2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Regenesis max kullanıyorum deli gibi uykum var yataktan kalkamıyorum multivitamin uyku yapar mı? Gece 1.5 saatte bir emzirmeye kalkıyorum ama multivutamine başlamadan bu şekilde uykum yoktu. Siz de böyle misiniz? Çok uykum var

Aynen bende napacam böyle derken emzikle kızım bambaşka bir çocuğa döndü, büyüklerinde bildiklerine kulak vermek lazım cidden annem hep derdi emzik çocuğun stresini alır, emmekten başka bir şey bilmiyor yoksa hırsını senden alır diyede ben görünce anladım. Diyorlar illa amerikan pediatri derneği mi olmak lazım dinlemeniz için

Battaniyede sallamayi dene eger teksen ana kucaginda dizlerinde salla vala bi amuda kalkip sallamayi denemiyorum benide pert edio bu kiz ana kucaginda ve battaniyede uyumasa bile huysuzlanmio benimki hamdolsun yoksa hep huysuz wala

Yanlış mesajı aldım ama nimerix menenjit asisi değil mi ? Daha sonraki haftalarda olacaktı onu öyle anımsıyorum.

Bizim stresimizi ne alacak acaba anneler içinn de emzik var mı ki cok cok emsek

Bana sağlık ocağından demediler aşıyı alın gelin diye oğlum da sonra olmuştu ondan sasirdim o zaman 5 aşı mi oldu senin bıdık.
Asm soylemiyor bazen. Ozel asilari sor mutlaka. Ben kendi doktorunda yaptirttim asm de yaptirtmadim cunku asm asilari disardan aldirtoyor eczane siparisle getiriyormus hemeb ellerinde yokmus vs bi dunya is olacak cocukla bekleyemem die direk hastanede yaptirttim

Bizde mukuslu kanlı kaka yok tek cildi kızarık süt alerjisi dedi doktor senin kızında nasıl belirti vardı cnm
Bizim ciltte sıkıntı yoktu başta mukuslu kaka yapmaya başladı zamanla kanlı mukuslu yapmaya başladı. İlk başta anlamadım ne olduğunu çocuk çok sancılanıyordu meğersem alerjidenmiş bağırsaklarda kanama yapıyormuş süt ürünlerini kestim 1 yaşta yavaş yavaş açtım diyeti geçti gitti çok şükür. Hala bazı şeylere tepki veriyor vücudu mesela çikolatayı abartırsa kırmızı kabarcıklar çıkıyor. Oda alıştı artık iki lokma alıp bırakır bu kadar yeter der kuzum

Aynen dun 3 tane bugun 2 tane biri damla agizdan

5 aşı inşallah ağır gelmez ya çok gibi geldi vır an .Bizim asm Allaha emanet zaten ama anlamadığım bu aşıların bir zamanı olmalı her doktor farklı yapıyor rotayı oğlum 3.ayda olmuş Menenjit daha geç olmalı. 8 martta doktora gidince sorayım bi

Rota 3. Ayda da baslanabiliyor 2 farkli ozel asi takvimi yazdi doktor kiz uyusun cantada cikartip bakarim yeniden solerim sanada. Huysuzlugu uzerinde birakamiyorum kizi. Doktora sordum bende acti saglik bakanliginin yszilarini gosterdi uygulanma takvimlerini vs doktorda anladi manyak olduugumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…