- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Benim bebe eskiden gunde 2 uyku yapardi en azindan 2ser saatlik, oyle bi kisa donemimiz olmustu simdi o da kalmadi. bugun guya oglen uyudu ama yarim saatte bir uyandi kucaga almam gerekti ya gazini cikardi ya bisey oldu 20 dak pusette uyuyosa 1 saat kucakta uyuyodu. 40i cikinca duzelcek dedik daha beter oldu. Nasi is yapacaksin ki bu sekilde. Gece de cok iyi bi uykusu yok ben de yorgun oluyorm o yuzden. Aksamuzeri de bi uyusaydi ben de yanina uzanacaktm. Biktim gazindan kakasindan cocuk uyumak istiyo ama hep bi gaz kaka huzursuzlugu ile uyaniyo. Mumkun degil temizlik fln yapmak. Bi de huzursuzlanip uykusu kactikca meme istiyo emmiyo ama emzik gibi tutuyo ben emmiyo nasilsa diye cekersem direk uyaniyo, emsin kendi biraksin diye beklersem epey bekliyorm. Sonunda daliyo memeyi birakiyo bi bes on dk daha emin oluyorm uyuduguna. Sonunda yatiriyorm 5 dk snr uyaniyo.. uyumak da istiyo ustelik, uyan madem uyumadin dedm yok uyanmadi da. Okdr yoruldm ki 3ten beri uyutmaya calisiyorm once emmekten boguluyodu kustu da kustu, bu da ne acaip sey dun sut yetmedi buzluktakileri harcadim bgn de fazla mi geldi anlamadm ne kdr agiz bezi varsa harcadi o kdr kustu. Sonunda baktm midesi cok doldu uyuyamayacak biraktm azcik oyaladim bu sefer yoruldu yine memeyle uyumak istedi neyse bu sefer allahtan fazla emmedi emzik yaparak uyudu, 6dan beri 3 kez uyudu besige koydm geri uyandi. Hyr 3te gercekten uyusaydi simdiye uyanirdi yikardim. Kusmuk koktu cocuk, ben de kusmuk koktm. Hem onu hem kendimi yikamam lazim. Bu anneligin boyle olmamasi gerekiyodu ama yaUzulmeyin yanliz degilsinizev dağınık olunca ben benden bitiyorum depresyona giriyorum. Bugun sabahtan 2 saat uyududa sildim supurdum jet hiziyla kendime geldim
Chicco lite way plas aldım, puset ve araba koltuğu olma aparatı da var 850 ye aldım, joie travel bebek arabasıyla bunun arasında kalmıştım, diğeri de çok iyiydi açık söylemek gerekirse joie Bi arkadaşımda var şimdi alırsam benden gördü aldı diyecek diye almadım
Benim bebe eskiden gunde 2 uyku yapardi en azindan 2ser saatlik, oyle bi kisa donemimiz olmustu simdi o da kalmadi. bugun guya oglen uyudu ama yarim saatte bir uyandi kucaga almam gerekti ya gazini cikardi ya bisey oldu 20 dak pusette uyuyosa 1 saat kucakta uyuyodu. 40i cikinca duzelcek dedik daha beter oldu. Nasi is yapacaksin ki bu sekilde. Gece de cok iyi bi uykusu yok ben de yorgun oluyorm o yuzden. Aksamuzeri de bi uyusaydi ben de yanina uzanacaktm. Biktim gazindan kakasindan cocuk uyumak istiyo ama hep bi gaz kaka huzursuzlugu ile uyaniyo. Mumkun degil temizlik fln yapmak. Bi de huzursuzlanip uykusu kactikca meme istiyo emmiyo ama emzik gibi tutuyo ben emmiyo nasilsa diye cekersem direk uyaniyo, emsin kendi biraksin diye beklersem epey bekliyorm. Sonunda daliyo memeyi birakiyo bi bes on dk daha emin oluyorm uyuduguna. Sonunda yatiriyorm 5 dk snr uyaniyo.. uyumak da istiyo ustelik, uyan madem uyumadin dedm yok uyanmadi da. Okdr yoruldm ki 3ten beri uyutmaya calisiyorm once emmekten boguluyodu kustu da kustu, bu da ne acaip sey dun sut yetmedi buzluktakileri harcadim bgn de fazla mi geldi anlamadm ne kdr agiz bezi varsa harcadi o kdr kustu. Sonunda baktm midesi cok doldu uyuyamayacak biraktm azcik oyaladim bu sefer yoruldu yine memeyle uyumak istedi neyse bu sefer allahtan fazla emmedi emzik yaparak uyudu, 6dan beri 3 kez uyudu besige koydm geri uyandi. Hyr 3te gercekten uyusaydi simdiye uyanirdi yikardim. Kusmuk koktu cocuk, ben de kusmuk koktm. Hem onu hem kendimi yikamam lazim. Bu anneligin boyle olmamasi gerekiyodu ama ya
Hepimiz daha dogrusu bir cogumuz ayni seyleri yasiyoruz gercekten cok zor ama gececek bitecek arkana yaslandiginda ulan ne zor gunlerdi die tebessumle anacagiz bu gunleri. Bende deliriyorum yoruluyorum yipraniyorum isyan ediyorum ama biliyorum gececek hep gececek die aklina getirBenim bebe eskiden gunde 2 uyku yapardi en azindan 2ser saatlik, oyle bi kisa donemimiz olmustu simdi o da kalmadi. bugun guya oglen uyudu ama yarim saatte bir uyandi kucaga almam gerekti ya gazini cikardi ya bisey oldu 20 dak pusette uyuyosa 1 saat kucakta uyuyodu. 40i cikinca duzelcek dedik daha beter oldu. Nasi is yapacaksin ki bu sekilde. Gece de cok iyi bi uykusu yok ben de yorgun oluyorm o yuzden. Aksamuzeri de bi uyusaydi ben de yanina uzanacaktm. Biktim gazindan kakasindan cocuk uyumak istiyo ama hep bi gaz kaka huzursuzlugu ile uyaniyo. Mumkun degil temizlik fln yapmak. Bi de huzursuzlanip uykusu kactikca meme istiyo emmiyo ama emzik gibi tutuyo ben emmiyo nasilsa diye cekersem direk uyaniyo, emsin kendi biraksin diye beklersem epey bekliyorm. Sonunda daliyo memeyi birakiyo bi bes on dk daha emin oluyorm uyuduguna. Sonunda yatiriyorm 5 dk snr uyaniyo.. uyumak da istiyo ustelik, uyan madem uyumadin dedm yok uyanmadi da. Okdr yoruldm ki 3ten beri uyutmaya calisiyorm once emmekten boguluyodu kustu da kustu, bu da ne acaip sey dun sut yetmedi buzluktakileri harcadim bgn de fazla mi geldi anlamadm ne kdr agiz bezi varsa harcadi o kdr kustu. Sonunda baktm midesi cok doldu uyuyamayacak biraktm azcik oyaladim bu sefer yoruldu yine memeyle uyumak istedi neyse bu sefer allahtan fazla emmedi emzik yaparak uyudu, 6dan beri 3 kez uyudu besige koydm geri uyandi. Hyr 3te gercekten uyusaydi simdiye uyanirdi yikardim. Kusmuk koktu cocuk, ben de kusmuk koktm. Hem onu hem kendimi yikamam lazim. Bu anneligin boyle olmamasi gerekiyodu ama ya
Canım benim bildiğim yemeklerin içinde falan da tereyağı, süt olmaması gerekiyor. Tereyağlı ürünleri zeytinyağıyla, süt yerine de su koyarak idare etmeye çalışabilirsin. Ben 10 gün denedim süt ve süt ürünsüz beslenmeyi ama kakasında değişiklik, düzelme olmadı hiç. Doktor da ilk ayını bir doldursun bakalım belki başka bir şeye alerjisi vardır, ya da kan görmezsek bu kakadaki beyaz pütürler normaldir dedi. Bekliyoruz.Çok mukus oluyor kakada doktor kan yoksa problem olmaz dedi ben çok mukus var dediğimde süt ürünlerini keselim dedi, birde yanakları egzama gibi oldu pıtır pıtır sivilce, ya bana yaptığın diyetten bahsedermisin, süt ürünlerini direk yemicem kesicem ama şeyi merak ediyorum, mesela yemekleri tereyağıyla yapıyoruz onuda değiştirmeli miyim, ya da kek flan içinde süt oluyor onları da yememişmiydininternetten baktım yediğiniz ürünlerin içerisinde de olmamalı diye bir yazı vardı, birde diyete başladıktan sonra ne kadar zaman sonra düzeldi bebiş, ağlamaları azaldı mı, bizim bazen geceleri iki üç saat ağlıyor
Ahhh bu arada 7.5 h ile 9.5 h arasi atak haftasi... Daha devamli gelecek bu ataklarBenim bebe eskiden gunde 2 uyku yapardi en azindan 2ser saatlik, oyle bi kisa donemimiz olmustu simdi o da kalmadi. bugun guya oglen uyudu ama yarim saatte bir uyandi kucaga almam gerekti ya gazini cikardi ya bisey oldu 20 dak pusette uyuyosa 1 saat kucakta uyuyodu. 40i cikinca duzelcek dedik daha beter oldu. Nasi is yapacaksin ki bu sekilde. Gece de cok iyi bi uykusu yok ben de yorgun oluyorm o yuzden. Aksamuzeri de bi uyusaydi ben de yanina uzanacaktm. Biktim gazindan kakasindan cocuk uyumak istiyo ama hep bi gaz kaka huzursuzlugu ile uyaniyo. Mumkun degil temizlik fln yapmak. Bi de huzursuzlanip uykusu kactikca meme istiyo emmiyo ama emzik gibi tutuyo ben emmiyo nasilsa diye cekersem direk uyaniyo, emsin kendi biraksin diye beklersem epey bekliyorm. Sonunda daliyo memeyi birakiyo bi bes on dk daha emin oluyorm uyuduguna. Sonunda yatiriyorm 5 dk snr uyaniyo.. uyumak da istiyo ustelik, uyan madem uyumadin dedm yok uyanmadi da. Okdr yoruldm ki 3ten beri uyutmaya calisiyorm once emmekten boguluyodu kustu da kustu, bu da ne acaip sey dun sut yetmedi buzluktakileri harcadim bgn de fazla mi geldi anlamadm ne kdr agiz bezi varsa harcadi o kdr kustu. Sonunda baktm midesi cok doldu uyuyamayacak biraktm azcik oyaladim bu sefer yoruldu yine memeyle uyumak istedi neyse bu sefer allahtan fazla emmedi emzik yaparak uyudu, 6dan beri 3 kez uyudu besige koydm geri uyandi. Hyr 3te gercekten uyusaydi simdiye uyanirdi yikardim. Kusmuk koktu cocuk, ben de kusmuk koktm. Hem onu hem kendimi yikamam lazim. Bu anneligin boyle olmamasi gerekiyodu ama ya
Bu konuda çok haklısın büyüyünce insan bu hallerini bile özlüyor. Ben bu bebişi sırf bebek özledim diye çok istedim şimdi bazen çok yorulsam da olsun çok çabuk geçiyor bu günler diyerek anın tadını çıkarıyorum beni üzen tek şey geride kalan çocuklarıma yeterli vakit ayıramıyorumHepimiz daha dogrusu bir cogumuz ayni seyleri yasiyoruz gercekten cok zor ama gececek bitecek arkana yaslandiginda ulan ne zor gunlerdi die tebessumle anacagiz bu gunleri. Bende deliriyorum yoruluyorum yipraniyorum isyan ediyorum ama biliyorum gececek hep gececek die aklina getirbenimkininde uykusu asiri duzenli degil hele aksam olunca kolik aglamalari usandirior yahu neden gece tutuyor bu kolik sadece hamak besik aldim bugun geldi uyku icin bisi diyemem ama bi nebze olsun oyaladi. Battaniyede sallayarak uyutmayi dene baktin oluyor sevdi kesinlikle al hamak besik derim ben. 2 itince min 2 3 dk sallanio kendi kendine besik. en azindan wc ye gidebildim arizasiz...
Benim kızımda elleri durmuyor kundak yaparken ağlıyordu bira uyku hali olunca hemen tam kundak yapıyorum o zaman pek direnemiyor yada yada kundak yapıp emziriyorum biraz sakinliyor.dene derimKızlar bebişlerinizi uyurken yarım kundak yapıyor musunuz? Benim kızın elleri kolları asla durmuyor, kendini uyandırıyor sürekli. Hiç uyuyamıyoruz geceleri. Ellerinin bağlanmasına hatta eldivene bile tahammülü yok ama acaba tam uykuya geçtiği esnada mı sarsam ne yapsam. Kundak yapan varsa aranızda ne zaman yapıyorsunuz ayıkken mi?
Atak haftasi kizlar google amcada var ama ekliyim dedim
Ahh canım yalnız değilsin bizde böyleyiz ama bizim sebep süt alerjisi diye düşünüyoruz, Allah yardım etsin kuzumBenim bebe eskiden gunde 2 uyku yapardi en azindan 2ser saatlik, oyle bi kisa donemimiz olmustu simdi o da kalmadi. bugun guya oglen uyudu ama yarim saatte bir uyandi kucaga almam gerekti ya gazini cikardi ya bisey oldu 20 dak pusette uyuyosa 1 saat kucakta uyuyodu. 40i cikinca duzelcek dedik daha beter oldu. Nasi is yapacaksin ki bu sekilde. Gece de cok iyi bi uykusu yok ben de yorgun oluyorm o yuzden. Aksamuzeri de bi uyusaydi ben de yanina uzanacaktm. Biktim gazindan kakasindan cocuk uyumak istiyo ama hep bi gaz kaka huzursuzlugu ile uyaniyo. Mumkun degil temizlik fln yapmak. Bi de huzursuzlanip uykusu kactikca meme istiyo emmiyo ama emzik gibi tutuyo ben emmiyo nasilsa diye cekersem direk uyaniyo, emsin kendi biraksin diye beklersem epey bekliyorm. Sonunda daliyo memeyi birakiyo bi bes on dk daha emin oluyorm uyuduguna. Sonunda yatiriyorm 5 dk snr uyaniyo.. uyumak da istiyo ustelik, uyan madem uyumadin dedm yok uyanmadi da. Okdr yoruldm ki 3ten beri uyutmaya calisiyorm once emmekten boguluyodu kustu da kustu, bu da ne acaip sey dun sut yetmedi buzluktakileri harcadim bgn de fazla mi geldi anlamadm ne kdr agiz bezi varsa harcadi o kdr kustu. Sonunda baktm midesi cok doldu uyuyamayacak biraktm azcik oyaladim bu sefer yoruldu yine memeyle uyumak istedi neyse bu sefer allahtan fazla emmedi emzik yaparak uyudu, 6dan beri 3 kez uyudu besige koydm geri uyandi. Hyr 3te gercekten uyusaydi simdiye uyanirdi yikardim. Kusmuk koktu cocuk, ben de kusmuk koktm. Hem onu hem kendimi yikamam lazim. Bu anneligin boyle olmamasi gerekiyodu ama ya
İnşallah olmaz ya satan kadın çok övdüChicconun bu modelinde tekerlek sorunu vardı inşallah sorun yaşamazsın. Güzel kullanışlı araba esasen ama tekerlek olur olmadık yerde takılırdı .
Canım emen bebelerde beyaz pütürler zaten olması gerekiyor diye biliyorum, bim şuan mukuslu o beyaz pütürler yok bende onları görürsem rahatlıcam ben bide yumurta çok yiyorum günde iki tane kahvaltıda ondan da olabilir benimCanım benim bildiğim yemeklerin içinde falan da tereyağı, süt olmaması gerekiyor. Tereyağlı ürünleri zeytinyağıyla, süt yerine de su koyarak idare etmeye çalışabilirsin. Ben 10 gün denedim süt ve süt ürünsüz beslenmeyi ama kakasında değişiklik, düzelme olmadı hiç. Doktor da ilk ayını bir doldursun bakalım belki başka bir şeye alerjisi vardır, ya da kan görmezsek bu kakadaki beyaz pütürler normaldir dedi. Bekliyoruz.
Kolik orhan dinleyerek sakinleşiyor yoksa yaygara iki saatBirde uyumuyor bebişim diyen arkadaşlara sorum var uyumadiginda nasıl oyaliyorsunuz bizimki asla durmuyor al kucağına gezdir beni diyor gezdirirken hiç sesi çıkmıyor kafayı kaldırıp etrafa bakiyor ams oturayim veya yatirmayım hemen agliyor
Seninki acaba atak mi geciriyoGece 2 uzun uykusu vardı benimkinin, o da kalmadı. 5-6 saat uyuyordu aç kaldı diye telaş ediyordum.
Şimdi gündüz uyudu ben yemek yaptım, çamaşır astım kaldırdım. Uyanır birazdan gece yine sabah kadar nöbet tutarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?