Benim kızda derin uykuya geçti. Babaannesi telefonla bas bas bağırdı kalkmadı ya. Gece anam ağlayacakGünün en sevdiğim anı; iki çocuğun da uyuduğu şu an
Neden uyumuyor mu geceleri?Benim kızda derin uykuya geçti. Babaannesi telefonla bas bas bağırdı kalkmadı ya. Gece anam ağlayacak
Ay inşallah buğday değildir, aslında doktor süt ürünlerini kes dedi ama ben çok süt ürünü yemiyorum, yumurtauıda kecem eğer çocuk düzelirsw süt ürünlerine yavaştan başlarım, yumurta daha olası geliyorCanım o pütürler de uzantı gibi oluyor benimkinde, kakası da mukus görünümünde ondan endişelendik başta ama süt değilmiş. İnşallah buğday falan çıkmaz o daha da zor. Bu arada keklerini falan suyla yapabilirsin canım ben denedim süt-yoğurt-tereyağı olmadan da güzel oluyor kekler. Yumurtaya da alerjisi olan oluyormuş evet. Ama istersen sırayla kes. Önce süt ürünlerini kesip bak, sonra baktın olmadı yumurtayı, buğdayı denersin. Doktor da yönlendirir zaten. İnşallah çok kolay bir şekilde çözülür. Süt alerjisi çıksa bile 3.-4. Ayda düzelenler de oluyor dedi bu arada dr. Ben kalıcı bir şey olur diye çok korkuyordum.
Evet makine için videoda da öyle diyor. Elle sagmayi öneriyor.brn emzirme önceleri sahip tatzikini alırım sagdiklarimi da ramazan ayında oruç tutarken kullanırım diye düşünmüştümEvet ben de öyle biliyorum ama son çare böyle denedim gayet güzel emdi ve yatarak da güzel emiyor. Makas işe yaramadı bizde. Makine hiç kullanma derim sağdıkça tazyik daha da artıyor.
Yaaa sevindim hadi inşallah bende memnun kalırımBenim kullandığım bebek arabası da bu canım güzel tercih yapmışsın pişman olmazsın
Derin uykusu gece 1.30 da başlıyor 6.30 a kadar uyuyor. Şimdi başlasa benim uyku saatimde kız uyanacak ama neyse ki uyandı şimdi. yanlış alarmNeden uyumuyor mu geceleri?
Sümük gibi şeffaf oluyor, bizde arada yeşil kakada oluyor, yanaklarında da pıtır pıtır kızarıklsr var,Bu mukuslu kaka dediğiniz bizim kızın kalasındakiler mi acaba? Hep öyle bizim arada abartı olmasada uzantılar var, yüzündede biraz isilik gibi döküntüde var ama öyle aman aman bir huzursuzluğu olmadığı için dr a sorma gereği duymadım ben.
Uzantılar beyazsa sütün yağı canım o. mukus şeffaf oluyor sümük gibi yapışkan. Kan yoksa kakada ve kilo alımı normalse hiç kurcalama alerji işini diyeti çok zor onun.Bu mukuslu kaka dediğiniz bizim kızın kalasındakiler mi acaba? Hep öyle bizim arada abartı olmasada uzantılar var, yüzündede biraz isilik gibi döküntüde var ama öyle aman aman bir huzursuzluğu olmadığı için dr a sorma gereği duymadım ben.
Ben de çok özeniyordum valla daha doğmadan heveslenmiştim, uyku tulumları almıştım beğene beğene. Ancak yok tulumların kol kısımlarını çıkardık yetmedi, fermuarını bile çekmemize izin vermiyor. Daha bir aylık bile değil ama tercihleri varBenim bebek de nefret etti kundaktan. Birinde owli’den birsürü para bayılıp aldığım kundak tuluma koydum diye bana o gün kinlendi resmen kucağıma her geldiğinde ağladı. Bir Araştırma okudum kundak mutlaka olması gereken birşey değildir sonucu çıkıyordu. Hatta bazı bebeklerin kundakla özgüveni mi düşüyormuş ne aşırı tepki veriyorlarmış :) benimki de ondan. Benimki 3.ayını dolduracak ilk günleri hariç kundak yapmadım. Elleri çok hareketli gerçekten ben de uyurken üstünü örtüyorum ama mutlaka o eller çıkıyor. Zaten 4.ayda artık kundak olayı bitiyor tüm bebeklerde böylece bitirdik 3 ayı kundaktan nefret ederek :)) çok özenirdim kundağa girip mışıl mışıl uyuyan bebeklere ama yapacak biriey yok bizimkie ellerini kullanmayı seven türden
İnşallah canım. Kolayca çözülsün her neyse inşallah.Ay inşallah buğday değildir, aslında doktor süt ürünlerini kes dedi ama ben çok süt ürünü yemiyorum, yumurtauıda kecem eğer çocuk düzelirsw süt ürünlerine yavaştan başlarım, yumurta daha olası geliyor
Canım dun denedım gece uyandıgında verdım mamayi yok yaa aynı sabaha kadar cırladı durdu kakasını da yapmıstı ama gazı vaar sanırım tahmın ettıgım uzere. Keske mama verınce cozulseydı rahat edecektimCanım çocuğun aç olduğunu düşünüyorsun mama verince uyuyacak diyosun.. Ve bu fikri sana şeytan mi söylüyor
Sabahın 8 inden beri uyuyamadi diyorsun bide bebek için üzüldüm..
Mesajını okuyunca gordum kı aynı seyı yaaamısız sımdı uyutuyorum emme uyuyunca yataga koydıgın an uyanma sonra kusma tekrar emme aynı kısır döngüBenim bebe eskiden gunde 2 uyku yapardi en azindan 2ser saatlik, oyle bi kisa donemimiz olmustu simdi o da kalmadi. bugun guya oglen uyudu ama yarim saatte bir uyandi kucaga almam gerekti ya gazini cikardi ya bisey oldu 20 dak pusette uyuyosa 1 saat kucakta uyuyodu. 40i cikinca duzelcek dedik daha beter oldu. Nasi is yapacaksin ki bu sekilde. Gece de cok iyi bi uykusu yok ben de yorgun oluyorm o yuzden. Aksamuzeri de bi uyusaydi ben de yanina uzanacaktm. Biktim gazindan kakasindan cocuk uyumak istiyo ama hep bi gaz kaka huzursuzlugu ile uyaniyo. Mumkun degil temizlik fln yapmak. Bi de huzursuzlanip uykusu kactikca meme istiyo emmiyo ama emzik gibi tutuyo ben emmiyo nasilsa diye cekersem direk uyaniyo, emsin kendi biraksin diye beklersem epey bekliyorm. Sonunda daliyo memeyi birakiyo bi bes on dk daha emin oluyorm uyuduguna. Sonunda yatiriyorm 5 dk snr uyaniyo.. uyumak da istiyo ustelik, uyan madem uyumadin dedm yok uyanmadi da. Okdr yoruldm ki 3ten beri uyutmaya calisiyorm once emmekten boguluyodu kustu da kustu, bu da ne acaip sey dun sut yetmedi buzluktakileri harcadim bgn de fazla mi geldi anlamadm ne kdr agiz bezi varsa harcadi o kdr kustu. Sonunda baktm midesi cok doldu uyuyamayacak biraktm azcik oyaladim bu sefer yoruldu yine memeyle uyumak istedi neyse bu sefer allahtan fazla emmedi emzik yaparak uyudu, 6dan beri 3 kez uyudu besige koydm geri uyandi. Hyr 3te gercekten uyusaydi simdiye uyanirdi yikardim. Kusmuk koktu cocuk, ben de kusmuk koktm. Hem onu hem kendimi yikamam lazim. Bu anneligin boyle olmamasi gerekiyodu ama ya
İnşallah olmaz ya satan kadın çok övdü
Canim oglumdayken almıştık ama fiyatKızlar iyi bi ateş ölçer öneriniz var mı
Aç demedim ki sabahtan beri emiyo ağlamıyor da sadece uyumadı ama. Mama içince bir anda geldiği için uyutuyo mama ama sütüm varken vermek istemiyorum sırf yorulduğum için veriyomşm gibi geliyo onu kendimden daha çok düşünüyorm mama dayamaktansa varsın kopsun kolum o şekilde tutarım saatlerce ve emer düzgün anla lafıCanım çocuğun aç olduğunu düşünüyorsun mama verince uyuyacak diyosun.. Ve bu fikri sana şeytan mi söylüyor
Sabahın 8 inden beri uyuyamadi diyorsun bide bebek için üzüldüm..
Oglumdayken almıştık 5 sene önce çok da memnun kaldık ama fiyatı çok ucmus. Bağlantısını atayımKızlar iyi bi ateş ölçer öneriniz var mı
Canim oglumdayken almıştık ama fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?