Peki bu primaların ortasında pudra mı var koku geliyor
Simdi zamsn soyleyerek moral bozmiyim
Wala gazi kakasi bitiyor disi geliyor dis bitiyor yas sendromlari basliyor yas sendromlari bitiyor ergenlik geliyor vs diye uzar bu liste her donemin kendine ozel zor zamanlari var...
Yalnızken nasıl yaptın canımBebişimi tek başıma yıkadım aynı zamanda bende yıkandım süperman gibiyim şu andauyuyor bende uyukluyorm
Allah uzun ömür versin ben torun bakmak için de annemi çağırırım sanırımbilmiyorum ama bezde bir koku var, pudra gibi kokuyor
Tam evlendirdim kurtuldum diyorsun çocuk yapıyor, 60 yaşından sonra çocuk bakıyorsun
Ön sütü sağ tazyik azasın sonra memeyi ver canım..Kizlar sanırım meme reddi yasiyirum.. sütüm tayzikki geliyor bebeğim emmekte zorlanıyor sinirleniyo kafasını itiyo geri cekiuo ve emmiyor. Biberonda verdiğimde mamayı içti. Sütumu şagdım verdim içti. Memeyi almaz biberona alışır diye korkuyorum var mı tavsiyesi olan 2 gündür durum böyle.
Bize hic kar etmiyor yaAğlama krizleri için kolik orhanı tavsiye eden arkadaşta Allah razı olsuninşallah tek seferlik olmaz bizde hersey tek seferlik oğlum Bi durduğu seyde Bi daha durmuyo
Takip et canımKızlar oğlumun ateşi var bir kulak 37.6 öbür kulak 37.4 bizde hastayız bişey yapmak gerekir mi acaba ilaç falan çocuğun huzursuzluğu yok çok sukur
Kaşık biberonu neden kullanmıyorsun canımKizlar sanırım meme reddi yasiyirum.. sütüm tayzikki geliyor bebeğim emmekte zorlanıyor sinirleniyo kafasını itiyo geri cekiuo ve emmiyor. Biberonda verdiğimde mamayı içti. Sütumu şagdım verdim içti. Memeyi almaz biberona alışır diye korkuyorum var mı tavsiyesi olan 2 gündür durum böyle.
Sacma degil ki amaStres aninda neden hep sacma sarkilar soylenit acababiz hala uyuyamadik bu arada bayilicm
Ya bende şok oldum keske bikac ay once bakmıştım alsaydımNe olmuş bunlar ya
En son 500-600 liraydı pahalı geldi sonra alırım dedim. Para olsa alınacakları ertelememek lazım.
8 saat nasıl taşmıyor ya hay masaallahUyanır diye korkuma çocuğun totosuna 8 saattir bakmadım. Pişiyor mu bu kadar uzun kalınca
Yarın götüreceğiz bakalım kontrole ne olmusuzKızlar sizin bebeler kaç kilo aldı
Allah uzun ömür versin ben torun bakmak için de annemi çağırırım sanırım
Ben tam kundak yapıyorum yoksa imkansız uyumaz rahat edemem . Emzirmeden önce kundağı açıp hazırlıyorum ipimle beraber. Emzirdikten sonra mayisip kendini bırakıyor hemen uykudeyken sariyorum yatağına koyuyorum . Burada beni kundaktan dolayı eleştirenler olur belki ama çocuk durmuyor gerçekten uyuyamiyir açıkken. Benim annem bizim hepimizi kundak yapmış hiç bir zararı olmadı bize bana gelip o öğretti sarmayıKızlar bebişlerinizi uyurken yarım kundak yapıyor musunuz? Benim kızın elleri kolları asla durmuyor, kendini uyandırıyor sürekli. Hiç uyuyamıyoruz geceleri. Ellerinin bağlanmasına hatta eldivene bile tahammülü yok ama acaba tam uykuya geçtiği esnada mı sarsam ne yapsam. Kundak yapan varsa aranızda ne zaman yapıyorsunuz ayıkken mi?
600 gr ile 1 kg arası normal sayılıyor demisti doktor endişe etmeyinKızlar benim kız birin ayda 1 kilo 2. Ayda 800 gr gibi bir kilo aldı sanırım, bir kilodan az ya sizce bir sorun var mı? Sınırı neydi kilonun? 2800 doğdu bugün birlilte tartıldık 4500 olmuş ancak 4600 ile tamamlarız ayını.
Sensörlü Budizz marka uyku arkadaşından aldım ben de ama tavsiye etmiyorum.. Kaç kez çocuk onun yüzünden uykusundan korkuyla attı kendini..Benim kız beyaz gürültü olmadan uyumuyor telefonumu esir aldı resmen. Uyku arkadaşı alayım diyorum da ne kadar pahalı bi oyuncak alt tarafı
Sen yinede bacak kısımlarını çok sıkı sarma canım kalça çıkığını tetikleyebiliyormus. Kızımın sağ kalçası çıkmaya meyilli çift bez takmaya başladık kundak kesinlikle yapmayın dedi doktor bilgin olsunBen tam kundak yapıyorum yoksa imkansız uyumaz rahat edemem . Emzirmeden önce kundağı açıp hazırlıyorum ipimle beraber. Emzirdikten sonra mayisip kendini bırakıyor hemen uykudeyken sariyorum yatağına koyuyorum . Burada beni kundaktan dolayı eleştirenler olur belki ama çocuk durmuyor gerçekten uyuyamiyir açıkken. Benim annem bizim hepimizi kundak yapmış hiç bir zararı olmadı bize bana gelip o öğretti sarmayı
Cok yararlı bir bilgi oldu bizde alma düşüncesindeydik bir oyun arkadaşı dönence aldık baya işe yarıyor kızımın dikkatini çekti oyuncaklara bakıp sesler çıkarmaya calisiyo elleri havada sanki tutmaya calisir gibiSensörlü Budizz marka uyku arkadaşından aldım ben de ama tavsiye etmiyorum.. Kaç kez çocuk onun yüzünden uykusundan korkuyla attı kendini..
Özellikleri arasında ses kısma yükseltme özelliği yok.. Pilleri bir haftada bitiyor bu arada..Bir tane tuşu var ona çift basarak falan müzik değişiyorsun işte pış pış ayarı beyaz gürültü motor sesi dinlendirici müzik ayarı falan.. İlk 50dakika kesintisiz seçtiğin müzik ayarında çalışıyor sonra kapanıyor sensör ayarına geçiyor.. Yani kapı kapandığında ya da bebek ağladığında sensör devreye giriyor pış pış ayarını seçtiysen pış pış yapıyor bebeğe.. Böyle söylerken çok zevki ne güzel bir icat diye düşünüyorsun ben de öyle düşündüm ve hemen aldım ama o sessizlikte bebek uyku arasında elini değdirdiğinde sensör devreye girip bir anda pışşşş pışşşş yapması bebeği ürkütüyor ve bebek bu sefer korktuğu için ağlamaya başlıyor.. Beyaz gürültü ayarını seçince de sensör devreye bir anda girince yine korkuyor.. Bilemedim yani ben keşke almasaydım diyorum.. Sesiinin kısılma özelliği olsaydı bu kadar pişman olmazdım..
Yok sıkı sarmiyorum sadece oynatmasin istiyorum yoksa kendini uyandırıyor uyutmuyor kesinlikleSen yinede bacak kısımlarını çok sıkı sarma canım kalça çıkığını tetikleyebiliyormus. Kızımın sağ kalçası çıkmaya meyilli çift bez takmaya başladık kundak kesinlikle yapmayın dedi doktor bilgin olsun
Braun aldım ben kulaktan ölçüyor bir hemşire önerdi memnunumKızlar iyi bi ateş ölçer öneriniz var mı
Yani ozetle bitmez bu isbilmiyorum ama bezde bir koku var, pudra gibi kokuyor
Tam evlendirdim kurtuldum diyorsun çocuk yapıyor, 60 yaşından sonra çocuk bakıyorsun
Gazmidir gelmek icin geceyi bekleyen yoksa gecemidir gaz icin bekleyenYa bu bebişlerin gazı Bi gece mi oluyo, gündüz neden normal geçiyorda gece kıyamet kopuyor
Her bir posedi bebeginin icecegi cc kadar doldurmani oneririm. Bebek 90 cc iciyorsa sut posetlerini gidipte 120 cc doldurmaman lazim boylesi daha saglikli olacaktir.Kızlar sagdiginiz sütü buzluğa koyduktan sonra çıkınca nasıl kullanıyoruz içeceği kadarmi donduruluyor ya da poşeti doldurup çözülmüş sütü bölerek mi veriyoruz ben hiç buzluğa atmadım?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?