2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ay inşallah buğday değildir, aslında doktor süt ürünlerini kes dedi ama ben çok süt ürünü yemiyorum, yumurtauıda kecem eğer çocuk düzelirsw süt ürünlerine yavaştan başlarım, yumurta daha olası geliyor

Kızlar benim kız birin ayda 1 kilo 2. Ayda 800 gr gibi bir kilo aldı sanırım, bir kilodan az ya sizce bir sorun var mı? Sınırı neydi kilonun? 2800 doğdu bugün birlilte tartıldık 4500 olmuş ancak 4600 ile tamamlarız ayını.

Evet ben de öyle biliyorum ama son çare böyle denedim gayet güzel emdi ve yatarak da güzel emiyor. Makas işe yaramadı bizde. Makine hiç kullanma derim sağdıkça tazyik daha da artıyor.
Evet makine için videoda da öyle diyor. Elle sagmayi öneriyor.brn emzirme önceleri sahip tatzikini alırım sagdiklarimi da ramazan ayında oruç tutarken kullanırım diye düşünmüştüm

Bu mukuslu kaka dediğiniz bizim kızın kalasındakiler mi acaba? Hep öyle bizim arada abartı olmasada uzantılar var, yüzündede biraz isilik gibi döküntüde var ama öyle aman aman bir huzursuzluğu olmadığı için dr a sorma gereği duymadım ben.

Sümük gibi şeffaf oluyor, bizde arada yeşil kakada oluyor, yanaklarında da pıtır pıtır kızarıklsr var,

Uzantılar beyazsa sütün yağı canım o. mukus şeffaf oluyor sümük gibi yapışkan. Kan yoksa kakada ve kilo alımı normalse hiç kurcalama alerji işini diyeti çok zor onun.

Ben de çok özeniyordum valla daha doğmadan heveslenmiştim, uyku tulumları almıştım beğene beğene. Ancak yok tulumların kol kısımlarını çıkardık yetmedi, fermuarını bile çekmemize izin vermiyor. Daha bir aylık bile değil ama tercihleri var
İnşallah canım. Kolayca çözülsün her neyse inşallah.

Ben kızımda çoklu gıda alerjisi yaşadığım için baya vakıfım bu konuya. Alerjide en büyük belirti kakada kan ama öyle birkaç defa değil hemen hemen her kakasında kan ve kilo alımında azalma.
Benim kızımın alerjisi bir aylıkken yüzünde döküntülerle başladı ama öyle böyle değil yüzünün her yerinde teni görünmüyordu kızarıklıktan fotoğrafını bulursam atayım karşılaştırın
İkincisi mukuslu yeşil kaka doktor bu da tek başına kriter değil demişti ama sonrasında kakasında kan görmeye başladık her kakada değildi o da
Ona da tamam dedi doktor hemen diyet vermedi biraz daha gözlemleyelim dedi
Üçüncüsü 3 aylıkken sadece 250 gram almıştı
Sonrasında zaten doktor doktor gezdik hiçbiri hala bu bebekte alerji var diyemedi kan testi de yaptırdık ama 1 yaşından önce alerji testlerde çıkmazmış sadece diyetle öğrenebiliriz dedi
Beslenmemden sırayla önce süt ürünlerini sonra yumurtayı kestim şikayetler düzelmeyince, kırmızı ve beyaz eti, buğday ürünlerini, deniz ürünlerini yani kısacası yiyebildiğim tek şey sadece patates zeytin bazı sebze ve bazı meyveler, açlıktan ağlıyordum mısır unundan ekmek yapıyordum hala düzelmedi ve ben aşırı zayıfladım o dönem
6.ayda ek gıdaya geçince yavaş yavaş doktor kontrolünde sırayla önce sebzeleri verdim sonra yoğurt ama bir kaşık o da doktorun yanında hastanede verdim yoğurdu, sonra meyveler derken çok şükür kilo alımı da düzeldi kakası da.
Bir de her belirti alerji olmayabiliyor gıda intoleransıyla karıştırılabiliyor.

Canım çocuğun aç olduğunu düşünüyorsun mama verince uyuyacak diyosun.. Ve bu fikri sana şeytan mi söylüyor
Sabahın 8 inden beri uyuyamadi diyorsun bide bebek için üzüldüm..
Canım dun denedım gece uyandıgında verdım mamayi yok yaa aynı sabaha kadar cırladı durdu kakasını da yapmıstı ama gazı vaar sanırım tahmın ettıgım uzere. Keske mama verınce cozulseydı rahat edecektim

Mesajını okuyunca gordum kı aynı seyı yaaamısız sımdı uyutuyorum emme uyuyunca yataga koydıgın an uyanma sonra kusma tekrar emme aynı kısır döngüsuan uyutuyorum ınsallah uyur saglıklı bır sekılde uzunca

Canım çocuğun aç olduğunu düşünüyorsun mama verince uyuyacak diyosun.. Ve bu fikri sana şeytan mi söylüyor
Sabahın 8 inden beri uyuyamadi diyorsun bide bebek için üzüldüm..
Aç demedim ki sabahtan beri emiyo ağlamıyor da sadece uyumadı ama. Mama içince bir anda geldiği için uyutuyo mama ama sütüm varken vermek istemiyorum sırf yorulduğum için veriyomşm gibi geliyo onu kendimden daha çok düşünüyorm mama dayamaktansa varsın kopsun kolum o şekilde tutarım saatlerce ve emer düzgün anla lafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…