2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
5 dakika olan değilde diğer 23 dk ya da 2 saatlik olanı dene canım
Mutlaka deneyeceğim cnm şuan çok huzursuz normal zaman da denemek istiyorum
Yüksek değil canım hafif bi enfeksiyon geçiriyor olabilir idar yolları olabilir mi acaba
Benim bildiğim 38 olunca üstünü inceltiyoruz 38 buçuk olursa ateş düşürücü veriyoruz.
Bnde büyük kızda hastayız bizde ateş yok çocuğa geçti kesin onda ateş War. Ateş düşürücü yu kaç CC vermeliyiz biliyor musun peki
Sümük gibi şeffaf oluyor, bizde arada yeşil kakada oluyor, yanaklarında da pıtır pıtır kızarıklsr var,
Bizimde aynı şekilde sarı şeffaf yanaklar kızarık süt ürünleri ni kestim bn kaç günde düzelir bilmiyorum

Oyyy baya zor geçmiş, benimkinde o kadar kızarıklık yok yanaklarında var öbek çeklinde, kakası yeşilli mukuslu

Canım huzursuzken dene asıl mucize gibi ağlarken hemen susuyor

Kızlar iyi bi ateş ölçer öneriniz var mı
Weewell temassız kullanıyorum ben 4 yıldır hiçbir şey olmadı pili bile bitmedi. Doğru ölçüyor
Oda sıcaklığını ve sıvıların sıcaklığını da ölçüyor
Banyo suyunu onunla ölçüp ayarlıyorum hatta yoğurt mayalamak için de sütün ısısını onunla ölçüyorum güzel tutuyor yoğurdum
Ben memnunum yani brauna göre de daha uygun fiyatı bi araştır istersen.

Uzantılar beyazsa sütün yağı canım o. mukus şeffaf oluyor sümük gibi yapışkan. Kan yoksa kakada ve kilo alımı normalse hiç kurcalama alerji işini diyeti çok zor onun.
Kilo alımı nasıl olmalı acaba 750-800 gr aldı bu ay az mı?

Ne zaman geçecek?
Uyanır diye korkuma çocuğun totosuna 8 saattir bakmadım. Pişiyor mu bu kadar uzun kalınca
Çişi sızmıyor mu ya
Bende açmıyorum sabaha kadar çişli bezi bir şey olmadı
Çişi seninee sızmıyor mu benm çiş neden sızıyor ya

Ne zaman geçecek?

Çişi sızmıyor mu ya

Çişi seninee sızmıyor mu benm çiş neden sızıyor ya
Simdi zamsn soyleyerek moral bozmiyim
Wala gazi kakasi bitiyor disi geliyor dis bitiyor yas sendromlari basliyor yas sendromlari bitiyor ergenlik geliyor vs diye uzar bu liste her donemin kendine ozel zor zamanlari var...

Simdi zamsn soyleyerek moral bozmiyim
Wala gazi kakasi bitiyor disi geliyor dis bitiyor yas sendromlari basliyor yas sendromlari bitiyor ergenlik geliyor vs diye uzar bu liste her donemin kendine ozel zor zamanlari var...
4. ay uyku gerilemesi varmış olmayn uyku nasıl gerileyecek ondan korkmuyo değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…