2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
😱 Ayy ben Allah yardımcısı olsun dha alincak yikancak çok iş bitmiyor bir türlü biz geriden geldiğimiz için cantalariniza neler koydunuz yazarmisiniz ona göre hazırlayalım bizde

Ben iki çantam hazirladim .İlk dogumumdaki gibi.Biei benim ,biri bebeğimin ..

Benim çantamda ; Bir lohusa pijaması ,sabahlık ,yedek alt ve üst ,Bir hırka ,depend emici külot bir paket,havlu kağıt ,ıslak mendil ,2 çift çorap ,emzirme atleti,emzirme sütyeni ,crocs terlik aldım hastanede rahat oluyor ,makyaj çantası ,nemlendirici krem..

Bebeğin çantasında ;bir ameliyathaneye verilecek paket hazırladım ayrı hastane çıkışı var içinde .İçeriği şöyle ,bir yarım kollu çıtçıtlı body ,atlet,iç zıbın,patikli alt,penye battaniye ,nohut battaniye ,bir çift çorap ,eldiven ,şapka ve bir adet bebek bezi varBunlari ayrı paketledim ameliyathaneye verilecek .

Bir adet yedek penye ve nohut battaniye daha aldım .iki tane 5 li hastane çıkışı aldım .5 tane ağız mendili ,3 çift yedek çorap ,pişik kremi,1 paket ıslak mendil ,10 tane bebek bezi,süt sağma makinesi ,biberon,mama,emzik,çıkarken giymesi için hazır polar kundak ,bebek yatağına sermek için bir adet çarşaf aldım .

ya dimi bi de bazen duyuyorz ya yok bazı anneler daha çok kilo almamak için 34 35 dolunca sezeryan oluyomş güya fln hangi anne o ve hangi anneden ziyade hangi dr onu da merak ettim baksana benim mecbur sez olmasına ramen dr bırak 35i 38de bile almıyo tam 39u doldurmasını bekliyo geçen sene başka doktora gidiyodm o da sez. zorunlu olursa 39u doldurmadan almayız demişti. Gerçekten öyle anne ve dr var mı merak ediyorum yoksa haberlerin annelere gereksiz bok atması mı acaba
Memelerim sarkmasın diye emzirmeyen duymuştum ama kilo almamak için erken doğum yapan ilk defa duyuyorum, Allah ıslah etsin inanırım vardır öyleleri, neler neler duyuyoruz.

Kafami bozuyorlar en son istege bagli sezeryan olcam ama bu seferde sgk hic biseyi karsilamio 🤭🤭 6500 tl +refaketci +bilmem ne ooo 10 15 ten asagi cikamayiz ona da kiyamiyorum wala ne yalan diyim hele su zamanda.... Zkorunlu sezeryan da pazarlik yaptik 4bine baglandi 🤭🤭 normal ise 2650+1250(epidural) istersem epiruali tabi doktorumuda istersem mesai disi olursa 600 tl de normal seEryandan pahaliya gelio 🤣🤣
He bide dio ki hastane normali zorladik ok epiduralde istedin yaptik ok ama acilma ilerlemeyip zorunlu sezeryana donersek bu seper 4000+1250 yani epidural parasinida alirim. Bana biraz para tuzagi gibi geldi ne yalan diyim
Para tuzağı tabii.. sezeryanı da isteğe bağlı, zorunlu diye ayırıp fiyat biçmişler ne saçma. Bana normal şu fiyat, sezeryan istersen şu fiyat dediler oldu bitti işte. +epidural farkı normal de. Gece suyum gelir doğurursam doktorum da geliyor fark almıyorlar. Sadece gece sezeryan istersem çağırırsam doktoru farkı var. Oda kalma ücretini vs sormadım.. Çok önemli değil o kısım

Merhaba kızlarrr bugun doktor randevum vardı yolcudur abbas artk bağlasan durmaz 22sine gün verdi sezeryana pazartesi haftaya korona testne giricem aşiri iltihap varmıs fitil yazdı cocuğa enfeksiyon geçmesın dıye enfeksiyonlu doğmasın dıye neyse işte ay benı bi heyecam sardı cocugum suan 3550 kılo herşeyi haftayasına uygun fakat kafası önde gitmesi devam cihaz ölcemefi koca kafalı oğlumu 😊 41olmus kafamız alttan muane etti biraz allahtan hazırlıklı gitmısım bebegn kafası büyük oldugundan çatiya girmemıs zaten kenardaymıs size oğulcugumun resmini atyim bana dua edın ınsallah güzel şekılde kucagıma alayım yavrumu

Eklentiler

• AC3FA0CA-9EDC-44BD-B23B-2FD0D6AE4A77.webp
    AC3FA0CA-9EDC-44BD-B23B-2FD0D6AE4A77.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba kızlarrr bugun doktor randevum vardı yolcudur abbas artk bağlasan durmaz 22sine gün verdi sezeryana pazartesi haftaya korona testne giricem aşiri iltihap varmıs fitil yazdı cocuğa enfeksiyon geçmesın dıye enfeksiyonlu doğmasın dıye neyse işte ay benı bi heyecam sardı cocugum suan 3550 kılo herşeyi haftayasına uygun fakat kafası önde gitmesi devam cihaz ölcemefi koca kafalı oğlumu 😊 41olmus kafamız alttan muane etti biraz allahtan hazırlıklı gitmısım bebegn kafası büyük oldugundan çatiya girmemıs zaten kenardaymıs size oğulcugumun resmini atyim bana dua edın ınsallah güzel şekılde kucagıma alayım yavrumu
Bu arada karnım aç ona sinirli bana cekmıs 😂 aç karnına kan idrar daha net cıkar dıye aç gitmiştim 😂

Ben Avcılar hospitale gidiyorum en son fiyat aldığımızda uygundu tam hatırlamıyorum ama normal epidural 4200 . Sezeryan 5 di sanırım zam gelmediyse
Avcılar hospital fiyatını merak ediyordum evime yakındı orası da. Fiyatı oraya göre normal bence. Sonra başka doktora gidince oraya gitmedim. Hangi doktora gidiyorsun canım?

Ahhh sana masallahhh tosun pasaaa 🥰🥰 hayirlisi ile al kucagina insallah saglikla 🤲🤲

Ohoo maşallah kilosu iyi gayet içerde mutsuz adam baksana 😂😂😂 sağlıkla kavuşun inşallah az kalmış

Para tuzağı tabii.. sezeryanı da isteğe bağlı, zorunlu diye ayırıp fiyat biçmişler ne saçma. Bana normal şu fiyat, sezeryan istersen şu fiyat dediler oldu bitti işte. +epidural farkı normal de. Gece suyum gelir doğurursam doktorum da geliyor fark almıyorlar. Sadece gece sezeryan istersem çağırırsam doktoru farkı var. Oda kalma ücretini vs sormadım.. Çok önemli değil o kısım
Sezeeyan paket fiyatinda oda vs vs hepsi dahil benim hastanenin farki istege bagli veya zorunlu olarak ayiriyor olmasi sadece.

Back
X