2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar göğüslerim yumuşuyor hep süt geliyor ama sertleşme yok kız da basıyor yaygarayi nasıl sertlestirebilirim süt geliyor ama yumuşayınca süt azalır diyorlar ama geliyor uff ne yapsam acaba

Yok ya hu ,yumuşak olmasin süt olmaması anlamına gelmez ki vardır süt endişe etme o diyenler o kadar çok biliyor ki hepsi meme profesörü olmuş çıkmış

Ohoo geç bile kalmışsınız hiç acemi değil yıllardır emzik emiyor sanki adama bak maşallah
Rahatlık inan ki gaz problemi yapacağını sanmam inanılmaz rahatlatıyor kendine zaman ayırabilirsin

Acıkınca ağzına emziği koymayı dene.. 3dakşka çak cuk emsin sonda memeni ver.. Ben iki çocuğuma da böyle alıştırdım..

Aklıma geldi ,acaba gebelik döneminde yaşanılan problemlerin bebek üstüne etkisi olmuş mudur ? Mesela gebeliği her acidan problemli geçenlerin bebekleri de zor bebek mi gerçekten?
Benim ilk hamileligim 2. Koprunun tadilatina denkgelmisti. 3 saat trafikte kaldigim oluyodu ise giderken delirmek uzereydim artik. Kizimin ilk 3 ayi cok zor geci hasta fln olmadi hic ama hep huzursuzdu uyumazdi. Ben ona baglamistim ama benim yorumum tabi. Ama sonrasi rahatti oyle aylara yayilmadi yani sorunlar gecti gitti

Bibs bende aldım kargoda silikonlu tutmadı belki kauçuk tutar diye aldım inşallah tutar benimkide

Kızlar silikon emziği biz kaç aydır kullanıyoruz emzik ne sıklıkla değişmeli ben 6.aya kadar gider sanıyordum
6 ay gidiyor diye biliyorum ama bibs marka ucu tombul olan emzikler emdikce büyüdüğü için 3 ayda bir değişmesi gerekiyor. Ben avent ultra air kullanıyorum hala ilk günkü gibi her gün emzik temizleme suyu ile temizliyorum bilemedim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…