2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimki de öyle saatlerce ağlamıyo, gazını çıkarabiliyor ama çok geçmeden yine gazlanıyor tam bi kısır döngü. ama ben yine de kullanıyorum boşuna mı kullanıyorum acaba, kimisi bağırsakları daha çok çalıştırıp daha çok gaz olmasına sebep olabiliyormuş çünkü aklım karıştı faydası olsun derken daha çok zarar verir miyim ki.

Süt sağma işini ilk 10 gün memelerim yırtılmasın diye yaptım ama o iş işkrnce ya hiç sevmiyorum
Sagmasam ağrıdan sızıdan yatamıyorum el mahkum uykularım bölük porcuk ama olsun eşim diyor sen bu azimle bu çocuğu iki haftada toparlarsin

Bizimde aynen öyle kısır döngü, bence verme bak işe yaramamış. Zaten bir ay daha sabretsek bitecek inşallah 3. Aydaa

D vitamini için coledan damla kullanan varmi?

Sagmasam ağrıdan sızıdan yatamıyorum el mahkum uykularım bölük porcuk ama olsun eşim diyor sen bu azimle bu çocuğu iki haftada toparlarsin
Haklısın şişince zaten direk sağmaya gidiyordm bende ama artık öyle şişmiyo mama vermedik diye. Toplarsın canm ya baksana maşallah her şeyi ysptın

Şurup nedir ki? Ben de dün rezenin bebeğe zararlı olduğunu okudum ya herkes bir şey diyor resmen.
Yüzüstüyede zararlı dediler yatırmadık
Bana rezene ver dediler bende tam soracaktım doktor kendi söyledi. Sende iç dedi bana ben zaten içiyorum. Öyle abartmam ama bi denerim. Çünkü çok gazlı kızım. Çok kusuyor mu dedi bende evet dedim şurubu yazdı. Yedikleri boğazına geliyor kusuyor reflüden şüphelenmiştim. Bitkiselmiş zaten. Yüzüstü gündüz yanındayken yatırıyorum rahat ediyor gazı da varya karnı ısınıyor büyük ihtimalle. Kendi başına yüzüstü bırakılmaz zaten

Valla kızım çıkarsa bile sürekli gazı var ellerimle hissediyorum resmen. Ama ben çok kolay çıkaramıyor gazını dedim ağlıyor da akşamları baya yıprandım

Tavuk yumurta olayi gibi olmus bu wala ben doktor odakliydim ne dese harfiyen yapiyordum gazi olsun olmasin veriyordum. İlk basta yasadigimiz krizlerden dolayi sanki gaz damlasi vermesem kabus olacak zannediyordum sanki ilk cocugum simdi bir cok seyi oluruna biraktim gercekten duruma gore hareket ediyorum biraz daha rahata bagladim isi oylede aglio boylede sadece d vitamini veriyorum aksam uzeri bakiyorum gazi oluyor cikaramior gibi nurse veriyorum patir patir atiyor ama aglamaktan vszgecmiyor tabi oncekiler kadar degil buna hamdolsun

Bu emzirmeden dolayı ne doktora gidiyorum ne de başka bir yere. Evde durayım daha iyi diğer türlü daha stresli ek gıdaya geçince rahatlarım anca. Zaten durmuyor ki uyanıkken anca uyursa bi hava almaya çıkabilirim

Son düzenleme:
Bize de doktor sab simplex verdi

Ben de bio gaiayi kestm benim dr da daha cok gaz yapar dedi sadece sab simplex devam ediyorm benim de sanki daha iyi gibi yani aglama krizi olmuo en azindan ugrasa ugrasa ikina ikina cikartio
Bize de sab simplex verdi doktor inşallah ağlama krizlerini bizim de keser. İlk günden etki ediyor mu?

Dusuncende haklisin bence bende cok strese giriyorum ya durmazsa ya saatleece emzirme odasindan cikamaSam evdeki gibi mememi birakmazsa die endise ediyorum. Ama mama da da ayri vitaminler vardir demene koptum bu nasil bir vicdan rahatlatici alternatiftir hahahahaha cok yasa emi. He fikrimi soyleyeyim evet mesela ben peynir yogurt vs hic yemem peynir agzima surmem uogurt azicik bazen bunun gibi bir cok sey yemedigim oluyor ve ilgili vitamin mineral vs vs benim vucudumda bulunmuyor ki bebege gecsin gerekli destegi mamadan almasi daha akla mantiga yatkin ama bunu doktora soyle biyeriyle guler o ayri

Bizim koridorda kocaman bir salıncak duruyor 3 senedir ilk kızımda kurmuştuk sadece kriz anlarında kullandık 2 barfiks demiri arasına kurduk kocaman olunca bizde biniyoruz bebeyi kucağa alıp ohh misssss

Bizim koridorda kocaman bir salıncak duruyor 3 senedir ilk kızımda kurmuştuk sadece kriz anlarında kullandık 2 barfiks demiri arasına kurduk kocaman olunca bizde biniyoruz bebeyi kucağa alıp ohh misssss
Oha sakaaa anam nasi ozendim orda emzirmek paha bicilemez

Öyle deme canım gerçekten her bebe ayrı tecrübe. Ben kızımda hiç gaz problemi yaşamamıştım haliyle gazlı bebeği ilk defa tecrübe ediyorum ve çok zormuş ne yapacağımı hala bilmiyorum inşallah denildiği gibi 3.ayda geçer.

Bende zır zır ağlarmışım trende bile beni battaniye de sallarlarmış dur şunu akşam deneyeyim susar mı

Gazsız bebek nasıl oluyor rahat mı çıkartıyor gazlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…