2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Amin insallah hepimiz..Yuzduk kuyruguna geldik, guzel anilarla kavusalim kuzulara

Bir de genelde ameliyatlardan önce anestezi doktoruna gidilir, testler falan istenirdi.

Sezaryen ameliyatından önce yaptırmamız gereken testler var mı? Genel anestezi ile sezaryen için.

Bir de genelde ameliyatlardan önce anestezi doktoruna gidilir, testler falan istenirdi.

Sezaryen ameliyatından önce yaptırmamız gereken testler var mı? Genel anestezi ile sezaryen için.
Bana mi sordun ortaya mi sordun cnm bilemedim ben kendi tecrubemi yazayim. Ben genel anestezi ile oldum. Ben oyle istedim ama buna son anda karar verdik. Oncesinde normal dogum olur veya epidural sezeryan olur dioduk. O yuzden de oncesinde bisi yapilmadi rutinin disinda diye hatirliyorum. Ama suyum gelip de hastaneye gittidimde ilk is kan almislardi. Ve bir suru seye baktilar. Iclerinde HIV bile vardi. Uzunca bir listeydi.

Anladım rutin kan testiyse onlar dosyamda var.
Başka alerji ya da akciğer kalple ilgili bir şeye bakmıyorlar demek ki.

Rutin bir kaç tahlil isteniyor sadece bir de anestezi bir form doldurtuyor o kadar .Eğer başka rahatsızlıklar varsa ekstra onların tahlilini de istiyolarlar .

Kizlar gelenim gidenim olmicak ama foto cekilir hatira icin. Terlik kadar onemli olmasa da bir lohusa taci bisi edinsem aklima geldi simdi.. siz neler aldiniz nerden aldiniz?
Ben instagramda bi sayfadan terlik taç takım yaptırdım. Eşim kırmızı taç da istedi onu da trendyoldan almıştım baya ucuz bişey 30 lira mıydı neydi.

Kizlar gelenim gidenim olmicak ama foto cekilir hatira icin. Terlik kadar onemli olmasa da bir lohusa taci bisi edinsem aklima geldi simdi.. siz neler aldiniz nerden aldiniz?
İlk kızımda arkadaşım hediye yapmıştı terlik ve taç mor renk bunda da aynısını kullanmayı düşünüyorum kırmızı da var yeni almayacagim ekstra.

Blntkbra cnm nasılsın umarım herşey yolundadir bebisinde sende iyisindir dualarımız snnle hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar basima gelen yatis verdiler protein kacagi var tansiyon yuksek. 24 saat musadedeyim ama ameliyata hazir tutucaklar dogumhanedeyim.tel cekmiyor yazamicam Bilginiz olsun sabah ola hayir ola ama tum imzalari attik biseyde aliriz diolar hayirlisi
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Kizlar gunaydin. Yazan cok olmus. Guzel dualariniz ilginiz icin tesekkur ederim tek tek. Berbat agrili sancili bi gece gecirdim. Henuz dogurmadim. Kalp atimlari serum vs normale dondu ama sanci beni benden aldi 100 120 lere kadar cikti sancilar. acilma yok. Suan hala hazir ac susuz bekletiyorlar sabah 5.5 ta servise alindim idrarda protein kacagi var deniliyor. İdrar toplicam ancak ben evime gitmek istiyorum oglum perisan oldu resmen. Visit gezdiler gitmek istedigimi soyledim perinatolog bekleniyor yine. Perinatolog amcanin agzindan cikacak soze bagliyim yine.

Çok geçmiş olsun, aklımız sende kaldı.. tansiyonun normale döndü mü peki? En sağlıklı şekilde eve dönersin inş.

Çok geçmis olsun..hayirli haberlerini alalim ins..

Çok geçmiş olsun. Birden bire nasıl oldu böyle

Neler oluyor ülkede anlamiş degilim..hergun ayri bir aksiyon

Dolar 11.27 oldu biz dün ne yaşadık bilmiyorum

Az kaldı canım sabır inşallah sonu güzel olacak dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…