2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende de var tutmadı maşallah ilk emzik denemen dimi
İlk denemem canım ve dızzztt yanlış alarm
Evet ilk geldiğinde dezenfekte ettim hemen verdim oğluma tuttu o an foto attım ben de ohh maşallah hemen tuttu diye
Ama sonraki verdiklerimde bir iki çekti hep attı ağzından
Uzun uzun tutmuyor ya

T tulperde
Ben de 8. Ayda işe başlayacağım. Şimdi sağsam boşa gidecek bozulur. İlerleyen zamanlarda sağacak kadar süt oluyor mu?
6 aydan sonra şimdiki gibi sık sık emmiyorlar canım ek gıdaya geçtikleri için o yüzden sağacak süt muhakkak kalır. Ben de eylülde başlamıştım işe, sanırım ağustos başı gibi sağıp stoklamaya başlamıştım günde bir defa sağıyordum çıkıyordu ama kaç ml çıkıyordu hatırlamıyorum. 90 ml bile çıksa doymazsa bir poşet değil iki poşet verirler mesela.
Biz günde 7 saat kadar ayrı kalıyorduk o saatlerde ek gıda alıyordu ben okuldan gelince hemen emziriyordum.

Hanımlar meme başları hala acıyn var kı benim gibi ? Şu an endişelendim acaba bir sorun mu var diye
Benim de olmuştu bebek ağzında fazla bekletince tahriş oluyor bir de mochi süt toplama kabını göğsümde vakumlu şekilde yarım saat falan tutuyordum o yüzden de biraz oldu diyebilirim.. Hatta ucunda iki tane beyaz süt bezeleri oluşmuştu.. kürdanla patlatıp üzerine sıcak bebek pamuğu koymuştum sonra acımı içime çeke çeke o memeyle ısrarla emzirdim o şekilde iyileşti..

Evet kırmızı ekran valla o olmasa yanmışım

Neden biberon hiç vermediniz ki? Yani sakıncası ne olabilir biberonun:) Ben galiba yeğenlerim sayesinde emzik emen ve elinde biberonuyla süt içen bebeklerin hayranı oldum O görüntü olmazsa olmaz gibi bir şey benim için..

Kizlar ya benim bebenin o kolik aglamalari baslayinca alt kismini bez haric soyunca ne aglama kaliyor ne sizlama mutlu mesut gulucukler basliyor neden ciplak kalmak ister bebek buz gibi oluyor eli ayagi battaniye atiyoruz ustune ama isinamiyor
Benim oğlan da öyle, başlarda hiç sevmiyordu çıplaklığı banyoda da altını değiştirirken de ağlardı şimdi tam tersi
Bazen sırf sussun diye altını çıkarıyorum ben de, banyoyu da seviyor artık, bitince giydirirken ağlıyor
Sürekli huyları değişiyor ya.

Kizlar ya benim bebenin o kolik aglamalari baslayinca alt kismini bez haric soyunca ne aglama kaliyor ne sizlama mutlu mesut gulucukler basliyor neden ciplak kalmak ister bebek buz gibi oluyor eli ayagi battaniye atiyoruz ustune ama isinamiyor
Benimki de hemen susuyor altı açıldığı anda.. Ben de napim UFO açıyorum üşümesin diye.. Bu arada uykuda öğürerek balgam benzeri tükürük çıkaran bebek var mı aramızda? Gün içinde de üç dört kez öksüren?

Herkesin kendi tercihi ben emzirmeye odaklıyım biberona gerek duymadım hiç.

Ocak anneleri merhabalar
Sizden yardım istemeye geldim, normal doğum yapan yada normal doğuma hazırlık yapan arkadaşlarım Perine Masajı squat hurma ananas ilişki ahududu yaprağı vs vs normal doğumu tetikleyici şeyleri hangi haftada yapmaya başladınız? Nelerin yararını gördünüz?

Eee totonu kasi dedim sana
Ayni benim oglan
Yine de o bir iki firt bile iyi geliyor
Bugun bana dr cok emzirme dedi
O ister dedi emzik ver tutsun dedi
Dedim onu çekiyor uyanık baktı gelmiyor atıyor
Tekrar tekrar dene dedi
Emsin dedi
Zaten mahvetti emmekten kuruttu resmen

Arkadaşlar bebeklerin yüzündeki kızarıklıklar neden olur ve nasıl geçer bilen var mı? Asmdeki ebe bebeklerde olur normal dedi ama çenesinde de çıkmaya başladı bebeğimin gittikçe çoğalıyor

allah bi avazda kurtarsın bacım
Burda bi spor yapiyolardi kizlar
Kim yapsa gece gidip dogurdu galiba
Dogurmak istediginde knu tavsiye ederim

Ben hiç birşey yapmadım, yalancı sancım bile yoktu. Gelmeyecek dedim galiba bu kız.
39.haftada suyum geldi ve doğum yaptım.

Arkadaşlar bebeklerin yüzündeki kızarıklıklar neden olur ve nasıl geçer bilen var mı? Asmdeki ebe bebeklerde olur normal dedi ama çenesinde de çıkmaya başladı bebeğimin gittikçe çoğalıyor
Öpen oluyor mu?
Ben haric kimseye öptürmüyorum yasak bizde
Birde kıyafetler örgü filan alerji yapıyor bazen
Ciddi bisey olsaydi hemsire dikkat et derdi diye düşündüm ama

Bebek istediği vakitte geliyor biz ne yaparsak yapalım
Bence bunlar doğumun başlamasından ziyade, doğumun daha kolay açılmanın daha hızlı olmasını sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…