Bununla siliyorum dilini, kızımda da oluyor. Eczaneye söyle verir, gazlı bez de al. İlerlemesin yoksa ememez düzgünKızlar sanırım bebeğimin dilinde pamukçuk çıktı. Var mı bir çözümü sizde de oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bununla siliyorum dilini, kızımda da oluyor. Eczaneye söyle verir, gazlı bez de al. İlerlemesin yoksa ememez düzgünKızlar sanırım bebeğimin dilinde pamukçuk çıktı. Var mı bir çözümü sizde de oldu mu?
Başvuru süresi var mı? Ben gidemedim başvuru içinBağlı olduğunuz sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına kendi kimliğiniz ve bebeğinizin kimliği ile gidip başvuru yapıyorsunuz ya da posta yoluyla da yapılabileceği söylenmişti bana . Önceden e-devlet üzerinden yapılıyormuş ama şimdi o kaldırılmış gitmeme durumu olanlar için posta yoluyla da başvuru yapılıyormuş bir dilekçe yazılıyor dilekçe ile birlikte çocuğun ve annenin kimlik fotokopisi ile beraber gönderiliyor.
İnan süreyi bilmiyorum ben de henüz başvuru yapamadımBaşvuru süresi var mı? Ben gidemedim başvuru için
Midesini üşütmüş olabilir. Benim oğlanda da birkaç sefer öyle oldu. Midesi hassas olduğunda oluyor genelde.Deli olacağım gece 2-3 gibi uyandı hala uyumadı. 10 dk uyuyup uyanıyor. Çocuk doyamadı herhalde sürekli yediğini çıkarıyor midesinde bir şey kalmıyor
Sterimar kullanıyorum ben. Çok memnunum tavsiye ederim.Kızlar serum fizyolojik dışında burnunu neyle açıyorsunuz?
Sagolun kizlar bilmiodm okdr uzun kullanildigini iyi oldu annemin eve park yatak siparis verdik insallah bol bol kullaniriz oglumu oraya birakir ya da birlikte kaliriz:) tatile fln giderken de yanimizda tasiriz diye dusundum bizde anne yani besik var cunku hem tasinmaz hem 6 aydan snr kullanilamazPark yatakta benimki (4 yas ) yatsa yatar boy olarak sorun cikarmiyor park yatak 3 4 yasa kadar kullanilabilir bisi ve bence buyuk konfor... Kiz birwz daha buyusun direk park yataga gecicem 3 3.5 yasinda artik normal bazaya donerim
Not ( yengem 90 kiloydu oglunu park yatagin iicine girio uyutuyordu)
Benden memur olduğuma dair belge istendi anlamadım kimseden istenmemişBağlı olduğunuz sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına kendi kimliğiniz ve bebeğinizin kimliği ile gidip başvuru yapıyorsunuz ya da posta yoluyla da yapılabileceği söylenmişti bana . Önceden e-devlet üzerinden yapılıyormuş ama şimdi o kaldırılmış gitmeme durumu olanlar için posta yoluyla da başvuru yapılıyormuş bir dilekçe yazılıyor dilekçe ile birlikte çocuğun ve annenin kimlik fotokopisi ile beraber gönderiliyor.
Canım karbonatlı su ve gazlı bezle temizliyorum ama cocuk cok aglıyor canı yanıyor tabı bır de oguruyorKızlar sanırım bebeğimin dilinde pamukçuk çıktı. Var mı bir çözümü sizde de oldu mu?
Cok sert mi spreyi can acıtmaz demi. Eczanede bulamadım netten mi aldın?Sterimar kullanıyorum ben. Çok memnunum tavsiye ederim.
Bugün doktora getirdim çok tıkanıyor du gece doktor hastaneye aldı Bi gün takip edilecek çok küçük gece tıkanır kalır haberin olmaz dedi yatıyoz bakalım. Kilosu 5.400 boyu 57cm nasıl doktor bişi demedi kilosuna bende unuttum nasıl gelişimi diye emiyor günde bikere 40cc mama içiyor akşamları onu illa istiyor tokda olsa sigara tiryakisi gibiAspirator denediniz mi? Bir de coldmix kullanirdim kizimda yastigina damlatirdim. Doktoruna sorup deneyebilirsin
Başta çok rahattı güzel uyuyordu ve gaz içende iyi oluyodu ama artık bebeğim sıkılıyo içinde küçük geliyo galib artıkSling nasıl rahat mı?
Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı belge istemez sadece çocuğun kimliği ve sizin kimliğiniz yeterliBenden memur olduğuma dair belge istendi anlamadım kimseden istenmemiş
Bakıyorum canım dolaba da baktım 2.el az kullanılmışlar var uygun fiyata da karar veremedim.
Sterimar kullanıyorum ben. Çok memnunum tavsiye ederim.
Kusuyor, boğazına kadar geldiği oluyor dedim o yüzden verdi
Evet canım 3 gun kalabilir benmarı usulu ıle ısıtabılırsınBuzdolabına koyduğumuz süt 3 gün mü durabiliyordu? Isıtmak için sıcak suyun içine mi koyuyoruz biberonu
Evet ikisi de.. 3 gun dolapta. Kotu koku var mi kontrol et yine de ben oyle yapuyorum.Buzdolabına koyduğumuz süt 3 gün mü durabiliyordu? Isıtmak için sıcak suyun içine mi koyuyoruz biberonu