe yarıyorsa artık :)
Hayır onu biliyorum da keyfe göre sezeryanın faturasını kılıfını nasıl uyduruyorlar devlet denetlemiyor mu bunu keyfe göre diye nasıl ekstra ücret alıyorsunuz gibisine zorunlu gibi göstermiyorlar mı tüm sezeryanları ? Bilmediğimden soruyorum ilk doğum benim de
Eşim hastanelere program kuruyor canım . Maalesef özel hastaneler herşeyi kılıfına uyduruyorlar eşimin deyişine göre adamına göre indirim yerine bindirim yapılıyormuş
Eşim hastanelere program kuruyor canım . Maalesef özel hastaneler herşeyi kılıfına uyduruyorlar eşimin deyişine göre adamına göre indirim yerine bindirim yapılıyormuş
Merabalar hanımlar
Benim de ilk doğumum olucak hayırlısıyla bugün 35. hafta bitti doktorum 36.haftada çatı muayenesi yapıcakmış. Yalnız benim doktorum çok normal yanlısı değil gibi geldi bana normal istiyosan çatı muayenesi yapalım dedi.
Bir sorun yokken normal olsun isterim şahsen biraz da korkuttu beni dayanabilirim dersen o acıyı hesap et ona göre karar verelim dedi. Açıkcası acıya çook dayanıklı değilim canım tatlıdır biraz doktorda böyle değince benim modum çook düştü. Korku oluştu bende de.
Hiç sancı çekmeden direkt sezeryan seçmek saçma geldi bana en azından dayabildiğim ana kadar gitmek istiyorum
Muayeneden de biraz korkuyorum evliliğim ilk 2 ayında vajinismusla uğraştım sonra geçti çook şükür gerçi doktor 2 ay vajinismus olmaz seninki anlık korkudur dedi ama yine de heyecan sardı beni
Ayrıca alttan daha önce muayene oldum çatı muayenesi de onun gibi mi ?
Merhaba kızlar uzun zamandır,sıkıntılar şu bu derken yoktum. Bayadır annemin yanındayım. Bir kaç güne evime döneceğim inşallah fakat bugün enteresan derecede sırttan migdeme karnıma yayılan bıçak saplanması gibi kramplar var. Taş kesildi karnım migdem resmen 5 dk kesiliyor sonra geri başlıyor anlam veremedim doktorumda burda yok. Bura küçük bir yer doktorda yok bu saatte gidebilecegim. Bu durumu yaşıyan var mı aranızda korkmam gerekiyormudur aceba
Davetiye ativersene doguma geleyim direk oraya burda ki devletler yapmiyor canim onu asla hemde 3 gunde sanci ceksen ellemiolar halbuki bence insani hak yani resmen
Benim de aynı durumda. Aşağı ineceğine sanki daha da yukarı çıkıyor gibi. Acaba ne yapmak lazım, ben hurma yemeye ve merdiven inip çıkmaya başladım :) ne kadar işe yarıyorsa artık :)
Benim göbek de öyle hiç aşağı meyletme yok. Bu arada merdiven çıkıp inme konusunda dikkat edin alınan kilolarla birlikte dizlere zarar verebiliyor, en iyisi yürüyüş
Valla atayım atmasına ama senin bebiş aceleci işlemleri beklemez geliverir bu arada
Benim göbek de öyle hiç aşağı meyletme yok. Bu arada merdiven çıkıp inme konusunda dikkat edin alınan kilolarla birlikte dizlere zarar verebiliyor, en iyisi yürüyüş