Yaaa kızlar bu sut isi gercekten kafada bitiyormuş mama vermeye başladım başlayalı süt konusunu kafamdan çıkardım istediği zaman önce emzirdim sonra arkasından mama verdim. Bugün 3 öğündür verdiğim mamanın 20 cc sini zor iciyor demekki sutumle doyuyor o kadar mutluyum ki
Takip et canım o öğün yediğin farklı bir şeyde yapar, ama devam ederse doktora götür alerjik belirtileri başka var mı. Bende bir kılcal damar kadar gördüm bir kere sonra bidaha olmadı.
Regenesis max kullanıyorum deli gibi uykum var yataktan kalkamıyorum multivitamin uyku yapar mı? Gece 1.5 saatte bir emzirmeye kalkıyorum ama multivutamine başlamadan bu şekilde uykum yoktu. Siz de böyle misiniz? Çok uykum var
Bizim ciltte sıkıntı yoktu başta mukuslu kaka yapmaya başladı zamanla kanlı mukuslu yapmaya başladı. İlk başta anlamadım ne olduğunu çocuk çok sancılanıyordu meğersem alerjidenmiş bağırsaklarda kanama yapıyormuş süt ürünlerini kestim 1 yaşta yavaş yavaş açtım diyeti geçti gitti çok şükür. Hala bazı şeylere tepki veriyor vücudu mesela çikolatayı abartırsa kırmızı kabarcıklar çıkıyor. Oda alıştı artık iki lokma alıp bırakır bu kadar yeter der kuzum
Kanlı kaka 2 aydan sonra başladı yanlış hatırlamıyorsam. Mukus daha önce başlamıştı. Bir süre kes dene bakalım değişiklik olacakmı. Diyeti zor oluyor ya insan ne yiyeceğini şaşırıyor ki ben süt yoğurt peynir aşığı bir insanım çok zorlamıştı beni
Ağlama krizleri için kolik orhanı tavsiye eden arkadaşta Allah razı olsun inşallah tek seferlik olmaz bizde hersey tek seferlik oğlum Bi durduğu seyde Bi daha durmuyo
Takip et canım o öğün yediğin farklı bir şeyde yapar, ama devam ederse doktora götür alerjik belirtileri başka var mı. Bende bir kılcal damar kadar gördüm bir kere sonra bidaha olmadı.
Avent ultra airi her bebek tutar diyorlardı ama benimki de tutmadı. Avent’in şu soothie olan var ya ayıcık şeklinde içine parmağını sokarak alıştırıyormuşsun. Ondan deneyen var mı aranızda kızlar onu mu alsam diyorum?
Benimde aklım işlerde evi süpürdüm yemek yaptım ütü yaptım. Yeri silemedim aklım kaldı çok yoruldum. Bide kaç gündür buzdolabı silicem diyorum yetişemiyorum
Kanlı kaka 2 aydan sonra başladı yanlış hatırlamıyorsam. Mukus daha önce başlamıştı. Bir süre kes dene bakalım değişiklik olacakmı. Diyeti zor oluyor ya insan ne yiyeceğini şaşırıyor ki ben süt yoğurt peynir aşığı bir insanım çok zorlamıştı beni
Çok mukus oluyor kakada doktor kan yoksa problem olmaz dedi ben çok mukus var dediğimde süt ürünlerini keselim dedi, birde yanakları egzama gibi oldu pıtır pıtır sivilce, ya bana yaptığın diyetten bahsedermisin, süt ürünlerini direk yemicem kesicem ama şeyi merak ediyorum, mesela yemekleri tereyağıyla yapıyoruz onuda değiştirmeli miyim, ya da kek flan içinde süt oluyor onları da yememişmiydin internetten baktım yediğiniz ürünlerin içerisinde de olmamalı diye bir yazı vardı, birde diyete başladıktan sonra ne kadar zaman sonra düzeldi bebiş, ağlamaları azaldı mı, bizim bazen geceleri iki üç saat ağlıyor
Chicco lite way plas aldım, puset ve araba koltuğu olma aparatı da var 850 ye aldım, joie travel bebek arabasıyla bunun arasında kalmıştım, diğeri de çok iyiydi açık söylemek gerekirse joie Bi arkadaşımda var şimdi alırsam benden gördü aldı diyecek diye almadım
Ağlama krizleri için kolik orhanı tavsiye eden arkadaşta Allah razı olsun inşallah tek seferlik olmaz bizde hersey tek seferlik oğlum Bi durduğu seyde Bi daha durmuyo
Akşam 7 den sabah 7 ye kadar uyumadık arada 5 dk yarım saat uyumaları oldu sadece.
deliksiz uyuyor: şimdi de ben mi uyutmasam. Pert etti beni de annemi de.
Akşam 7 den sabah 7 ye kadar uyumadık arada 5 dk yarım saat uyumaları oldu sadece.
deliksiz uyuyor: şimdi de ben mi uyutmasam. Pert etti beni de annemi de.
Al benden de o kadar sabah 8 den beri ara ara 15 dk uyuyo uyanıyo o ona yetiyo hiç güzelce dalmadı sonra uyuyamayınca kızgın oluyo yine meme istiyo şimdi bunu yazarken yine ık mık etmeye başladı uyandı halbuki 5 dak önce gözünü kapatmıştı şimdi yine emmek isticek şeytan diyo ver mamayı uyusun
Al benden de o kadar sabah 8 den beri ara ara 15 dk uyuyo uyanıyo o ona yetiyo hiç güzelce dalmadı sonra uyuyamayınca kızgın oluyo yine meme istiyo şimdi bunu yazarken yine ık mık etmeye başladı uyandı halbuki 5 dak önce gözünü kapatmıştı şimdi yine emmek isticek şeytan diyo ver mamayı uyusun
Canım çocuğun aç olduğunu düşünüyorsun mama verince uyuyacak diyosun.. Ve bu fikri sana şeytan mi söylüyor
Sabahın 8 inden beri uyuyamadi diyorsun bide bebek için üzüldüm..