2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
doğum başlayınca sancılarla birlikte kanala girebilir diye okudum bazı yerlerde ama dr daha iyi bilir elbette
Kizlar gelenim gidenim olmicak ama foto cekilir hatira icin. Terlik kadar onemli olmasa da bir lohusa taci bisi edinsem aklima geldi simdi.. siz neler aldiniz nerden aldiniz?
ben kızımda bebeğe bandana kendime güzel bir taç almıştım ama bunda oğlum olcak özel bir takım (oğlana işlemeli fln bir hast çıkışı) yaptırmadığım için sadece kırmızı kurdeleli bir taç aldım kendime hemşirelerden rica ederim artık bir resim çeker misiniz diye

canım açılma var mı? dün de sordum ama gerilerde kalmıştır özelde misin devlette mi?
Acilma yok. Devletteyim. Ozelde ki doktorumla su gelmesi icin konustugumda takip et vs gecmesse gelirsin demisti bende geleyim buraya da tahliller vs yapilir die dusundum. İyikid gelmisim. Bebegin tasikardi olmasi beni cok korkuttu ama suan oda sakin

geçmiş olsun diyelim o zaman inşallah sağlıkla çıkarsın kızçen de heyecanlanmasın anası çok eğlenceli bi kadın gelecekse gelsin gelmiyorsa sakince bekleyiversin

Eger sonlara dogru hala donmemis olursa doktor dogrudan sezaryen yaparız gibi konustu. Bakalım hayırlısı olsun

8
gecmis olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar bu deepend i neye göre aldınız siz ? Şimdi bel ölçüsüne göre diyor ama şu an 120 cm çıkıyor belim xl beden almam lazım ama doğum sonu bir miktar inecek göbek zaten l mi alsam ona göre . Bilemedim

Kizlar gelenim gidenim olmicak ama foto cekilir hatira icin. Terlik kadar onemli olmasa da bir lohusa taci bisi edinsem aklima geldi simdi.. siz neler aldiniz nerden aldiniz?
Benim geçen dogumdan kalma pembe bir tacım vardi incili,onu kullanicam .Terliği de var takım ama onu hastaneye goturmem yazik.Crocs terlik almıştım hastane için onu alicam yine .

Ben l beden aldım canim. Zaten sezeryan Olcam dikişlere gelen kısmını yırtıp öyle kullanicam

herkes L alın dediği için ilk doğumda 70kg ile L giydim çok rahat ettim bunda da L aldım.
şimdi alttaki kiloyu güncelleyemedim ama 69um inş 70i geçmem doğumda
ebebekte babymom kendi markası lohusa pedi falan var ama nasıldır ya da sezeryana uygun mudur bilmiyorum

Bekle canım nolur nolmaz. Sancıların devam ediyor mu?
Sanki biraz yine basladi gibi ama en son nst sabah cekildi rutin max 30 larda 40larda flandi. Sancidan haric hani asagida baskim cok var ayakta duramiyorum vs diodum ya bebegin suyu fazla oldugundan rahim duvarina baski yapiyormus ve o yuzden o agrilari hissediyormusum meger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…