Bugün ben de 3 mil açtım ama 17.dakikasında bıraktımHerkesin derdi baska
Babalardan hayır yok, annen yakın olsa sağıp bırakırdın içirirdi, oynatırdıUyku eğitimi için en ideal 5-6 aylar diyor uyku eğitmenleri yani bana zaten pek hitap eden bi şey değil açıkçası moda oldu son zamanlarda ama ne yani uyumak zaten biyolojik bir şey yani bunun eğitimi mi olur diye düşünmüyor değilim
Bir de kızım da hep memede uyurdu uyanırdı 6 aydan sonra falan yine memeyle uyurdu ama yerine koyunca gündüz 2-3 saat bile uyurdu yine öyle umuyorum.
İnstagram annelerine hiç bakma canım hepsinin yardımcısı vardır tabi kolay mı kendinden pay biç bebeğe bakmaktan ev işi yemek bile kalıyor kaldı ki süslenip püslenicem
Annem varken bebek de küçük diye bırakıp çıkıyorduk şimdi yarın diş randevum var nasıl gidicem ona dertleniyorum babasına bıraksam uyumaz beslenmez yanımda götürsem ayrı dert.
Çok sinir bozucu yaBenim kocam da koca bir günaydın diyerek bebeği uyandırdı. Şimdi kahvaltı hazırladı ben yiyorum o bebeğine bakıyor
Uzatabildiğim kadar uzatıcam yemeği
KızMaşallahcinsiyeti neydi
Ben sese alıştırmaya çalısıyorum kalabalık bir aileyiz yani annemlere gitsem kaynanamlara gitsem orda cıt cıkarmayın dıyemem dıye kısık müzik sesi yada tv acıyorum normal rütin işlerimi yapıyorum toz alıyorum bulaşık yerleştiriyorum valla yoksa evi bok götürüyordu senmi büyüksün benmi dedm ben en son öyle böyle alıştı birde farkettım dışarda pusette uyuyor araba sesleri olsun ınsan seslerı olsun kalkmıyor evde nie böyle bu cocuk dedmÇok sinir bozucu yaAllahtan kar çok tutmadı evde olunca uyutmuyor çocuğu sesten deli oluyorum. Kapıları çarpma, öksürme sessiz ol demekten papağan gibi oldum. Bu işin sonunda boşanmayız inşallah ben çok sabırlıyım da kavga çıkmıyor evde, yoksa aramız çok kötü olurdu. Büyütülmez bununla çocuk alışamadı bi sessiz hareket etmeye
Beşiği yan sallanıyor uyuyor, ayakta yan sallanıyor benimki öyle alıştı haralde. Düz sallanan otomatik vardı bende geçen onu sattım hiç sevmedi onu. Ana kucağı alsam mı diyorum karar veremedim, şimdilik evde pusete koyuyorum.Bazı bebekler yan sallanmayı sevmez demıslerdi vallahide doğru dedm düzüne sallayınca uyuyor cocuk yan sallanan ana kucaği var otomatık bındıremedım satacam smdı dolaptan bosuna almısım
Çok sinir bozucu yaAllahtan kar çok tutmadı evde olunca uyutmuyor çocuğu sesten deli oluyorum. Kapıları çarpma, öksürme sessiz ol demekten papağan gibi oldum. Bu işin sonunda boşanmayız inşallah ben çok sabırlıyım da kavga çıkmıyor evde, yoksa aramız çok kötü olurdu. Büyütülmez bununla çocuk alışamadı bi sessiz hareket etmeye
Sese bende alıştırdım gündüz tv sesinde uyuyor sallarken ya da konuşsak sıkıntı yok. Ani seslere karşı öksürük gibi korkutuyor onu. Onlara gidince alıştılar artık ani sesler yapmıyorlar da tv yi kapatmanıza gerek yok diyorumBen sese alıştırmaya çalısıyorum kalabalık bir aileyiz yani annemlere gitsem kaynanamlara gitsem orda cıt cıkarmayın dıyemem dıye kısık müzik sesi yada tv acıyorum normal rütin işlerimi yapıyorum toz alıyorum bulaşık yerleştiriyorum valla yoksa evi bok götürüyordu senmi büyüksün benmi dedm ben en son öyle böyle alıştı birde farkettım dışarda pusette uyuyor araba sesleri olsun ınsan seslerı olsun kalkmıyor evde nie böyle bu cocuk dedmaraba ve dışari da beni üzmüyor cocugum ama evde tabiri caizse osursak uyanıyordu
Herkes gider Mersin’e bizimki tersineBeşiği yan sallanıyor uyuyor, ayakta yan sallanıyor benimki öyle alıştı haralde. Düz sallanan otomatik vardı bende geçen onu sattım hiç sevmedi onu. Ana kucağı alsam mı diyorum karar veremedim, şimdilik evde pusete koyuyorum.
Şimdi ben şeyi düşünüyorum havalar güzellelecek , güneş geç batacak belki eşimize , dostumuza gezmeye , bahçeye ineceğiz. Ee bu bebeler kaçta uyuyacak düzeni varsa bozulacak mı? Gündüz götürdüğümüz yerde uyudu diyelim de gece uykusu kaç olur bilmiyorum evde olmam lazım o zaman. Oyun halısını yıkadım deneyeceğim kuruyuncaMerhaba kızlar uykusuz anneler bunlar gecıcek dıye avunuyoruz ama ben 3.ayıma giriyorum 2günümüz kaldı her cocuk tabiki farklıdır tabiki ama ben gece uykusunu oturttum gibi bısey
Sabah kalkış 7
Ara uyku 10
Öğle uykusu 1
İkindi yok
Akşam uykusu 7-8 değişiyor bu ara fazla uyumuyor zaten sonra
Gece yatışı 12 1 bazen 2yi buluyor uyku sürecimiz böyle gündüzleri uyumuyor dıyenler için benımkıde öyleydı şu görseldeki ürünü aldm salla babam salla alıştı şimdi emziriyorum ona bırakıyorum ağlasada sallıyorum dalıyor sonra beşiğe alıyorum size tavsiyem cok büyük bi para değil kesınlıkle iyiki alınmıs yamulttum hattaannem aldı daha dogrusu iyiki almış şimdi oyun halısı aldım daha gelmedi onuda denicem benimki tam bu değil ama aynısı hemen hemen sallanan ana kucagında durmuyor oturma pozisyonu falan var gayet kullanıslı 24saat gbi yolculuk yaptık bunda geldık o derece
Genel bi sese uyanmiyo da ani cikan seslere uyaniyo birden bi oksuruk biseyin yere dusmesi gbi. Tv bende de acikBen sese alıştırmaya çalısıyorum kalabalık bir aileyiz yani annemlere gitsem kaynanamlara gitsem orda cıt cıkarmayın dıyemem dıye kısık müzik sesi yada tv acıyorum normal rütin işlerimi yapıyorum toz alıyorum bulaşık yerleştiriyorum valla yoksa evi bok götürüyordu senmi büyüksün benmi dedm ben en son öyle böyle alıştı birde farkettım dışarda pusette uyuyor araba sesleri olsun ınsan seslerı olsun kalkmıyor evde nie böyle bu cocuk dedmaraba ve dışari da beni üzmüyor cocugum ama evde tabiri caizse osursak uyanıyordu
Valla onu bunu bilmem iyiki kış anası olmuşum yoksa yazın mıllet dısarılarda fotolar atarken ben evde lohusa sıcak yapış yapış ayy düşündümde bitane daha yaparsam gene kışa denk getireyımŞimdi ben şeyi düşünüyorum havalar güzellelecek , güneş geç batacak belki eşimize , dostumuza gezmeye , bahçeye ineceğiz. Ee bu bebeler kaçta uyuyacak düzeni varsa bozulacak mı? Gündüz götürdüğümüz yerde uyudu diyelim de gece uykusu kaç olur bilmiyorum evde olmam lazım o zaman. Oyun halısını yıkadım deneyeceğim kuruyuncaGündüz beşikte yatırmıyorum bir yere gittiğimde farklı yerlerde uyumaya alışsın diye. Gece hep beşiğinde uyuyor. Geçen gün anneme gittim saat 7 oldu dedim banyo ve uykusu saati yaklaştı direk eve geçtim çay bile içemedim düzgün
Aynen o bizzdede oluyor.Genel bi sese uyanmiyo da ani cikan seslere uyaniyo birden bi oksuruk biseyin yere dusmesi gbi. Tv bende de acik
Bnmki az once oksurukten degil de gazdan uyanmis bu arada
Herkes gider Mersin’e bizimki tersinebende bagi dastana var kutusunda öylece duruyor
Şimdi ben şeyi düşünüyorum havalar güzellelecek , güneş geç batacak belki eşimize , dostumuza gezmeye , bahçeye ineceğiz. Ee bu bebeler kaçta uyuyacak düzeni varsa bozulacak mı? Gündüz götürdüğümüz yerde uyudu diyelim de gece uykusu kaç olur bilmiyorum evde olmam lazım o zaman. Oyun halısını yıkadım deneyeceğim kuruyuncaGündüz beşikte yatırmıyorum bir yere gittiğimde farklı yerlerde uyumaya alışsın diye. Gece hep beşiğinde uyuyor. Geçen gün anneme gittim saat 7 oldu dedim banyo ve uykusu saati yaklaştı direk eve geçtim çay bile içemedim düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?