Akşam ki damladan sonra kakasını yapıyor uyumadan önce, sonra sabaha kadar rahat çıkartamıyorum gazını 6 gibi ıkınmaya başlıyor. Sabah 9-10 gibi yine damla veriyorum gün içinde de yapıyor kakasını. Ikınıyor tabii ama yapıyor da
Weewell temassız kullanıyorum ben 4 yıldır hiçbir şey olmadı pili bile bitmedi. Doğru ölçüyor
Oda sıcaklığını ve sıvıların sıcaklığını da ölçüyor
Banyo suyunu onunla ölçüp ayarlıyorum hatta yoğurt mayalamak için de sütün ısısını onunla ölçüyorum güzel tutuyor yoğurdum
Ben memnunum yani brauna göre de daha uygun fiyatı bi araştır istersen.
Kizlar gunaydin. Benim kizce rota ve nimerix asilarini oldu. Maddi olarak epey hafifledik
Doktor bebegin asla gece ben uyurken yan yatmamasi gerektigini soyledi soluk borusu ile yemek borusunun yerlerinden bahsetti bebek sirt ustu yatmailymis kussa dahi kusmuk direk yemekk borusuna yan yatarken degil sirt ustu yatarken en rahat inebilirmis ve bogulma riski ancak bu sekilde min oldugunu yapilan arastirmalar kanitliyormus vs vs arastirmalarin isimlerinide soledide unuttum. Bende tam tersi biliyorum hep yan yatiriyorum cocugu dedim hayir dedi asla yan yatmicak ama sen uyaniksan ve gozetimindeyse o zaman kafa gelisimi icin bir sag bir sol olacak sekilde yatirmalisin dedi. Ogrenince paylasmak istedim.
çok ilginç . dört sene önce çocuğumu hep yan yatırırdım. öyle derlerdi 4 senede neler değişmiş :)))
bana da sırt üstü yatınca boğulacak gibi geliyor. yoksa çocuk sırt üstü daha rahat yatıyor.
Ben tam kundak yapıyorum yoksa imkansız uyumaz rahat edemem . Emzirmeden önce kundağı açıp hazırlıyorum ipimle beraber. Emzirdikten sonra mayisip kendini bırakıyor hemen uykudeyken sariyorum yatağına koyuyorum . Burada beni kundaktan dolayı eleştirenler olur belki ama çocuk durmuyor gerçekten uyuyamiyir açıkken. Benim annem bizim hepimizi kundak yapmış hiç bir zararı olmadı bize bana gelip o öğretti sarmayı
Cok yararlı bir bilgi oldu bizde alma düşüncesindeydik bir oyun arkadaşı dönence aldık baya işe yarıyor kızımın dikkatini çekti oyuncaklara bakıp sesler çıkarmaya calisiyo elleri havada sanki tutmaya calisir gibi
Kızlar göğüslerim yumuşuyor hep süt geliyor ama sertleşme yok kız da basıyor yaygarayi nasıl sertlestirebilirim süt geliyor ama yumuşayınca süt azalır diyorlar ama geliyor uff ne yapsam acaba
Şu 2 gündür çok değişik tepkiler veriyor mutlu oluyorum bu sabah uyandı Günaydın güzel kızım dedim güldüm yüzüme bakıp oda guldu babasıyla şaşırdık kaldık pamuk olduk günden güne şaşırtmaya devam ediyorlar
Kızlar göğüslerim yumuşuyor hep süt geliyor ama sertleşme yok kız da basıyor yaygarayi nasıl sertlestirebilirim süt geliyor ama yumuşayınca süt azalır diyorlar ama geliyor uff ne yapsam acaba