2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yedirdikten sonra bi süre dik tutmak gerekliymiş çocuğu direk yatırma yada altını değiştirmeye kalkma gazını bile almadan önce dik olarak kucağında yürü biraz inşallah faydası olur ben o şekilde yapınca geçti kusması

Gunaydın kızlar eşimin kovıd testı pozıtıf cıktı 10 gun sonra cocugun 2 ay aşıları var nasıl yapacam ya cok uzgunum
Geçmiş olsun algoritma değişti karantina süresi 7 gün ,artık temaslıları sormuyorlar.10 güne toparlar eşin sen kendine dikkat et bebege hiç bir şey olmuyor merak etme anne sütü koruyor ama maskeli emzir sen yine de

Aşılarımızı olduk, babası tuttu ben dayanamıyorum böyle şeylere sürekli ateş ölçüyorum. Emzirirken kolunu acıtmam inşallah.. Fitil dedi ama ben calpol aldım.
5.300 gr olmuş kilosu

Aşı ateşinden korkma ,esasen atesten hic bir zaman korkma eger ki zeminde yatan ciddi bir rahatsızlık yoksa ateş iyi bir sey.

Ya bende bısey yok sımdılık zaten beni karantinaya da almadılar. verem aşısı canlı ası ya ondan tedırgın oldum kovıd ustune aşı olur mu diye sabah dr a msj attım durumunu takip et ozman konusuruz yazmıs

Gunaydın kızlar eşimin kovıd testı pozıtıf cıktı 10 gun sonra cocugun 2 ay aşıları var nasıl yapacam ya cok uzgunum
Geçmiş olsun canım bu Varyant hafif geçiyor gelende korkma.. Bebeğin aşısinida götürürsub karantina 7 gün zaten..

Canım benim büyük kız nezle oldu geçen gün aynı evin içinde ne kadar korusamda bebeğede bulaştı burnu ve gözleri aktı 2 gün ama hala hapşırma burnundan dediğin gibi akıntı geliyor bol bol emzir inşaAllah birşey olmaz.
Ben 47. Gündü sanırım doktor kontrolünde 10 - 15 güne regl olacaksın demişti bana benim kanamam tam 63 gün sürdü o arada regl olduysamda fark edemedim bi sonraki ayı bekliyorum artık. İlk doğumdada 28de kanamam bitmişti 41.gün regl olmuştum normal yani

Benimki de öyleydi ama dün sadece 1 kere yaptı endişeleniyorum
Kızım ilk 6gün yapmadı sonrasındada hep zorlandı ve kabızlık oldu kaç doktora götürdüm hepsi normal olduğunu söylüyor en fazla probiyotik damla veririz kullanacaksan florayı değiştirir takip ederiz diyorlar onuda ben kullanmak istemiyorum. Şimdilik 3-4günde bir masajla desteklersem yapabiliyor ara ara kabızlık oluyor yine. Bugün 3gün oldu yapsın diye gözünün içine bakıyoruz bütün aile

Yediğini kusuyor midesinde bir şey durmuyor. Değiştirdim yeni doktora gittim ama bakalım yazdım ne diyecek.
Şurup reflü için mi verdi.
Üst solunum yolunda da bir şey var burnu Bayadır tıkalı. Kocaman kocaman sünük çikıyor

Canim biz im evde nezle olan da yok inşallah nezle değildir

aynısını yapıyorum. Kusma az bir şey değil. Yediği kadar kusuyor nerdeyse. Üstümden başlıyor halıya kadar akıyor

aynısını yapıyorum. Kusma az bir şey değil. Yediği kadar kusuyor nerdeyse. Üstümden başlıyor halıya kadar akıyor
Gazı iyi çıkmıyorsa oda yaparmış geçen doktora kısuyor dedim gazını cıkarttamamışsındır ya da çıkarttım sanıyorsun dedi o günden sonra 20-30 dk bir uyusabile gündüzleri gazını alıyorum benimki de 2 sefer çok kusmuştu bunları yapınca kalmadı kusması

Aşıdan sonra kusma yaşayan oldu mu?
Reflüsü vardı kusuyordu ama bu kadar fazla değildi. Her yediği çıkıyor.

Benimki sadece kucagimda uyumak istiyor memede..besige koydugum gibi uyaniyor sanki diken var sabah 7 de uyudu..bizde ruh gibiyiz malesef gece uyumuyor

Deli olacağım gece 2-3 gibi uyandı hala uyumadı. 10 dk uyuyup uyanıyor. Çocuk doyamadı herhalde sürekli yediğini çıkarıyor midesinde bir şey kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…