2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Diyet yapmaya bile fırsatım yok desem yani şöyle bi tonbalıklı salata hazırlamaya kalksam daha marulları yıkarken oğlan ağlamaya başlar, sabah desen alalacele bir yumurta haşlıyorum yanına havuç onu bile dilimleyemeden yiyorum peyniri zeytini kasede bittiyse akşamdan hazırlayıp koyuyorum dolaba
Şöyle ara öğün bi sade kahve yapıp içemiyorum
Yani akşam yemek yapıyorum onu yiyoruz beraber kendime özel diyet menüsü hazırlayamıyorum
Siz nasıl yapıyorsunuz?

Bi abur cubur yemedim bu hafta onun dışında yememde içmemde bir değişiklik olmadı. Ama yarından itibaren daha ciddiye alıcam inşallah şöyle yarım kilo bile vermiş olsam motivasyonum artar.

Bi abur cubur yemedim bu hafta onun dışında yememde içmemde bir değişiklik olmadı. Ama yarından itibaren daha ciddiye alıcam inşallah şöyle yarım kilo bile vermiş olsam motivasyonum artar.
Bende sade abur cubur yemedim dediğin gibi azda olsa eksi görsem motivasyonum artar bugün kuru meyve ve kuruyemişde aldırdım yarın daha istekli devam edicem inşallah

Ben de bisey yapmadim da aslinda soyle aklima geldi haftasonu esin evdeyken o bebegi oyalarken haftalik hazirlik yapsan mesela marullari yikayip yesillik kutusuna koy cesitli sebzeleri izgara firina at bi de atiorm tavuk izgara yap sana her oglene bi salata cikar? Ayni sekilde baklagil fln haslayip buzluga atabilirsn sonradan salataya atmak icin. Ben calisirken boyle yapardm ama yine de kocaya ayri kendine ayri yemek zor oluyo bi de her oglen salata da bayabilir bi zaman sonra. Bizim bu hafta hastayiz diye annem yemek getirdi esim de normalde cok yer istahsiz diye hicbisey yiyemedi hepsi bana kaldi onlari yedim devamli oyuzden ztn hep normal yemek yemis oldm diyet bi ogun olmadi. Bi de ben oglen bisey bulamazsam meyveli yulaf yapiorm kucakta bebekle yemesi de kolay sadece meyveleri soyana kdr bebeginin durmasi lazm okdr:) muz soyarsan o da kolay:)

Kızlar bebeğimin kilosu 4900 ( 2700 doğmuştu ) Boyu 58 cm her gören ay çok küçüük 2 aylık bebeğin ne kadar olmasını bekliyorlar sinir oluyorum
Canim 2 aylik bebege gore kucuk demek degil dedikleri. Genel olarak 2 aylik bi bebegin cok kucuk oldugunu gorup verdikleri bi tepki. Fazla kisisel algilama yani normal bi tepki bence. Insan bi sure bebek gormeyince unutuo. Ben simdi yeni dogan bebek gorsem derim ay ne kdr kucuk diye

Ay ne bileyim kilosumu az acaba diyorum ama doktor kilo alımını beğendi

Senin kiza burda toplu nazar degdirdik heralde yatti mi 3 4 saat uyuyo dedin

Eee hep uzun uzun uyuyacak degildi ya arada sapitiyornapalim olur oyle canlari sagolsun yine direndim kucaga almadan uyuttum ama zafer benim yatir kaldir haci yatmaz gibiydik.Bir de bir öğün uykuyu atlarsa gün boyu uyuyamiyor velev ki bugun de oyle oldu.

Kızlar bebeğimin kilosu 4900 ( 2700 doğmuştu ) Boyu 58 cm her gören ay çok küçüük 2 aylık bebeğin ne kadar olmasını bekliyorlar sinir oluyorum
Normal canım benimki 6 kilo ona bile küçücük diyorlar hele kv diyo ki boyu babasına çekmicek herhalde bu kısa olcak diyor. tövbe yarabbim doktor boyu uzun olcak diyor diyorum yok bu topacık olcak diyor ben de anlamıyorum ne bekliyorlar

Neresi küçükmüş gayet normal gelişimi ,her ay 1 kg den fazla almis ki olmasi gereken.Nedir bizim bu milletimizin toraman bebe sevgisi

Doktordan iyi biliyorlar çünkü eşimin babaannesi bu niye ayaklarını yere basmıyo diyo Yok bide yürüsün

İlk çocukta düzeni için saat 9 dedimi evdeydik. Gündüz zaten pek gezmeye gitmezdim gitsemde uyku saatinden sonra. Çocuk rahatsız olur düzeni kayarsa yine aynı şeyi yaparım. Uykusu gelen çocuk dışarıda eziyet çekiyor.
Ben diyetisyene gittim arkalara bak listeyi attım. Sen de ona göre düzenle hepsinde mantık aynı
Benimde 2800 doğdu daha yeni 5 olmuş. Minnoş kızım biz memnunuz

İnternetten 38 beden kot ve pantolon İstedim ve popomda kaldılar ağlamak istiyorum
Ala ala bendemi sıkıntı var ben kendi pantalonlarımıjniçine giriyorum siz diyet miyet dıyorsunuz ben nie zayıflıyorum gün geçtikçe kendime yeni birtane birşey almadım hamileykemde almamıstım zaten genelde üstleri salaş giyerim hoş bu saatten sonra göbeği acık giycek halim yokta sezeryan göbeği kaldı azıcık oda olsun varsın bence siz biraz acelemi edıyorsunuz sonuçta bebeler daha minicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…