Benim bebe eskiden gunde 2 uyku yapardi en azindan 2ser saatlik, oyle bi kisa donemimiz olmustu simdi o da kalmadi. bugun guya oglen uyudu ama yarim saatte bir uyandi kucaga almam gerekti ya gazini cikardi ya bisey oldu 20 dak pusette uyuyosa 1 saat kucakta uyuyodu. 40i cikinca duzelcek dedik daha beter oldu. Nasi is yapacaksin ki bu sekilde. Gece de cok iyi bi uykusu yok ben de yorgun oluyorm o yuzden. Aksamuzeri de bi uyusaydi ben de yanina uzanacaktm. Biktim gazindan kakasindan cocuk uyumak istiyo ama hep bi gaz kaka huzursuzlugu ile uyaniyo. Mumkun degil temizlik fln yapmak. Bi de huzursuzlanip uykusu kactikca meme istiyo emmiyo ama emzik gibi tutuyo ben emmiyo nasilsa diye cekersem direk uyaniyo, emsin kendi biraksin diye beklersem epey bekliyorm. Sonunda daliyo memeyi birakiyo bi bes on dk daha emin oluyorm uyuduguna. Sonunda yatiriyorm 5 dk snr uyaniyo.. uyumak da istiyo ustelik, uyan madem uyumadin dedm yok uyanmadi da. Okdr yoruldm ki 3ten beri uyutmaya calisiyorm once emmekten boguluyodu kustu da kustu, bu da ne acaip sey dun sut yetmedi buzluktakileri harcadim bgn de fazla mi geldi anlamadm ne kdr agiz bezi varsa harcadi o kdr kustu. Sonunda baktm midesi cok doldu uyuyamayacak biraktm azcik oyaladim bu sefer yoruldu yine memeyle uyumak istedi neyse bu sefer allahtan fazla emmedi emzik yaparak uyudu, 6dan beri 3 kez uyudu besige koydm geri uyandi. Hyr 3te gercekten uyusaydi simdiye uyanirdi yikardim. Kusmuk koktu cocuk, ben de kusmuk koktm. Hem onu hem kendimi yikamam lazim. Bu anneligin boyle olmamasi gerekiyodu ama ya