2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sadece süt yoğurt peynir olarak düşünme canım süt içeren her şey dahil bu diyete çünkü 1 kaşık bile yesen mahfoluyor bebek. Keki çay ile yapılan tarifle yapıyordum mesela paketli ürün tüketeceksem muhakkak kontrol ediyordum içindekileri süt, süt tozu varsa yemiyordum haliyle yemeklerede tereyağı koyamıyorsun. Mesela tarhana çorbası içeriğinde yoğurt var içemezsin. Ay çok zor Allah yardımcın olsun insan hayattan soğuyor yiyemedikçe ve bebeğinde yediremiyorum ek gıdaya geçince. Ben ara ara diyet açmayı denedim canım tepki verdi yine devam ettik diyete 1yaşını doldurunca tekrar denedim ilk yoğurt çorbası gibi birşey ile denemen gerekiyor pişmiş olması lazım diyet açarken. Bikaç gün kendim tüketip takip ettim sıkıntı olmayınca haftada 1 yeni ürün tüketip takiple diyeti açtım bir süre sonrada bebeğe vermeye başladım.

Birde aklıma gelmişken söylemek istiyorum birçoğumuz bu gaz damlalarını kullanıyoruz amacım yargılamak değil asla bende büyük kızımda kullanmıştım. Belkide diyorum bu damlalar çocuğun bağırsaklarını yoruyor olabilir düşünsene çok masum olan suyu bile vermiyoruz ama tonla damla veriyoruz. Nacizane tavsiyem damla kullanıyorsan bırakıp bir süre takip etsen belkide alerji falan değildir

Kızlar iyi bi ateş ölçer öneriniz var mı

Braun 3030 ve 6525 modelleri var biri yaklaşık 9 yıla yanaştı diğerini yeni aldık sayilir ama pahalı olmus ya şimdi
Kız tekerlekler isyan etmiş yeter diye 5 bebe ne neyse bak yine sağlammış

Ya bu bebişlerin gazı Bi gece mi oluyo, gündüz neden normal geçiyorda gece kıyamet kopuyor

Yok kiz aldığımız ilk günden beri öyle ama yinede götürdü bizi bak
Gaz sorunu neden akşam başlar çünkü gün boyu çıkaramadığı gazlar birikiyor akşam patlıyor ne yazık ki

Kız kankiiiiiiiii okuyorsan burayî bi haber bile etmeden neden cekip gittin
Adini da degistirip gitmissin
Eger bu satirlari okuyorsan burdan sana geri dônnnn tulaaaaaay demek istiyorum
Askolsun

Ay gerçekten bu kiz kaç gündür nerde yazacaktım aklımdaydı unuttum sonra

Of deme belki yumurtadandır yaa inşallah öyledir damla kullanmıyordum ben iki gündür içinde peribiyotik ve zeytinyağı olan Bi damlaya başladım, kakasında çok mukus var diye doktor verdi, birde devit3 kullanıyoruz, teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için dikkat edeyim bakalım belki düzelir

Bioganiayı kestim burdaki yorumları okuyarak. Oğlum düzenli kaka yaptı bıraktığım günden beri ( bugün hariç) acaba denk mi geldi ki. Prebiyotik kullanmak istiyorum aslında çocuga ama gerek var mı bilemedim

Ben de korkuma başlayamadım. Gazını çıkarabiliyor zorlansa da,
gerek var mı Damlaya onu da bilmiyorum.
Kiraz çekirdekli patik aldım karın ağrısı kıvranması geçti, başka huysuzluğu var. Ayağını ısıtamıyordum iyi Oldu hemen sıcacık yapıyor.

Kızlar ikinize de çok geçmiş olsun. Bir şey danışmak istiyorum bu alerji süreçlerinde hırıltı oldu mu bebeklerinizde? Benimki özellikle gece olunca başlıyor, öyle bir hırlıyor ki sesine kendini uyandırıp duruyor. Bu gece yine had safhada hırıltı. Dedeler gibi boğaz temizliyor sürekli minicik bebek. Acaba akar alerjisi falan mı var diye düşünmeye başladım. Son gittiğim dr yenidoğan hırıltısı normal dedi ama bu kadarının normal olduğunu hiç sanmıyorum, bu gece yine horul horul sesler geliyor

Çoğunlukla anne sütüyle besleniyor bebekleriniz, bence ek bir şey kullanmaya hiç gerek yok. Arkadaşın dediği gibi su bile vermiyorken bir sürü damla falan ne kar ne zarar edeceğini bilmiyoruz.
Yine de karar sizlerin tabi ki ama inanın anne sütü mucize ,miktarı önemli değil bir iki damla bile alsa ona faydası çok

oğlum her sabah saat 7 be her akşam 8:2 alarm gibi sancılı ıkınmaya başlıyor
4-5 hiç durmuyor
Dün bigaia aldım akşam 7 de 5 damla verdim üzerine uyudu biraz , sabah 5 de başladı sancısı durmadı yine 5 damla verdim,
Şimdi yine başladı, günde 1 kere yazıyor ama üst üste bu kadar verilir mi verilmez mi kaç kere verilir
Dr kontrolümüz haftaya olacak daha

Günde 5 damla ama bence işe yaramıyor. Sab simplex verdi doktor bize iyi geldi 1 haftadır kullanıyorum. Akşamları ağlıyordu gezdiriyordum yine susmuyordu .

Günde 5 damla ama bence işe yaramıyor. Sab simplex verdi doktor bize iyi geldi 1 haftadır kullanıyorum. Akşamları ağlıyordu gezdiriyordum yine susmuyordu .

Bir de ona bakayım
Az önce gazını biraz çıkardı hala ıkınıyor gala kızarıyor , ne yapacağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…