- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
6 aydan sonra şimdiki gibi sık sık emmiyorlar canım ek gıdaya geçtikleri için o yüzden sağacak süt muhakkak kalır. Ben de eylülde başlamıştım işe, sanırım ağustos başı gibi sağıp stoklamaya başlamıştım günde bir defa sağıyordum çıkıyordu ama kaç ml çıkıyordu hatırlamıyorum. 90 ml bile çıksa doymazsa bir poşet değil iki poşet verirler mesela.
Biz günde 7 saat kadar ayrı kalıyorduk o saatlerde ek gıda alıyordu ben okuldan gelince hemen emziriyordum.
Yok 2 haftadır kullanıyoruz tutuyo bayağı maşallah diyeyim de :)Emin misin bak bir daha deneönce bi tutuyolar bence meme sanıp sonra baktı süt gelmiyo atıyolar bende öyle oldu.
Evet 6 aydan 8 e kdr tadımlık ara öğün olarak veriliyormuş ek gıdalar. Sonra doyumlukmuşO sırada ek gıdalardan verilse yetmiyor mu? Yanında mutlaka süt de içmesi gerekir mi?
İşte benimki sütümü içmeyince sadece ek gıda verdiler bi sıkıntı olmadı.O sırada ek gıdalardan verilse yetmiyor mu? Yanında mutlaka süt de içmesi gerekir mi?
Doktor neden çok emzirme dediEee totonu kasi dedim sana
Ayni benim oglan
Yine de o bir iki firt bile iyi geliyor
Bugun bana dr cok emzirme dedi
O ister dedi emzik ver tutsun dedi
Dedim onu çekiyor uyanık baktı gelmiyor atıyor
Tekrar tekrar dene dedi
Emsin dedi
Zaten mahvetti emmekten kuruttu resmen
Maşallah o zamanYok 2 haftadır kullanıyoruz tutuyo bayağı maşallah diyeyim de :)
Ben 1 aylıkken fotoğrafçıyla çektirmiştim çünkü ani bir şekilde devlet hastanesinde doğurunca tek fotom olmamıştı içimde kalsın istemedimKızlar bebeklere konsept fotolar çekmeye başladmz mı 1 ay 2 ay diye ay o enerji bende hiç yok uyut emzir altını temizle derken gün bitiyo çekmek istyrm ama
Yok ya sanmamKızlar ben normalde yediklerimden kısmıyorum bebeğe gaz yapar mı diye yani her şeyi yiyip içiyorum kuru fasulye barbunya lahana vs hiçbirinde farklı bir durum gözlemlemedim bebeğimde. Yani bunları yesem de aynı gazlı yemediğim günler de aynı gazlıydı.
Sadece süt içmeye cesaret edemiyordum.
Bugün komşuya uğradım sütlü kahve yaptı getirdi ben baştan içmek istemedim o da laktozsuz sütle yaptım bir şey olmaz dedi neyse içtim ama her gece uyuyan bebeğim bugün akşam 9 civarı geçti uykuya yarım saatte bir ağlayarak uyanıyorsütten mi olmuştur sizce? Çok pişman oldum içtiğime.
Oğlumda altını açınca susuyor hatta bugün kıyafet mı sıkıyor ondan mı ağlıyor diye düşündümKizlar ya benim bebenin o kolik aglamalari baslayinca alt kismini bez haric soyunca ne aglama kaliyor ne sizlama mutlu mesut gulucukler basliyorneden ciplak kalmak ister bebek buz gibi oluyor eli ayagi battaniye atiyoruz ustune ama isinamiyor
Cok teşekkür ederimallah bi avazda kurtarsın bacım
Burda bi spor yapiyolardi kizlar
Kim yapsa gece gidip dogurdu galiba
Dogurmak istediginde knu tavsiye ederim
Akil akildan ustundur sicak havlu cok iyi mantik deneyecegimOğlumda altını açınca susuyor hatta bugün kıyafet mı sıkıyor ondan mı ağlıyor diye düşündümgeniş giydirdim yok açık seviyo bende sıcak havlu koydum bacaklarına öyle sakinledi biraz
Sıcak süt gaz mı yapıyormuşKızlar ben normalde yediklerimden kısmıyorum bebeğe gaz yapar mı diye yani her şeyi yiyip içiyorum kuru fasulye barbunya lahana vs hiçbirinde farklı bir durum gözlemlemedim bebeğimde. Yani bunları yesem de aynı gazlı yemediğim günler de aynı gazlıydı.
Bugün komşuya uğradım sütlü kahve yaptı getirdi ben baştan içmek istemedim o da laktozsuz sütle yaptım bir şey olmaz dedi neyse içtim ama her gece uyuyan bebeğim bugün akşam 9 civarı geçti uykuya yarım saatte bir ağlayarak uyanıyorsütten mi olmuştur sizce? Çok pişman oldum içtiğime.
Lutfen gidip uyurmusunCok teşekkür ederim
Yaaa cidden mine ki o aceba
Eskiden tülbentin içine lokum koyup sararlarmış bebekler emzik yerine onu emermiş akşama kadarKizlar we baby nin pembe et gibi bi emzigi i almistim bugun o atti ben verdim o atti ben verdim hamaktaykrn tutuyordu suan normal yataktada alisti ve sonuc zafer benimdir tum gun uyurkende emdi kazandimtutmuyor die bugun chicco soft kaucuk emzik siparis ettiydim bakalim belki rutin olarak ayaktaykende onu tutar...
Ama suan bi sorunumuz var tam uyuyor emzik dusuyor hoppp uyaniyorkendime kufretsem yeridir basima is actim sanirim
Tatli tatli ohhhh misssEskiden tülbentin içine lokum koyup sararlarmış bebekler emzik yerine onu emermiş akşama kadar
Bu akşam kızımda uyumadı saat kaç oldu en geç 11 buçukta uyurdu. Uykusunu şaşırdı. Doğru düzgün bir şeyde yemedim yani bu akşamKızlar ben normalde yediklerimden kısmıyorum bebeğe gaz yapar mı diye yani her şeyi yiyip içiyorum kuru fasulye barbunya lahana vs hiçbirinde farklı bir durum gözlemlemedim bebeğimde. Yani bunları yesem de aynı gazlı yemediğim günler de aynı gazlıydı.
Malesef aynı sorun bugün bugün bizdede var bugünün özelliği ne acebaBu akşam kızımda uyumadı saat kaç oldu en geç 11 buçukta uyurdu. Uykusunu şaşırdı. Doğru düzgün bir şeyde yemedim yani bu akşam
Lutfen gidip uyurmusunbak geri gelmuo bu gunler biraz uyku icin adam vurur hale geldik cogumuz sakasi bi yana saglikla kucagina almayi nasib etsin allah sanada bir avazda
[/QUOTE
O zamanlar geç yatan uyuyamayan aklıma tüküreyimşimdi istesemde uyuyamıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?