Kizlar kizlar burnum akiyor, halsizlik tavan, hafif bogaz kaşıntım var. Ne yiyip içiyorduk? İnşallah covid degildir valla evde takilcam test mest yaptirmicam zaten ilaç kullanilmiyor. Nezleyimdir diye tahmin ediyorum salginda varmış
Kizlar kizlar burnum akiyor, halsizlik tavan, hafif bogaz kaşıntım var. Ne yiyip içiyorduk? İnşallah covid degildir valla evde takilcam test mest yaptirmicam zaten ilaç kullanilmiyor. Nezleyimdir diye tahmin ediyorum salginda varmış
Günaydın zorla uyananlar o zaman. Bildim bileli kendimi hep uykuyu severim şimdi zorla kalktım eşime kahvaltı vericem dayak yemiş gibiyim bıraksalar uyusam en çok çocuk olunca düşündürüyor beni bu uyku sorunu napicam ben diyorum
Öff valla bende 4 kere kalktım gece gözüm yarı açık karnım iyice düştü reflü falan yokta idrar mahvetti beni de ya gözüm kapalı takılıp düşcem diye korkuyorum açılmıyor gözüm sabahın körü de horozlarla uyanıyorum
Öff valla bende 4 kere kalktım gece gözüm yarı açık karnım iyice düştü reflü falan yokta idrar mahvetti beni de ya gözüm kapalı takılıp düşcem diye korkuyorum açılmıyor gözüm sabahın körü de horozlarla uyanıyorum
Canım bende de olmuştu aynısı burnum akıyordu hafif bide gözlerim sulanıyor du . Ballı limonlu ıhlamur içtim bide parol içtim zararı olmadığı için 2 günde kendime getirdi
Ayy ben Allah yardımcısı olsun dha alincak yikancak çok iş bitmiyor bir türlü biz geriden geldiğimiz için cantalariniza neler koydunuz yazarmisiniz ona göre hazırlayalım bizde
Bnm de ama bitti nasıl oldu anlamadım bir başlarsan sonu gelir inşallah cnm
kendime;
çakma crocs ilk doğumda giydiğim terlik
bir gecelik
1 paket L depend
1 emzirme sütyeni
gümüş kapak
1 pijama takımı
1 çoook kalın çorap
1 normal çorap
kağıt havlu
ıslak mendil
bebişime;
doğunca giymesi için şöyle bir hastane çıkışı yaptım ;
(çapraz çıtçıtlı body
üst zıbın,
2 patikli alt
çorap şapka eldiven 1 bez
nohut battaniye (bu takımı battaniyenin içine koydum hemşireye verilecek)
1 paket 30lu bez
yedek 2 zıbın 2 alt üst takım yedek çorap şapka eldiven yelek
ıslak mendil
hastaneden çıkarken giymesi için astronot tulum
Günaydın kızlar
Son 11 günde hiç gram almamışım hatta yarım kilo zayıflamışım. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Daha önce de kilo verenler vardı, doktora sordunuz mu bu durumu, normal miymiş?