- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Ben vermistim ama ertesi gun aynen geri cikmisti kilom tarti sasirdi diye dusundm doktora sormama gerek kalmamisti. Ama ben son haftalarda biraz zayiflamak normal diye okumustm bi yerdeGünaydın kızlar
Son 11 günde hiç gram almamışım hatta yarım kilo zayıflamışım. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Daha önce de kilo verenler vardı, doktora sordunuz mu bu durumu, normal miymiş?
Ben de veriyorum canım ama ben diyet yaptığım için. Doktora sormadım kilosu haftasıyla uyumlu diyeGünaydın kızlar
Son 11 günde hiç gram almamışım hatta yarım kilo zayıflamışım. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Tecrübe nedeniyle bu rahatlığınız olduğunu düşünüyorumo arkadaş benim aldım artık ama gelmesini bekliyorum daha
Gunaydin. Ben verdim 1 h ya 2 kati geri aldimGünaydın kızlar
Merhaba. Eger gebelikte yasadiginiz bu skintilar hayati risk olusturuyorsa geride 3 evladiniz olacak kismetse ben sahsen 4. Yu goze alamazdim baglatirdim. Ayrica baglattiktan sonra eger gerekli olursa geri acma ameliyati yapilabiliyor ancak riskleri nedir ne degildir bilemiyorum doktorunhzun gorusu onemliKızlar sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum. Ben nasip olursa 3.bebeğime hamileyim ve 33 yaşındayım. İlk gebeliğimde hafif derece preeaklemsi(gebelik zehirlenmesi) geçirmiştim. İkinci hamileliğimde tekrar etmesin diye hep aspirin kullandım. Sıkıntı çıkmadı. Bu hamileliğimde de aspirin kullandım ama bazı rahatsızlıklarımdan dolayı ek olarak tansiyon ve hafif doz kalp ilacı kullanıyorum ve bu rahatsızlıklarım sadece gebelik döneminde oluşuyormuş. Ben bu yüzden acaba tüplerimi bağlatsam mı diye düşünmeye başladım ama tam emin de olamıyorum o yüzden sizin de fikrinizi almak istedim
Bebek için hastane çıkışı takımı 3 adet ben 10li set olarak almadım içinde eldiven alt üst takim şapka iç zıbın var. Ağız mendili 6 7 adet ,patik ,çorap yelek bir penye bir kalın örgü battaniye pişik kremi 20 adet bez temizleme pamuğu ayriyeten ıslak mendil her ihtimale karşı emzik ve biberon koydum. Hastanede ziyaret yasağı olduğu için sadece kapı süsü ve yastığını yanıma alıcam. Kendim için 2 takım pijama bir adet gecelik depend kilot bez 2 tane emzirme atleti göğüs pedi ve göğüs kapağı ve lazım olursa diye göğüs kremi terlik lohusa tacı havlu, ıslak mendil peçete yelek çorap ve patik koydum birde hastaneden çıkarken giymek için kıyafet aldım. Fotograf çekimi için makyaj çantamı ve düzleştiricimi ekleyecegim en son tamamdir ☺Ayy ben Allah yardımcısı olsun dha alincak yikancak çok iş bitmiyor bir türlü biz geriden geldiğimiz için cantalariniza neler koydunuz yazarmisiniz ona göre hazırlayalım bizde
Bnm de ama bitti nasıl oldu anlamadım bir başlarsan sonu gelir inşallah cnm
Bende vermistim 3 kilo hemde. Ama doktor olumsuz yorum yapmadi. Sadece diyeti birak ama karbonhidrat seker yemeden devam tabii dedi . Simdi o verdiklerimle beraber katlanarak aldim kilo.Günaydın kızlar
Kızlar sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum. Ben nasip olursa 3.bebeğime hamileyim ve 33 yaşındayım. İlk gebeliğimde hafif derece preeaklemsi(gebelik zehirlenmesi) geçirmiştim. İkinci hamileliğimde tekrar etmesin diye hep aspirin kullandım. Sıkıntı çıkmadı. Bu hamileliğimde de aspirin kullandım ama bazı rahatsızlıklarımdan dolayı ek olarak tansiyon ve hafif doz kalp ilacı kullanıyorum ve bu rahatsızlıklarım sadece gebelik döneminde oluşuyormuş. Ben bu yüzden acaba tüplerimi bağlatsam mı diye düşünmeye başladım ama tam emin de olamıyorum o yüzden sizin de fikrinizi almak istedim
elleri alt tarafta bacakları üstte hissediyorum ama yanmı duruyo baş aşağımı bilemiyorum çarşamba görücez bizdeBen dönünce rahatladım kafasıyla çok baskı yapıyordu şimdi ayakları solda
Doktorum hiçbir hastam için gerekli olduğunu düşünmüyorum dedi. Bende zaten 4.yu göze alamıyorum Rabbim isteyenlere nasip etsinMerhaba. Eger gebelikte yasadiginiz bu skintilar hayati risk olusturuyorsa geride 3 evladiniz olacak kismetse ben sahsen 4. Yu goze alamazdim baglatirdim. Ayrica baglattiktan sonra eger gerekli olursa geri acma ameliyati yapilabiliyor ancak riskleri nedir ne degildir bilemiyorum doktorunhzun gorusu onemli
Ee o zaman baglat gitsinDoktorum hiçbir hastam için gerekli olduğunu düşünmüyorum dedi. Bende zaten 4.yu göze alamıyorum Rabbim isteyenlere nasip etsin
Ben sadece fikir almak istedimBu başka birinin söylemiyle alınabilecek bir karar değil. Doktorunuzdan en iyi Doğum kontrol yöntemlerini alsanız daha mı iyi olur. Tekrar istediğinizde geri dönülmeyecek bir müdahale ne kadar doğru bilemiyorum
35 de gün vermek istemedi bekleyelim bişey olursa ara dedi cuma 36 olcaz bakalım gelen giden yok gün verir mi 37 yi bekler mi bilmiyorum ağrı olmazsa bekler gibi ama ilaçlar falan kesildi bu hafta bilmiyorum ne olacakkendime;
çakma crocs ilk doğumda giydiğim terlik
bir gecelik
1 paket L depend
1 emzirme sütyeni
gümüş kapak
1 pijama takımı
1 çoook kalın çorap
1 normal çorap
kağıt havlu
ıslak mendil
bebişime;
doğunca giymesi için şöyle bir hastane çıkışı yaptım ;
(çapraz çıtçıtlı body
üst zıbın,
2 patikli alt
çorap şapka eldiven 1 bez
nohut battaniye (bu takımı battaniyenin içine koydum hemşireye verilecek)
1 paket 30lu bez
yedek 2 zıbın 2 alt üst takım yedek çorap şapka eldiven yelek
ıslak mendil
hastaneden çıkarken giymesi için astronot tulum
of ben de yataktan kalkarken çatı kemiklerim beni mahvediyo
canım senin doğum ne zaman netleşcek? kontrol ne zaman ?
Aralık annelerine çok vardı kilo veren, kilo alımı duran, bende son gittiğimde hiç kilo almamıştım, iştahım da normale döndü çok yiyesim yok inşallah bebiş doğana kadar bikaç kilo gider, lohusa döneminde affetmiyeceğimGünaydın kızlar
Yerleri daraldı bu ara oda ayrı stres ya çok kuduruklar ya çok sakinler bende anlamadımDışarıdan gördüğümden daha güzel olan tek yanı bebeğin hareketlerini hissetmekonun dışındaki herşey dışardan daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?