2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Babalardan hayır yok, annen yakın olsa sağıp bırakırdın içirirdi, oynatırdı

Merhaba kızlar uykusuz anneler bunlar gecıcek dıye avunuyoruz ama ben 3.ayıma giriyorum 2günümüz kaldı her cocuk tabiki farklıdır tabiki ama ben gece uykusunu oturttum gibi bısey
Sabah kalkış 7
Ara uyku 10
Öğle uykusu 1
İkindi yok
Akşam uykusu 7-8 değişiyor bu ara fazla uyumuyor zaten sonra
Gece yatışı 12 1 bazen 2yi buluyor uyku sürecimiz böyle gündüzleri uyumuyor dıyenler için benımkıde öyleydı şu görseldeki ürünü aldm salla babam salla alıştı şimdi emziriyorum ona bırakıyorum ağlasada sallıyorum dalıyor sonra beşiğe alıyorum size tavsiyem cok büyük bi para değil kesınlıkle iyiki alınmıs yamulttum hatta annem aldı daha dogrusu iyiki almış şimdi oyun halısı aldım daha gelmedi onuda denicem benimki tam bu değil ama aynısı hemen hemen sallanan ana kucagında durmuyor oturma pozisyonu falan var gayet kullanıslı 24saat gbi yolculuk yaptık bunda geldık o derece

Eklentiler

• 59BED726-CB03-4B61-BB8D-DDC88F27854F.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 29
Bazı bebekler yan sallanmayı sevmez demıslerdi vallahide doğru dedm düzüne sallayınca uyuyor cocuk yan sallanan ana kucaği var otomatık bındıremedım satacam smdı dolaptan bosuna almısım

Benim kocam da koca bir günaydın diyerek bebeği uyandırdı. Şimdi kahvaltı hazırladı ben yiyorum o bebeğine bakıyor
Uzatabildiğim kadar uzatıcam yemeği
Çok sinir bozucu ya Allahtan kar çok tutmadı evde olunca uyutmuyor çocuğu sesten deli oluyorum. Kapıları çarpma, öksürme sessiz ol demekten papağan gibi oldum. Bu işin sonunda boşanmayız inşallah ben çok sabırlıyım da kavga çıkmıyor evde, yoksa aramız çok kötü olurdu. Büyütülmez bununla çocuk alışamadı bi sessiz hareket etmeye

Ben sese alıştırmaya çalısıyorum kalabalık bir aileyiz yani annemlere gitsem kaynanamlara gitsem orda cıt cıkarmayın dıyemem dıye kısık müzik sesi yada tv acıyorum normal rütin işlerimi yapıyorum toz alıyorum bulaşık yerleştiriyorum valla yoksa evi bok götürüyordu senmi büyüksün benmi dedm ben en son öyle böyle alıştı birde farkettım dışarda pusette uyuyor araba sesleri olsun ınsan seslerı olsun kalkmıyor evde nie böyle bu cocuk dedm araba ve dışari da beni üzmüyor cocugum ama evde tabiri caizse osursak uyanıyordu

Bazı bebekler yan sallanmayı sevmez demıslerdi vallahide doğru dedm düzüne sallayınca uyuyor cocuk yan sallanan ana kucaği var otomatık bındıremedım satacam smdı dolaptan bosuna almısım
Beşiği yan sallanıyor uyuyor, ayakta yan sallanıyor benimki öyle alıştı haralde. Düz sallanan otomatik vardı bende geçen onu sattım hiç sevmedi onu. Ana kucağı alsam mı diyorum karar veremedim, şimdilik evde pusete koyuyorum.

Okullar tatil oldu başıma kaldı benimki de
Okullar tatil olunca üzülen velilere döndüm

Sese bende alıştırdım gündüz tv sesinde uyuyor sallarken ya da konuşsak sıkıntı yok. Ani seslere karşı öksürük gibi korkutuyor onu. Onlara gidince alıştılar artık ani sesler yapmıyorlar da tv yi kapatmanıza gerek yok diyorum onlara gidince daha iyi uyuyor zaten gündüz anlamadım gitti

Herkes gider Mersin’e bizimki tersine bende bagi dastana var kutusunda öylece duruyor

Şimdi ben şeyi düşünüyorum havalar güzellelecek , güneş geç batacak belki eşimize , dostumuza gezmeye , bahçeye ineceğiz. Ee bu bebeler kaçta uyuyacak düzeni varsa bozulacak mı? Gündüz götürdüğümüz yerde uyudu diyelim de gece uykusu kaç olur bilmiyorum evde olmam lazım o zaman. Oyun halısını yıkadım deneyeceğim kuruyunca Gündüz beşikte yatırmıyorum bir yere gittiğimde farklı yerlerde uyumaya alışsın diye. Gece hep beşiğinde uyuyor. Geçen gün anneme gittim saat 7 oldu dedim banyo ve uykusu saati yaklaştı direk eve geçtim çay bile içemedim düzgün

Genel bi sese uyanmiyo da ani cikan seslere uyaniyo birden bi oksuruk biseyin yere dusmesi gbi. Tv bende de acik
Bnmki az once oksurukten degil de gazdan uyanmis bu arada

Valla onu bunu bilmem iyiki kış anası olmuşum yoksa yazın mıllet dısarılarda fotolar atarken ben evde lohusa sıcak yapış yapış ayy düşündümde bitane daha yaparsam gene kışa denk getireyım

Gece de gittiği yerde ya da arabasında uyur .
Ben öyle hayal ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…