2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bir de ona bakayım
Az önce gazını biraz çıkardı hala ıkınıyor gala kızarıyor , ne yapacağımı bilemedim
Akşam ki damladan sonra kakasını yapıyor uyumadan önce, sonra sabaha kadar rahat çıkartamıyorum gazını 6 gibi ıkınmaya başlıyor. Sabah 9-10 gibi yine damla veriyorum gün içinde de yapıyor kakasını. Ikınıyor tabii ama yapıyor da

Kaç derece de mayalıyorsun

çok ilginç . dört sene önce çocuğumu hep yan yatırırdım. öyle derlerdi 4 senede neler değişmiş :)))
bana da sırt üstü yatınca boğulacak gibi geliyor. yoksa çocuk sırt üstü daha rahat yatıyor.

Kalçada gevşeklik varsa sorun yaratıyor. İlk zamanlar bilinemiyor bir şey olup olmadığı o yüzden Önermiyorlar. Yarım kundak yapın durmuyorsa

Tereyagdan kıl çeker gibi olsun işin inşallah, rast gitsin önemsizdir umarım.
Aminnn canımsu
Ogleden sonra gideceğim
Allah korktuğumuzu başımıza vermesin ins
8 saat tutmayın hanımlar
Acıktı diye emzirirken kakasını yaptı taştı bez öyle böyle değil .
Banyo yaptık gece gece bugün yıkanması gerekiyordu zaten
Senden aldığım ilhamla gece ilk defa da yapmayinca degistirmedim
Benim yanımda yatıyordu birde
Sabah tam tepesine kadar cis çıkmıştı
he ya iyiki yazmamisim ismini
Okuyorsan geri dôn tulayyy diye bir daha seslenmek istiyorum

Ben bu gaz damlası işini hala çözemedim ya bir iki gün bırakayım dedim sanki daha kötü oldu geri başladım kullanmaya.

Arabam yokki banane benzine gelen zamdan hahahahahahah ölem ölem niyet ettim bugun sulu kofte yapmaya bakalim bu maceramiz nasil bitecek

Gazan mübarek olsun yoldaş
Kızlar bu 1. Ay asisindan sonra yıkamak aorun degil dimi bebeyi
Sormamışım

Sorun olmuyor yıka gitsin ,2.ay aşilarindan önce yikamak lazım asi sonrası 3 gün yikama yağlama olmayacak .

Yaa ne zamandır başladı bu hareketlere.. Bize de az kaldı inşallah sabırsızlıkla bekliyorum bilinçli tepki vereceği günleri

Kızlar göğüslerim yumuşuyor hep süt geliyor ama sertleşme yok kız da basıyor yaygarayi nasıl sertlestirebilirim süt geliyor ama yumuşayınca süt azalır diyorlar ama geliyor uff ne yapsam acaba

Yaa ne zamandır başladı bu hareketlere.. Bize de az kaldı inşallah sabırsızlıkla bekliyorum bilinçli tepki vereceği günleri
Şu 2 gündür çok değişik tepkiler veriyor mutlu oluyorum bu sabah uyandı Günaydın güzel kızım dedim güldüm yüzüme bakıp oda guldu babasıyla şaşırdık kaldık pamuk olduk günden güne şaşırtmaya devam ediyorlar

Kızlar göğüslerim yumuşuyor hep süt geliyor ama sertleşme yok kız da basıyor yaygarayi nasıl sertlestirebilirim süt geliyor ama yumuşayınca süt azalır diyorlar ama geliyor uff ne yapsam acaba
Canım yutkunuyorsa emerken var demektir. Yumussklıkla alakası yok dıye okumustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…