2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yağlı süt vardır belki nerden biliyorsun ön süt olduğunu. Sıkma canını

Kızlar gündüz çocuk uyanıkken tek meme mi emziriyosunuz yetiyo mu yani tek meme? Gece tek meme yetiyo ama gündüz uyanıkken hep emmek istiyo ben de birini veriyorum o yumuşayınca sinir oluyo diğerini de veriyorum bilmiyorum kötü mü yapıyorum

Yağlı süt vardır belki nerden biliyorsun ön süt olduğunu. Sıkma canını
Bu mastit olduktan sonra bol bol sağım yaptım yoktu yani olmadan önce saydığımda üste yağ oluyordu şimdi sadece beyaz tarafı var sütün anneme sordum yağlı süt daha yogun olduğu İçin kanallardan gelemiyordur emzirdikçe düzelir dedi doktorda 1 ay emzir düzelir dedi bi ay boyunca emzireyim ama çocuk 3 gündür ishal nasıl olacak böyle .bitkisel bi ilaç aldım onu deneyeceğim sıcak soguk komples ne varsa yapayım inşallah acılır yoksa bırakacağım emzirmeyi bebeğim küçük güçlü çekemiyor kaç aya açar kim bilir kanalları

Ilk haftalarda cikan sutler daha yagli oluyo cnm kolostrum olduklari icin sonradan sutun rengi beyazliyo dogal olarak yagi ilk haftalara gore azaliyo yani ondan olmasin sen on sut saniyosndr bosaltana kdr sagdiysan mutlaka yagli sut de gelmistir. Ayrica yag ve sut bir arada bulunamayp ayristigi icin uzun sure emzirilmedignde ayrisirmis sik sik sagar ya da emzirirsen ztn yag ve su birbirinden ayrilmaya vakit bulamazmis
Bi de ishal oldugnu nerden anladin benm bebek gunde 7 8 kez kaka yapar dogdugundan beri nerdeyse. Sikligindan dolayi mi ishal diosn. Cunku ztn kakalari sulu oluyo. Ben doktora sordm normal dedi bu kaka sayisina

Benimde 7-8 kere yapıyordu sonra günde 2 ye düştü 3 gündür de su gibi normal de krem ya da pütürlü oluyordu bi de bugün çok halsiz karnı ağrıdığın belli kucağıma alınca 2 büklüm olup karnına bastırıyor

İstiyorsa kusmuyorsa verin. Benimki peş peşe verince kusuyor. Kucakta huysuzlanIrsa emziriyorum

Bence emzirin o sütünde faydası vardır bebeğine. Su gibi şeffaf çıkanı sağ. Sonra emzir. Benim de bir ara su renginde çıkıyordu 30 cc kadar. Sonra düzeliyor rengi. Hepsi öyle değildir.

Kızlar ucuz, tekerlek problemi olmayan, kolay katlanabilen bebek arabalarında önerdiğiniz varmıdır

Kızlar merhaba, benim kız akşam hava karardıktan sonra aralıksız ağlamaya başladı bir haftadır böyle. Doktor gazdandır dedi ama 2. aya bir hafta kala başlayan koliklik olur mu? Sıcak yastık koyuyorum karnına falan ama kar etmiyor hiç. Başka olasılık aklınıza geliyor mu atladığım?

Atak haftalarına mı yaklaştı. Ayağını da sıcak tutunca iyi geliyor karnı ağrıyorsa.
Kiraz çekirdekli patik ısıtıp giydiriyorum . Sıcak bir şey ısıtıp ayaklarına da koyabilirsin.

Bence emzirin o sütünde faydası vardır bebeğine. Su gibi şeffaf çıkanı sağ. Sonra emzir. Benim de bir ara su renginde çıkıyordu 30 cc kadar. Sonra düzeliyor rengi. Hepsi öyle değildir.
Bi hafta kadar bitkisel ilaç aldım kanalları açıyor demişler yorumlarda onu kullandıktan sonra düzelir inşallah emzirirken kullanmayın yazmışlar üstüne

Teşekkür ederim. Morarmanin sebebini bilmiyorum. Kalp damar cerrahisi ne gitmistim

Atak haftalarına mı yaklaştı. Ayağını da sıcak tutunca iyi geliyor karnı ağrıyorsa.
Kiraz çekirdekli patik ısıtıp giydiriyorum . Sıcak bir şey ısıtıp ayaklarına da koyabilirsin.
Teşekkür ederim. Erken doğduğu için 5. atak haftası geçen hafta bitti aslında ama o ataktan beri toplayamadı hep huzursuz hep ağlıyor. Özellikle akşamları susturamıyoruz, kucakta ayakta gezdirince biraz susuyor durduğumuz anda çığlık atmaya başlıyor. Memeyi de reddediyor. Çok yorucu süreçler gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…