Öyle bir teori var ama doğruluk payı nedir bilmiyorum benim iki hamileliğimde sakindi bebelerde sakin uykuyu seviyorlar (MaşaAllah deyin kızlarAklıma geldi ,acaba gebelik döneminde yaşanılan problemlerin bebek üstüne etkisi olmuş mudur ? Mesela gebeliği her acidan problemli geçenlerin bebekleri de zor bebek mi gerçekten?
Ben aylık battaniye almıştım onunla çekmeye başladım bir yaşa kadar çekeceğimKızlar bebeklere konsept fotolar çekmeye başladmz mı 1 ay 2 ay diye ay o enerji bende hiç yok uyut emzir altını temizle derken gün bitiyo çekmek istyrm ama
Kızlar sakin mi ?Gel bide bizimkini gör anamdan emdiğim süt burnumdan geldiÖyle bir teori var ama doğruluk payı nedir bilmiyorum benim iki hamileliğimde sakindi bebelerde sakin uykuyu seviyorlar (MaşaAllah deyin kızlar) ama benim bebeler kız. kızlar genelde sakin olur derler ya belkide ondan bilmiyorum
Ben çekiyorumKızlar bebeklere konsept fotolar çekmeye başladmz mı 1 ay 2 ay diye ay o enerji bende hiç yok uyut emzir altını temizle derken gün bitiyo çekmek istyrm ama
Canım biz biraz enine de gittikMaşallah, sizin bebişler fazla uzamış. Benimki 56 cm doğdu, 1. Ayda 58 oldu.
Uzun doğduğu için mi büyümesi sizinkilerde aynı hesaba geldi.
Genelde yazmışsınız hep 4-5 cm uzadığını.
Off Allah korusun yaBeze insan caresiz anlarda eski yontemede doner de mama da imkansiz yapacak bisi yok
Benimki hic emmedi bibsiOy minicik ağzına kocaman emziği tutmuşmaşallah
Ben de alıyım memnunsan. Avent var isterse emiyor istemezse emmiyor.
Helal vallaBibs marka ilk verişte tuttu valla
Bu probiyotik damlalar ne ise yarıyor bacimsuCanım biogaia gaz ilacı değil probiyotik ve bir kere vermen gerekiyor günde
Biogaio gaz ilaçi değil cnm bnde san simplex kullanıyorum oğlumda fayda etti acayip gaz cikartiyor
Sabah sabah çok ağladım Allah yardım etsin oradaki sivillere insanlara artık herşey gene uçup gider
Yaa maşallah sana yanaklara bak bnm ki tutmuyor emziği çıldırcam midesi bulanıyor oguruyor bugün eczaneden damaklı da aldım Yok onu da tutmuyor bunun markası ne canım birde bunu deneyeyim ben emzik candır diyenlerdenim ama oğlan inat etti almıyor anca kolumu sikistircam ağzında iken öyle atmıyor indirince yerine gene atiyor
Hepsi degil silikonlarda varBibs’in bütün emzikleri kauçuk mu? Kauçuklar belli bi süre sonra büyüyormş emzik kısmı öyle mi? Ne kadar süre sonra değiştirmek gerekiyor?
Bunu bilen babasıAklıma geldi ,acaba gebelik döneminde yaşanılan problemlerin bebek üstüne etkisi olmuş mudur ? Mesela gebeliği her acidan problemli geçenlerin bebekleri de zor bebek mi gerçekten?
Kızlar bebeklere konsept fotolar çekmeye başladmz mı 1 ay 2 ay diye ay o enerji bende hiç yok uyut emzir altını temizle derken gün bitiyo çekmek istyrm ama
Hanımlar meme başları hala acıyn var kı benim gibi ? Şu an endişelendim acaba bir sorun mu var diye
Bana bir akıl verin kızlar, mayıs ayında ise baslayacam süt biriktirmem lazım ama nasıl yapmalıyım.Şu an süt miktarı iyi çok şükür ama anca kendini doyuruyor ,acaba tek meme versem diğer memeden geleni sagip saklasam olur mu ki
Benimki de hırıltılı bugn denicem serum fizyolojik ama korkuyorum ben de nefes alamama işi benm yeğenmde vardı kansızlık falan dediler ilaç verdiler çocuk ağlarken katılıyodu mosmor oluyodu ilaç kullanınca geçtiKızlar bebeklerin burnunu nasıl ve ne sıklıkla temizliyorsunuz?
Biz şu hortum gibi şeylerle çekiyorduk bir şey çıkmıyordu. Derken bugün serum fizyolojikli olanı çocuğu çok rahatsız etmeyecek şekilde az biraz sıktık, nefes alamadı kaldı yine bebeğim öylece yine çok korktum. Şu nefes alamama işi beni çok geriyor gerçekten nefes alamadığı her saniye ömrümden bir yıl eksiliyor resmen. Var mı daha kolay bir yolu çocuğu da rahatsız etmeden yapılabilecek?
İyi gibi sanki. Yine gazını yapmakta zorlanıyor ama ikina sikina yapıyor. Ekstra birşey kullanmiyirumNasıl iyi geldi mi bebişe bir de yanında extra başka damla kullanıyo musun
Kocanın başının etiBizim stresimizi ne alacak acaba anneler içinn de emzik var mı kicok cok emsek
Canım senin kadarlıkken bebem ben ancak gidip su içiyordumBenimde aklım işlerde evi süpürdüm yemek yaptım ütü yaptım. Yeri silemedim aklım kaldı çok yoruldum. Bide kaç gündür buzdolabı silicem diyorum yetişemiyorum
Saydığınız her şey bende de var ama ağlamadığı için oralı olmuyorumÇok mukus oluyor kakada doktor kan yoksa problem olmaz dedi ben çok mukus var dediğimde süt ürünlerini keselim dedi, birde yanakları egzama gibi oldu pıtır pıtır sivilce, ya bana yaptığın diyetten bahsedermisin, süt ürünlerini direk yemicem kesicem ama şeyi merak ediyorum, mesela yemekleri tereyağıyla yapıyoruz onuda değiştirmeli miyim, ya da kek flan içinde süt oluyor onları da yememişmiydininternetten baktım yediğiniz ürünlerin içerisinde de olmamalı diye bir yazı vardı, birde diyete başladıktan sonra ne kadar zaman sonra düzeldi bebiş, ağlamaları azaldı mı, bizim bazen geceleri iki üç saat ağlıyor
Kırmızı görüntülü bir video mu? Bende anne karnındaki ses 5 milyon izlenme diye bir ses açıyorum o anında susturuyoAhh kolik orhan çok iyi para kazanıyor senelerdir müzikle tedavi hizmeti veriyor
Biraz zaman sonra her şey düzelecek az faha sabredelimBenim bebe eskiden gunde 2 uyku yapardi en azindan 2ser saatlik, oyle bi kisa donemimiz olmustu simdi o da kalmadi. bugun guya oglen uyudu ama yarim saatte bir uyandi kucaga almam gerekti ya gazini cikardi ya bisey oldu 20 dak pusette uyuyosa 1 saat kucakta uyuyodu. 40i cikinca duzelcek dedik daha beter oldu. Nasi is yapacaksin ki bu sekilde. Gece de cok iyi bi uykusu yok ben de yorgun oluyorm o yuzden. Aksamuzeri de bi uyusaydi ben de yanina uzanacaktm. Biktim gazindan kakasindan cocuk uyumak istiyo ama hep bi gaz kaka huzursuzlugu ile uyaniyo. Mumkun degil temizlik fln yapmak. Bi de huzursuzlanip uykusu kactikca meme istiyo emmiyo ama emzik gibi tutuyo ben emmiyo nasilsa diye cekersem direk uyaniyo, emsin kendi biraksin diye beklersem epey bekliyorm. Sonunda daliyo memeyi birakiyo bi bes on dk daha emin oluyorm uyuduguna. Sonunda yatiriyorm 5 dk snr uyaniyo.. uyumak da istiyo ustelik, uyan madem uyumadin dedm yok uyanmadi da. Okdr yoruldm ki 3ten beri uyutmaya calisiyorm once emmekten boguluyodu kustu da kustu, bu da ne acaip sey dun sut yetmedi buzluktakileri harcadim bgn de fazla mi geldi anlamadm ne kdr agiz bezi varsa harcadi o kdr kustu. Sonunda baktm midesi cok doldu uyuyamayacak biraktm azcik oyaladim bu sefer yoruldu yine memeyle uyumak istedi neyse bu sefer allahtan fazla emmedi emzik yaparak uyudu, 6dan beri 3 kez uyudu besige koydm geri uyandi. Hyr 3te gercekten uyusaydi simdiye uyanirdi yikardim. Kusmuk koktu cocuk, ben de kusmuk koktm. Hem onu hem kendimi yikamam lazim. Bu anneligin boyle olmamasi gerekiyodu ama ya
İlk bir ay kundakladım çok iş gördü ama artık büyüdü yapmıyorumKızlar bebişlerinizi uyurken yarım kundak yapıyor musunuz? Benim kızın elleri kolları asla durmuyor, kendini uyandırıyor sürekli. Hiç uyuyamıyoruz geceleri. Ellerinin bağlanmasına hatta eldivene bile tahammülü yok ama acaba tam uykuya geçtiği esnada mı sarsam ne yapsam. Kundak yapan varsa aranızda ne zaman yapıyorsunuz ayıkken mi?
Düştü mü ateşi?Kızlar oğlumun ateşi var bir kulak 37.6 öbür kulak 37.4 bizde hastayız bişey yapmak gerekir mi acaba ilaç falan çocuğun huzursuzluğu yok çok sukur
Bence arada sağ sen o zaman tazyiki azalırKizlar sanırım meme reddi yasiyirum.. sütüm tayzikki geliyor bebeğim emmekte zorlanıyor sinirleniyo kafasını itiyo geri cekiuo ve emmiyor. Biberonda verdiğimde mamayı içti. Sütumu şagdım verdim içti. Memeyi almaz biberona alışır diye korkuyorum var mı tavsiyesi olan 2 gündür durum böyle.
Bi kucakta bi ayakta bi anakucağında öyleyiz bizdeBirde uyumuyor bebişim diyen arkadaşlara sorum var uyumadiginda nasıl oyaliyorsunuz bizimki asla durmuyor al kucağına gezdir beni diyor gezdirirken hiç sesi çıkmıyor kafayı kaldırıp etrafa bakiyor ams oturayim veya yatirmayım hemen agliyor
Bende bugün o andayımGünün en sevdiğim anı; iki çocuğun da uyuduğu şu an
Şu an anlatması çok zorYalnızken nasıl yaptın canım
Birlikte yikanma işini
Kızlar göğüslerim yumuşuyor hep süt geliyor ama sertleşme yok kız da basıyor yaygarayi nasıl sertlestirebilirim süt geliyor ama yumuşayınca süt azalır diyorlar ama geliyor uff ne yapsam acaba
Benimde yumuşak süt eakisi kadar yok ama var içiyor ama ilk anlarda hep kavga o yumuşak halini sevmedi zor tutyor bende biraz şaşırdım napacam diyeVar siktigim da da geliyor ama yumuşak diye tuttuğunda bağırıyor onu çözemedim
Benimki çok yumuşakYumuşak olması süt yok demek değilmiş, bir zaman sonra da göğüsler terbiye olurmuş ihtiyaca göre üretirmiş. Gece aralıklı emince benimde taş gibi oluyor ama gündüz yumuşak. Çok sık emiyor. Süt bitmezmiş meme de bunu emzirme danışmanı söylemişti bana. Sürekli göğüsleri taş gibi olan var mı ki burada, özellikle gündüzleri??
Rahatladın mı peki artık?Eki Görüntüle 3013014
Aslaaa emzik vermem diyenlerde bugün
Şak diye tuttu ya şaka gibi sanki doğduğu andan beri bugünü bekliyomuş
Yalnız bir şey sorcam bu emzik daha da gaz yapmaz mı emerken hava yutmaz mı?
Benim hamağın üstünde güvenlik kemeri var zor yani düşmesiWala suan guvenli donmeye basladiginda da guvenli olur ama tutunup kalkmaya baslayinca kullanilmaz bence gozetim sart ben uyuyunca birakmiyorum gun icinde yanindaysam birakiyorum ama gece yatagina aliyorum. 20 kg a kadar kullaniliyor ama bizim kolik sancilarini ekarte etti hamdolsunureticiyi opesim var
Valla bende sağsam kıza yetmez kalan. Mama veririm diye düşünüyorm ben yokken. Ama yer mi bilemiyormBana bir akıl verin kızlar, mayıs ayında ise baslayacam süt biriktirmem lazım ama nasıl yapmalıyım.Şu an süt miktarı iyi çok şükür ama anca kendini doyuruyor ,acaba tek meme versem diğer memeden geleni sagip saklasam olur mu ki
Süper daha ben markete gidemiyorum ağlıyor hemenKızlar ben bugün yürek yedim arkadaşlarımın gazıyla bebelerimle beraber stand up gösterisine gittimkazasız belasız geldik çok şükür. Ay sanki özgüvenim yerine geldi
Buzlukta ömrü 3 ay yalnız ona göre ayarla canım zamanı sanki erken gibi geldi banaBana bir akıl verin kızlar, mayıs ayında ise baslayacam süt biriktirmem lazım ama nasıl yapmalıyım.Şu an süt miktarı iyi çok şükür ama anca kendini doyuruyor ,acaba tek meme versem diğer memeden geleni sagip saklasam olur mu ki
Etkisi oluyordur bence stresin etkilemediği bir şey yokAklıma geldi ,acaba gebelik döneminde yaşanılan problemlerin bebek üstüne etkisi olmuş mudur ? Mesela gebeliği her acidan problemli geçenlerin bebekleri de zor bebek mi gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?