Ay kendimi gördümAyyy bi gun hic unutmam ( annem buyutuyor cocugu ben calisiyorum ) puturlu hic bisi yemiyor. Tabi ben mukemmel anne disardan bisi yedirmiyorum vsneyse dedik kahvaltiya cikalim nryse ciktik oglanin oglen yemegimiydi wala cok net degilim cantamdan rondo bile cikardim esim dalga gecio oha piknik tupu de alsaydin aaa dedim agir olur die almadim yoksa mantikli. Resmen bavulla geziodum simdi gecen 40 ucurma icin gezmeye ciktik kiz acikti oturdugum cafeden direk sicak su bide ustune soguk su ohhhh sefam olsun mama hazir annem hala cesme suyunu kaynatmistir onlar napiyorsun dedi.dedim sus 1 kere yaptim kaynamis su biraz daha rahatim sanki bu bebede ya... Ne zaman rahat ettim oglanda sanirim 2.5 yasinda disardan flan corba hamburger flan yedirmeye baslayinca anca...
Yok içirme popodan uyarÇok icirme bence. Saf zeytinyağı bir şey olmaz diyip duruyorlar ama kaka yeşil oldu ve çok sulandı. Günde bir kaç kez verirsem düzelir gibi geliyor
Ben telefonumun flashiyla hallediyorumBüyüme hormonu gece karanlıkta salgılanır canım
Ben kapatıyorum lambayı hık mık demeye başladığında gece lambasını açıyorum onunla emziriyorum uyuyup yerine koyunca yine kapatıyorum.
Kızlar 30.günden sonra benim oğlanın huyu değişti. Devamlı meme istiyor. Saatlerce uyumuyor. Yerine koyuyorum ağlıyor. Öyle bana yapışık yaşamak istiyor. Ne var bu kadar ağlayacak anlamıyorum. Çok yoruldum yaTuvalete gidemiyorum dedikleri buymuş demek. Arkadaşım, annem falan bırak ağlasın her seferinde kucağına alma diyorlar. Almayınca da çok ağlıyor. Of ne yapacağımı şaşırdım artık Bu hep böyle mi sürecek ? Ne yapabilirim bilmiyorum. Sizlerde de böyle mi durumlar ?
Ayyy bi gun hic unutmam ( annem buyutuyor cocugu ben calisiyorum ) puturlu hic bisi yemiyor. Tabi ben mukemmel anne disardan bisi yedirmiyorum vsneyse dedik kahvaltiya cikalim nryse ciktik oglanin oglen yemegimiydi wala cok net degilim cantamdan rondo bile cikardim esim dalga gecio oha piknik tupu de alsaydin aaa dedim agir olur die almadim yoksa mantikli. Resmen bavulla geziodum simdi gecen 40 ucurma icin gezmeye ciktik kiz acikti oturdugum cafeden direk sicak su bide ustune soguk su ohhhh sefam olsun mama hazir annem hala cesme suyunu kaynatmistir onlar napiyorsun dedi.dedim sus 1 kere yaptim kaynamis su biraz daha rahatim sanki bu bebede ya... Ne zaman rahat ettim oglanda sanirim 2.5 yasinda disardan flan corba hamburger flan yedirmeye baslayinca anca...
Aynı benim kız. Gündüz teyzelerinin koynuna koyuyorum bu şekilde uyuyor. Teyze kucağıEki Görüntüle 3009272
Anlık foto..
Yine sadece kucağımda uyuyor minik koalam
Yani bir çocuğum daha olmasa önemli değil uyusun ama diğerine vakit ayırmak pek mümkün olmuyor böyle.
3.aydan sonra falan daha düzene giriyor uykuları.
Ağlayınca değil ağlamayınca kucağına alacaksın canım yoksa bebek öyle şartlanır ve her kucak istediğinde numaradan ağlarağlarsa da önce yatakta susturmaya çalış güldür konuş susunca al kucağına.
Yüzüstü uyanıkken yatırın. Hatta günde bi kaç dakika o şekilde bırakmak gerekiyo bebeğin kas gelişimi için çok önemli o..yuzustu yatıracaksiniz öyle duracak uyanıkken kafasını kaldıracak karni üstüne zorlanacak o esnada gazınıda çıkarabilir hepiniz yapın bunu kızlarŞurup nedir ki? Ben de dün rezenin bebeğe zararlı olduğunu okudum ya herkes bir şey diyor resmen.
Yüzüstüyede zararlı dediler yatırmadık
Eki Görüntüle 3009272
Anlık foto..
Yani bir çocuğum daha olmasa önemli değil uyusun ama diğerine vakit ayırmak pek mümkün olmuyor böyle.
Ağlayınca değil ağlamayınca kucağına alacaksın canım yoksa bebek öyle şartlanır ve her kucak istediğinde numaradan ağlarağlarsa da önce yatakta susturmaya çalış güldür konuş susunca al kucağına.
Ben de aynen böyleyim şu anEki Görüntüle 3009272
Anlık foto..
Kızımın bakımına, emzirmeme, banyosuna kadar eşim çok karışıyor ilk bebek diye mi acaba? Fenalık geldi artık dır dır dırSizde de öyle mi? İyi ki bir kızı var ya
Ay karışmaz mı. Benimki ilk zamanlar kvler gibi sütün yok mu mama mı versek diyip duruyodu hani sizlerin kaynanası diyomuş ya öyle benim de kocam diyoduKızımın bakımına, emzirmeme, banyosuna kadar eşim çok karışıyor ilk bebek diye mi acaba? Fenalık geldi artık dır dır dırSizde de öyle mi? İyi ki bir kızı var ya
Aynen hazir kavanoz meyve purelerinden hic yedirmedim halbuki bence zor durumlarda yoyebilir yani zehir mi allaa sennn. Bi arkadasim demisti 2. Oglunu sokakta emeklettiriyordu soka girmistim napiosun sen die eeee demisti 1. Cocuk goklerde 2. Cocuk yerlerde buyur korkma mikroba alissin ben sokAy kendimi gördümbence ek gıda dönemi daha zor ya, böyle emzir doydu bitti gitti, her gittiğimiz yerde bu çocuk ne yiyecek diye düşünmek çok daha zor, kavanozda meyve ya da sebze püresi hazırlayıp yanımda taşıyordum ben de kaşığı, önlüğü vs.
Sevmeye yardım etmek ne kızEşimin tek sevdiğim özelliği üstüne vazife olmayan konularda yorum yapmaması. Sormazsan hayatta yorum yapmaz
Biraz ele gelmeye başladığı için azıcık sevmeye yardım etmeye çalışıyor. O da tarif edersem.
Kaynanam diyo ki bak bunda öyle yapma ver her şeyi yesin. ona kalsa 3 aylık bebeğin eline kuru ekmek verecek kemirsin diyeAynen hazir kavanoz meyve purelerinden hic yedirmedim halbuki bence zor durumlarda yoyebilir yani zehir mi allaa sennn. Bi arkadasim demisti 2. Oglunu sokakta emeklettiriyordu soka girmistim napiosun sen die eeee demisti 1. Cocuk goklerde 2. Cocuk yerlerde buyur korkma mikroba alissin ben sokha yine o derece rahata baglayamam ama disarda marketten kavanoz mamasi alabilirim zor durumlarda
Ay bizde aynıyız. Anası gibi oldu aynı. Kayınvalidem 1 ay yanımızda kaldı. Pazartesi gitti. O gittiğinden beri eksikliğini hissettirmiyor sağ olsun. Ezberlemiş laflarını. Devamlı beni aynı şekilde uyarıyor. Bugün en son ananın evine yollarım seni yeter bir sus artık dedim. Bir de diyor ki bana hiçbir şey söylenmiyormuş. Bugün de diyor ki zıbınlar ağız mendilleri biraz sertleşmiş. Annem haklı bunların devamlı ütülenmesi lazım diyor. Dedim ben tuvalete gidemiyorum ne ütüsünden bahsediyorsun sen. Tv izleyeceğine git ütü yap o zaman dedim. Adamlar görüyor halini ona rağmen böyle yorumlar yapıyorlar ya sinir oluyorum. Çocuk yokken her konuda anlayışlı olan adam gitti yerine eksiksiz çocuk bakımı bekleyen bir adam geldi ya inanamıyorum. Annesi zehirledi mi ne yaptı anlamadım valla.Kızımın bakımına, emzirmeme, banyosuna kadar eşim çok karışıyor ilk bebek diye mi acaba? Fenalık geldi artık dır dır dırSizde de öyle mi? İyi ki bir kızı var ya
Pişik için bir tanıdığım arko tüp krem önerdi. Bende aldım. Tabi bizim popoda vardı. Hemen geçirdi. Şimdide hep arko krem sürüyorum. Sudokremde var aa a sank arko daha iyi geldiCanim sıkma canını olabiliyo böyle şeyler. Pisikler içi En etkilisi sudokrem. Ben olsam sudokremde. Suruverirdim anında iyilestiriyor zararının olmayacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?