Benimki 3 ten once uyumaz suan uzandik emiyor 3 e kadar emer kusar gene emer gene kusar sonra micar gece seansimiz başladı besik basinda emzik tutturmaktan iyidir dimi ama en azindan bende uzaniyorum kemiklerim dinleniyor
Malesef aynı sorun bugün bugün bizdede var bugünün özelliği ne aceba saatlerdir susmadan aglıyor uyumuyor uykusuzluktan yine aglıyor bizdede durum aynı
Benimki 3 ten once uyumaz suan uzandik emiyor 3 e kadar emer kusar gene emer gene kusar sonra micar gece seansimiz başladı besik basinda emzik tutturmaktan iyidir dimi ama en azindan bende uzaniyorum kemiklerim dinleniyor
Benimki her gece boyle yaaa. Oglanda b enim yatakta bazi gece degisemiyorum carsaflari wala kusmuklu çarşafta yatiyorum kusmukta sut hani de tabi pis gene sonucta
Valla aynısı gerçi doğduğundan beri mükemmel uyuyor diyemem doktor 2 saatte bir gerekirse uyandır emzir diyor saolsun oğlum hiç o fırsatı vermiyor bana hiç durmadan emmek istiyor hiç uyumuyor durmuyor susmuyor gaz sancısı zaten diz boyu malum kolik bi kaç gündür düzene girdik diyordum bugün yine koptu kıyamet uykusuzluktanda ağlaması daha berbat tabi
Benimki her gece boyle yaaa. Oglanda b enim yatakta bazi gece degisemiyorum carsaflari wala kusmuklu çarşafta yatiyorum kusmukta sut hani de tabi pis gene sonucta
Benim oğlan da öyle, başlarda hiç sevmiyordu çıplaklığı banyoda da altını değiştirirken de ağlardı şimdi tam tersi
Bazen sırf sussun diye altını çıkarıyorum ben de, banyoyu da seviyor artık, bitince giydirirken ağlıyor
Sürekli huyları değişiyor ya.
Ya bütün bebeler mi aynı anlamadım daha önce seninle altını açarken bina kalkıyor öyle ağlıyor demiştim bir haftadır bizimki altını açınca susuyor banyoda susuyor banyo sonrası giydirip memeyi verene kadar basiyor yaygarayi gene burda aynı seyleri hepimiz yaşadığımızı okuyunca nedense mutlu oluyorum demekki normal diye.
Birde kızlar gülücük atıyor bebeler diyorsunuz bizimki mi suratsız acaba bı uyurken gülüyor daha doğrusu gülümsüyor o kadar daha hiç normal bakıp güldüğünü görmedim hep ağlıyor
Birde kızlar gülücük atıyor bebeler diyorsunuz bizimki mi suratsız acaba bı uyurken gülüyor daha doğrusu gülümsüyor o kadar daha hiç normal bakıp güldüğünü görmedim hep ağlıyor
Valla kadinlardan korkulsun yapamicamiz sey yok bugun kizimin kakasini havada yakaladim resmen boyle bisi yok. Meger reflexlerim ne kadar da kuvvetliymis. Bi de nasil oldu anlamadim sonucta sivi bisey ve hic bir yer kirlenmedi sag elim haric.