2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

O sırada ek gıdalardan verilse yetmiyor mu? Yanında mutlaka süt de içmesi gerekir mi?

O sırada ek gıdalardan verilse yetmiyor mu? Yanında mutlaka süt de içmesi gerekir mi?
İşte benimki sütümü içmeyince sadece ek gıda verdiler bi sıkıntı olmadı.
Yani evden çıkmadan önce emziriyordum, gelince de hemen emziriyordum
Zaten evde olsaydım da arada bir defa emzirirdim sadece o eksik kalmış oldu.

Doktor neden çok emzirme dedi

Kızlar bebeklere konsept fotolar çekmeye başladmz mı 1 ay 2 ay diye ay o enerji bende hiç yok uyut emzir altını temizle derken gün bitiyo çekmek istyrm ama
Ben 1 aylıkken fotoğrafçıyla çektirmiştim çünkü ani bir şekilde devlet hastanesinde doğurunca tek fotom olmamıştı içimde kalsın istemedim

Kızlar ben normalde yediklerimden kısmıyorum bebeğe gaz yapar mı diye yani her şeyi yiyip içiyorum kuru fasulye barbunya lahana vs hiçbirinde farklı bir durum gözlemlemedim bebeğimde. Yani bunları yesem de aynı gazlı yemediğim günler de aynı gazlıydı.
Sadece süt içmeye cesaret edemiyordum.
Bugün komşuya uğradım sütlü kahve yaptı getirdi ben baştan içmek istemedim o da laktozsuz sütle yaptım bir şey olmaz dedi neyse içtim ama her gece uyuyan bebeğim bugün akşam 9 civarı geçti uykuya yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor sütten mi olmuştur sizce? Çok pişman oldum içtiğime.

Kizlar we baby nin pembe et gibi bi emzigi i almistim bugun o atti ben verdim o atti ben verdim hamaktaykrn tutuyordu suan normal yataktada alisti ve sonuc zafer benimdir tum gun uyurkende emdi kazandim tutmuyor die bugun chicco soft kaucuk emzik siparis ettiydim bakalim belki rutin olarak ayaktaykende onu tutar...
Ama suan bi sorunumuz var tam uyuyor emzik dusuyor hoppp uyaniyor kendime kufretsem yeridir basima is actim sanirim

Yok ya sanmam kurufasulyeden daha masum bence sut yaa

Kizlar ya benim bebenin o kolik aglamalari baslayinca alt kismini bez haric soyunca ne aglama kaliyor ne sizlama mutlu mesut gulucukler basliyor neden ciplak kalmak ister bebek buz gibi oluyor eli ayagi battaniye atiyoruz ustune ama isinamiyor
Oğlumda altını açınca susuyor hatta bugün kıyafet mı sıkıyor ondan mı ağlıyor diye düşündüm geniş giydirdim yok açık seviyo bende sıcak havlu koydum bacaklarına öyle sakinledi biraz

Oğlumda altını açınca susuyor hatta bugün kıyafet mı sıkıyor ondan mı ağlıyor diye düşündüm geniş giydirdim yok açık seviyo bende sıcak havlu koydum bacaklarına öyle sakinledi biraz
Akil akildan ustundur sicak havlu cok iyi mantik deneyecegim

Sıcak süt gaz mı yapıyormuş Ben her gün süt içiyorum sıcak süt içiyorum ama demek o yüzden benim çocuk uyumuyor hiç..

Eskiden tülbentin içine lokum koyup sararlarmış bebekler emzik yerine onu emermiş akşama kadar

Bu akşam kızımda uyumadı saat kaç oldu en geç 11 buçukta uyurdu. Uykusunu şaşırdı. Doğru düzgün bir şeyde yemedim yani bu akşam

Bu akşam kızımda uyumadı saat kaç oldu en geç 11 buçukta uyurdu. Uykusunu şaşırdı. Doğru düzgün bir şeyde yemedim yani bu akşam
Malesef aynı sorun bugün bugün bizdede var bugünün özelliği ne aceba saatlerdir susmadan aglıyor uyumuyor uykusuzluktan yine aglıyor bizdede durum aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…