2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Valla kadinlardan korkulsun yapamicamiz sey yok bugun kizimin kakasini havada yakaladim resmen boyle bisi yok. Meger reflexlerim ne kadar da kuvvetliymis. Bi de nasil oldu anlamadim sonucta sivi bisey ve hic bir yer kirlenmedi sag elim haric.
Ben sımdı uzun menzilli atısa maruz kaldım gazlı bebek işte gece geve temızlık eminim sesi komsular bıle duymustur

Artık bir hal yol bulacaz oğlum biberon sevmedi şırınga ile verdik ,zaten 3 saat süt izni var uyudu uyandi diyene kadar tek öğün bu şekilde geçer sonra ben evdeyim zaten .Nisan gibi başlarım stoğa

Anca kendini doyuruyorsa sadece her emzirmeden sonra sagip depolardim ben olsam. Tek memeyi verip digerini sagmak duzenini bozar hem de bugune yetmez o zaman. Ilerisi icin su andan kaldigi Kadar olacak. Zaten 4 aydan sonra ufak ufak ek gidalar baslar.
Depoladiklarina tarih atmayi unutma
Gece eşi yardım eden var mı? Benimki horluyor da
Ya ben calismadigim icin kiyamiyorum. Acil durumlar haric uyandirmamaya calisiyorum. Ama dun gece bayginlik geciriyodum cocugu ona verip kendimi yatağa gomdum. Uyutmus Salonda sagolsun. Ay gicik gibi kocami over gibi oldum normalde acimam kiz ben de ama hata yapar isten fln atarlar coluk cocuk ac kaliriz elin memleketinde diye ellemiyorum. Benim bey full kafa isi yapio gevseklige gelmez

Biz 2 aylık olduk neredeyse ama hala 5 10 dk emip uyuyakaliyor 1 saat sonra acıkıyor normal olarak. Siz kaç dk emziriyorsunuz emzirirken uyanık mı bebekler? Emzirme süresini nasıl arttırabilirim?

Bana batıyor valla bazı hareketleri. Şuan bende çalışmıyorum ama ilk çocugumuz bana yardımcı olması gerekiyormş gibi geliyor. Oluyo hiç olmuyo değil ama ben o kadar az uyumama rağmen o benden daha çok esniyo sinir oluyorum. Evden kaçıyomuş gibi geliyo. Eski bağım kalmadı. Umarım düzelir.

Bizde de var aynı sorunlar. Adam gözüme batıyor resmen Her hareketine ayrı ayar oluyorum. Bir de millete şikayetlenmezmi bebek bizi bitiriyor vs diye. Aksamları gelip sadece yarım saat kucakta tutuyor o esnada da aksam yemeğimi yiyebiliyoruum tek ilgilendiği bu.
Umarım düzelirler

Kizlar ya benim bebenin o kolik aglamalari baslayinca alt kismini bez haric soyunca ne aglama kaliyor ne sizlama mutlu mesut gulucukler basliyor neden ciplak kalmak ister bebek buz gibi oluyor eli ayagi battaniye atiyoruz ustune ama isinamiyor
Benim kızımda öyle altını açınca rahatlıyor. Reflusu var kızımın büyük ihtimal altına lastikli pantolon giydirdigim için karnına baskı yaptığını düşünmeye başladım. Çıkartınca rahatlıyor sanirim

Ilk cocukta esleri kafada bosama olayi cok oluyo. Bu cocuk kac yasina gelirse ben bu adami bosarim diye hesap yaparken buluyo insan kendini. Ama 2. De oyle olmuyo..herkes daha tecrubeli daha rahat. ha sen diyebilirsin bunlarin insan olmasi icin 2 cocuk mu yapmak gerek valla erkekler iste dicem cok klasik ve cok kabullenmis bi cvp olcak. Mal bu diyelim..

İkinci de de aynilar ilkler büyüdüğü için ilkelerle ilgilenmeye çalışıyorlar onu da becerseler biz kadınlar artık bunları yani kocaları bnce kabullenmiş oluyoruz ilklerden nereye sonuç varacak biliyoruz ugrasmiyoruz şahsen ben öyleyim saldım çayıra. Geçen gece ona verdim ben yattım ertesi gün akşama kadar sürat çektim uykusuz kalmış beyefendi ben hergun uykusuzum

Benm ki çocuğa ona vereceğimi anladığı an tuvalete kaçıyor banyoya giriyor baska işler buluyor illa ki. Kavga ediyoruz en sonunda , pişman ediyor çocuğu verdiğime bakamıyor ki gönülsüz yapıyor. Çocuk iyice ağlamaya baslıyor. Beli ağrıyormus beyefendinin benm hiç ağırmıyor sanki

Bizimki sürekli emmek ve kucakta olmak istiyo indirildiğini farkettiği anda ağlamaya başlıyo çok yoruldum çok

Gece 12 de uyandı. Sabah 8 e kadar 5 dk uyuyup uyandı. Pert oldum. Şimdi zort zort yaparak uyuyor. Çok Yorgun’um uyandırıp da ilgilenesin yok.1 saat dursa Bez taşar mı sabah 6 da değiştirdim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…