2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimki 3 ten once uyumaz suan uzandik emiyor 3 e kadar emer kusar gene emer gene kusar sonra micar gece seansimiz başladı besik basinda emzik tutturmaktan iyidir dimi ama en azindan bende uzaniyorum kemiklerim dinleniyor

Yaaa dimi hadi ben tecrubeliydim biliyordum ama o anlar daha zor gibi geliyordu halbuki gebelik sultanlikmis a dostlar

Malesef aynı sorun bugün bugün bizdede var bugünün özelliği ne aceba saatlerdir susmadan aglıyor uyumuyor uykusuzluktan yine aglıyor bizdede durum aynı
Uykusuzluktan agladiginda asiri sjnirleniyorum yaaa hayir git uyu yani mis gibi besigin yorganin anan basinda daha ne istion sen bit kadar boyunla

Benimki 3 ten once uyumaz suan uzandik emiyor 3 e kadar emer kusar gene emer gene kusar sonra micar gece seansimiz başladı besik basinda emzik tutturmaktan iyidir dimi ama en azindan bende uzaniyorum kemiklerim dinleniyor
Bugün benimki de çok kustu ya neredeyse her emzirme sonrası kustu gazını çıkarmaya çalışırken gazıyla beraber kustu sırf.

Bugün benimki de çok kustu ya neredeyse her emzirme sonrası kustu gazını çıkarmaya çalışırken gazıyla beraber kustu sırf.
Benimki her gece boyle yaaa. Oglanda b enim yatakta bazi gece degisemiyorum carsaflari wala kusmuklu çarşafta yatiyorum kusmukta sut hani de tabi pis gene sonucta

Uykusuzluktan agladiginda asiri sjnirleniyorum yaaa hayir git uyu yani mis gibi besigin yorganin anan basinda daha ne istion sen bit kadar boyunla
Valla aynısı gerçi doğduğundan beri mükemmel uyuyor diyemem doktor 2 saatte bir gerekirse uyandır emzir diyor saolsun oğlum hiç o fırsatı vermiyor bana hiç durmadan emmek istiyor hiç uyumuyor durmuyor susmuyor gaz sancısı zaten diz boyu malum kolik bi kaç gündür düzene girdik diyordum bugün yine koptu kıyamet uykusuzluktanda ağlaması daha berbat tabi

Benimki her gece boyle yaaa. Oglanda b enim yatakta bazi gece degisemiyorum carsaflari wala kusmuklu çarşafta yatiyorum kusmukta sut hani de tabi pis gene sonucta
Eşim de akşam işten geldi bu çocuk neden kusmuk kokuyor diyor, neden olacak sanki ben kustum çocuğun üstüne tövbe yarabbim

En azından ne zaman uyuyacağı belli benimkinin saati geçti, uykusunu şaşırdı bence.

Ya bütün bebeler mi aynı anlamadım daha önce seninle altını açarken bina kalkıyor öyle ağlıyor demiştim bir haftadır bizimki altını açınca susuyor banyoda susuyor banyo sonrası giydirip memeyi verene kadar basiyor yaygarayi gene burda aynı seyleri hepimiz yaşadığımızı okuyunca nedense mutlu oluyorum demekki normal diye.

Birde kızlar gülücük atıyor bebeler diyorsunuz bizimki mi suratsız acaba bı uyurken gülüyor daha doğrusu gülümsüyor o kadar daha hiç normal bakıp güldüğünü görmedim hep ağlıyor

Bizimki de suratsız çok nadir poposunu temizlerken gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…