2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım neden sana böyle işkence çektiriyorlar ya sen sezeryana da okeydin direk alsaiarya sanki haftan çok küçük

Hanimlar beni doktorumun sekreteri aradı .Yarın il dışına gidiyormuş 1 haftalığına .Haftasonu nişan kanaması da gelmiş bugün alayım istiyorsa gelsin demiş .Ben de muayene olmak istedim.Eger sancı ,açılma falan varsa alsın dedim .Yoksa başka doktor yapacak ameliyatımı .Belkide 1 hafta daha kızım gelmez o zaman alır yine kendisi dedim ama nişan geldiği için heralde doktorum bu hafta doğum yapacağımı düşünüyor .2 yi 10 gece muayene olacağım .Çok heyecanlı ve sitresliyim.İnşallah doğru bir karar veririz doktorumla.

İnşallah canım, hayırlısı olsun..

Yaa doğuma mı alıyor, haftan ileri zaten canım, açılmayı beklemeden de alabilir, zaten sezeryan planlı oluyor, hadi bizi de haberdar et

Hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın hayırlı zamanda

Hayırlısı ile al canım sende inşallah

İlk dogum normal ya direniyorlar. Cok soyledim aksamdan beri alin beni kurtulun die ama yok
Canım bende dün devlet hastanesine gittim. Burada da bahsetmiştim tüplerimi de bağlatmak istiyorum o yüzden bu sefer sezeryan istiyorum dedim doktor da önceki iki doğumun normal olduğu için olmaz dedi ancak çok acil bir durum olursa tansiyon gibi o zaman sezeryan yapabilirim dedi bizi illa normal doğurtacaklar anlaşılan

Hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım, haftanda küçük değil keşke alsalardı sezeryana. İnsan tedirgin oluyor böyle şeylerde çünkü.. Bizim günümüz yakın seninle, doktor bana cuma günü bebeğin artık oldu sancılarını bekliyoruz doğsa da sıkıntı olmaz demişti. Ne kadar durursa o kadar iyi tabii ama işte evde çocuğun var, sürekli bir şey çıkıyor psikolojik olarak strese giriyorsun. Beni asıl sinir eden böyle durumda seçme hakkını tanımamaları sana. Bir an önce çıkarsınız inşallah hastaneden

Sizin için hayırlısı olsun canım.. Strese sokma kendini bebeğini düşün

İnşallah hayırlısı neyse o olur sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Hadi bakalım hayırlısı olsun. En sağlıklı şekilde kucağına alırsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…