2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yaaa kızlar bu sut isi gercekten kafada bitiyormuş mama vermeye başladım başlayalı süt konusunu kafamdan çıkardım istediği zaman önce emzirdim sonra arkasından mama verdim. Bugün 3 öğündür verdiğim mamanın 20 cc sini zor iciyor demekki sutumle doyuyor o kadar mutluyum ki

Emdi geri uyudu şıpa. Neyse gece gündüz uyumazsa insanlıktan çıkarım. Çimdiklerim o zaman

Uykum var ama regenesis e bağlamadım. Benim sıpa uyumuyor ondan uykusuzum.

Kaçıncı ayda başladı kanlı kaka, baştan beri mi mukusluydu, bizimde mukuslu yaa süt ürünleri kes dedi doktor

Kaçıncı ayda başladı kanlı kaka, baştan beri mi mukusluydu, bizimde mukuslu yaa süt ürünleri kes dedi doktor
Kanlı kaka 2 aydan sonra başladı yanlış hatırlamıyorsam. Mukus daha önce başlamıştı. Bir süre kes dene bakalım değişiklik olacakmı. Diyeti zor oluyor ya insan ne yiyeceğini şaşırıyor ki ben süt yoğurt peynir aşığı bir insanım çok zorlamıştı beni

Evet her bezde görmüyorum zaten ama takip edeceğim tabi teşekkürler

Oğlum avent soothie yi istediğinde tutuyor bazen midesini bulandırıyor almıyor

Neyle besleniyor? Mamaysa eğer mamaya alerji olabilir.. Sarece anne sütüyse yine senin yediğin bir şey sütüne geçmiş ve onda alerji yapmış olabilir..
Anne sütü ile besleniyor farklı bir şey de yemedim ama süt ürünlerini keseyim bakalım yüzünde de minik kırmızı kabarcıklar oluştu

Çok mukus oluyor kakada doktor kan yoksa problem olmaz dedi ben çok mukus var dediğimde süt ürünlerini keselim dedi, birde yanakları egzama gibi oldu pıtır pıtır sivilce, ya bana yaptığın diyetten bahsedermisin, süt ürünlerini direk yemicem kesicem ama şeyi merak ediyorum, mesela yemekleri tereyağıyla yapıyoruz onuda değiştirmeli miyim, ya da kek flan içinde süt oluyor onları da yememişmiydin internetten baktım yediğiniz ürünlerin içerisinde de olmamalı diye bir yazı vardı, birde diyete başladıktan sonra ne kadar zaman sonra düzeldi bebiş, ağlamaları azaldı mı, bizim bazen geceleri iki üç saat ağlıyor

Hangi modeli ne kadara aldiniz
Chicco lite way plas aldım, puset ve araba koltuğu olma aparatı da var 850 ye aldım, joie travel bebek arabasıyla bunun arasında kalmıştım, diğeri de çok iyiydi açık söylemek gerekirse joie Bi arkadaşımda var şimdi alırsam benden gördü aldı diyecek diye almadım

Akşam 7 den sabah 7 ye kadar uyumadık arada 5 dk yarım saat uyumaları oldu sadece.
deliksiz uyuyor: şimdi de ben mi uyutmasam. Pert etti beni de annemi de.
Al benden de o kadar sabah 8 den beri ara ara 15 dk uyuyo uyanıyo o ona yetiyo hiç güzelce dalmadı sonra uyuyamayınca kızgın oluyo yine meme istiyo şimdi bunu yazarken yine ık mık etmeye başladı uyandı halbuki 5 dak önce gözünü kapatmıştı şimdi yine emmek isticek şeytan diyo ver mamayı uyusun

Canım çocuğun aç olduğunu düşünüyorsun mama verince uyuyacak diyosun.. Ve bu fikri sana şeytan mi söylüyor
Sabahın 8 inden beri uyuyamadi diyorsun bide bebek için üzüldüm..

Mamayla uyusa bir önceki gece verdik mama az bir şey içti. Dayadım memeyi doysun da uyusun diye. Kusturdum çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…