2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Maşallah, sizin bebişler fazla uzamış. Benimki 56 cm doğdu, 1. Ayda 58 oldu.
Uzun doğduğu için mi büyümesi sizinkilerde aynı hesaba geldi.
Genelde yazmışsınız hep 4-5 cm uzadığını.

Kızlar göğüslerim yumuşuyor hep süt geliyor ama sertleşme yok kız da basıyor yaygarayi nasıl sertlestirebilirim süt geliyor ama yumuşayınca süt azalır diyorlar ama geliyor uff ne yapsam acaba
Kim diyor onu? Yahu kadınların süt mevzusuna karışan ne çok insan var. Yok sütün yaramış yok yaramamış göğüslerin yumuşak falan. Yumuşak olmasının sebebi sütü getiren damarların genişlemesinden yumuşak. Yumuşak göğüs iyi bişey. Mastit olmazsın en azından napcan sert göğüsü. Başka sebepten ağlıyordur belki.

Kızlar göğüslerim yumuşuyor hep süt geliyor ama sertleşme yok kız da basıyor yaygarayi nasıl sertlestirebilirim süt geliyor ama yumuşayınca süt azalır diyorlar ama geliyor uff ne yapsam acaba
Yumuşak olması süt yok demek değilmiş, bir zaman sonra da göğüsler terbiye olurmuş ihtiyaca göre üretirmiş. Gece aralıklı emince benimde taş gibi oluyor ama gündüz yumuşak. Çok sık emiyor. Süt bitmezmiş meme de bunu emzirme danışmanı söylemişti bana. Sürekli göğüsleri taş gibi olan var mı ki burada, özellikle gündüzleri??

Eklentiler

• CAB9C40C-85DC-4515-B18E-B385D158D605.webp
    21 KB · Görüntüleme: 41
Masallah boylu doğmuş ondan daha az uzama olmuş olabilir kızım 51 cm doğdu 54 oldu 1.5 ayda 3 cm normal yani

Beze insan caresiz anlarda eski yontemede doner de mama da imkansiz yapacak bisi yok

Pirinç lapası şaka bir yana aç kalınca her şey yapılır.

Nereye kadar işte sonu da yok bunun. Elbet pahalı fiyattan alınacak. Evde adım atacak yerimiz yok. Ardiye gibi dolapların üstü.

Oy minicik ağzına kocaman emziği tutmuş maşallah
Ben de alıyım memnunsan. Avent var isterse emiyor istemezse emmiyor.

Aman tanrim neyin emzigi bu benimki hamakta tutuyo emzigi normalfe tutmuyor ne olur link flan at kurtar beni betulll

İkisini de aynı kişi mi ölçtü? benim bebeğimi mesela birkaç gün arayla doktor ayrı ölçtü asm ayrı ölçtü bebeklerde tam ölçüyü yakalamak zor.

Hamak kaç aya kadar kullanıyor. Uyutup bırakacak kadar güvenlikli mi?
Wala suan guvenli donmeye basladiginda da guvenli olur ama tutunup kalkmaya baslayinca kullanilmaz bence gozetim sart ben uyuyunca birakmiyorum gun icinde yanindaysam birakiyorum ama gece yatagina aliyorum. 20 kg a kadar kullaniliyor ama bizim kolik sancilarini ekarte etti hamdolsun ureticiyi opesim var

Canım biogaia gaz ilacı değil probiyotik ve bir kere vermen gerekiyor günde
Günde 5 damla ama bence işe yaramıyor. Sab simplex verdi doktor bize iyi geldi 1 haftadır kullanıyorum. Akşamları ağlıyordu gezdiriyordum yine susmuyordu .
Biogaio gaz ilaçi değil cnm bnde san simplex kullanıyorum oğlumda fayda etti acayip gaz cikartiyor
Dolar yükseliyor, Rusya Ukraynaya savaş açmış. Sabah uyandığım haberlere bak
Sabah sabah çok ağladım Allah yardım etsin oradaki sivillere insanlara artık herşey gene uçup gider
Yaa maşallah sana yanaklara bak bnm ki tutmuyor emziği çıldırcam midesi bulanıyor oguruyor bugün eczaneden damaklı da aldım Yok onu da tutmuyor bunun markası ne canım birde bunu deneyeyim ben emzik candır diyenlerdenim ama oğlan inat etti almıyor anca kolumu sikistircam ağzında iken öyle atmıyor indirince yerine gene atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…