Maşallah, sizin bebişler fazla uzamış. Benimki 56 cm doğdu, 1. Ayda 58 oldu.
Uzun doğduğu için mi büyümesi sizinkilerde aynı hesaba geldi.
Genelde yazmışsınız hep 4-5 cm uzadığını.
Kızlar göğüslerim yumuşuyor hep süt geliyor ama sertleşme yok kız da basıyor yaygarayi nasıl sertlestirebilirim süt geliyor ama yumuşayınca süt azalır diyorlar ama geliyor uff ne yapsam acaba
Kim diyor onu? Yahu kadınların süt mevzusuna karışan ne çok insan var. Yok sütün yaramış yok yaramamış göğüslerin yumuşak falan. Yumuşak olmasının sebebi sütü getiren damarların genişlemesinden yumuşak. Yumuşak göğüs iyi bişey. Mastit olmazsın en azından napcan sert göğüsü. Başka sebepten ağlıyordur belki.
Kızlar göğüslerim yumuşuyor hep süt geliyor ama sertleşme yok kız da basıyor yaygarayi nasıl sertlestirebilirim süt geliyor ama yumuşayınca süt azalır diyorlar ama geliyor uff ne yapsam acaba
Yumuşak olması süt yok demek değilmiş, bir zaman sonra da göğüsler terbiye olurmuş ihtiyaca göre üretirmiş. Gece aralıklı emince benimde taş gibi oluyor ama gündüz yumuşak. Çok sık emiyor. Süt bitmezmiş meme de bunu emzirme danışmanı söylemişti bana. Sürekli göğüsleri taş gibi olan var mı ki burada, özellikle gündüzleri??
Aslaaa emzik vermem diyenlerde bugün
Şak diye tuttu ya şaka gibi sanki doğduğu andan beri bugünü bekliyomuş
Yalnız bir şey sorcam bu emzik daha da gaz yapmaz mı emerken hava yutmaz mı?
Eki Görüntüle 3013014
Eki Görüntüle 3013014
Aman dilini isir masalalhhhhh tutsun wala bende veriyorum ama savasarak hamak besikte tutuyor nornal kucakta yatakta asla tutmuyor bide sokakta tutuyor.
Kizimin prensipleri var
Wala suan guvenli donmeye basladiginda da guvenli olur ama tutunup kalkmaya baslayinca kullanilmaz bence gozetim sart ben uyuyunca birakmiyorum gun icinde yanindaysam birakiyorum ama gece yatagina aliyorum. 20 kg a kadar kullaniliyor ama bizim kolik sancilarini ekarte etti hamdolsun ureticiyi opesim var
Eki Görüntüle 3013014
oğlum her sabah saat 7 be her akşam 8:2 alarm gibi sancılı ıkınmaya başlıyor
4-5 hiç durmuyor
Dün bigaia aldım akşam 7 de 5 damla verdim üzerine uyudu biraz , sabah 5 de başladı sancısı durmadı yine 5 damla verdim,
Şimdi yine başladı, günde 1 kere yazıyor ama üst üste bu kadar verilir mi verilmez mi kaç kere verilir
Dr kontrolümüz haftaya olacak daha
Günde 5 damla ama bence işe yaramıyor. Sab simplex verdi doktor bize iyi geldi 1 haftadır kullanıyorum. Akşamları ağlıyordu gezdiriyordum yine susmuyordu .
Eki Görüntüle 3013014
Yaa maşallah sana yanaklara bak bnm ki tutmuyor emziği çıldırcam midesi bulanıyor oguruyor bugün eczaneden damaklı da aldım Yok onu da tutmuyor bunun markası ne canım birde bunu deneyeyim ben emzik candır diyenlerdenim ama oğlan inat etti almıyor anca kolumu sikistircam ağzında iken öyle atmıyor indirince yerine gene atiyor