2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İlkinde bi yere gittiğimizde ay uyku saati kaçmasın diye koştur koştur eve dönmeye çalışırdık ya da gündüz bi yere çıkacaksak dur gündüz uykusunu uyusun uyansın öyle gidelim diye diye çok yıprattık kendimizi ve çoğu şeyden geri kaldık bayramlarda mesela sırf bu yüzden ziyareti aksattığım yerler arkadaş buluşmalarımız ev oturmalarımız falan hep yarım yamalak oldu. Bunda o kadar kasmayı düşünmüyorum yani birkaç defa uyku saati kaçtı diye çocuğun bütün düzeni bozulacak diye bir şey yok.

Valla onu bunu bilmem iyiki kış anası olmuşum yoksa yazın mıllet dısarılarda fotolar atarken ben evde lohusa sıcak yapış yapış ayy düşündümde bitane daha yaparsam gene kışa denk getireyım
Bende bile bile kışa denk getirdim. İlkbahar olsa daha iyi olurmuş nisan mayıs

Güzel örnek oldu

Dönence ve uyku arkadaşı şart mı? Ben henüz almadım ne zaman almalıyız? O kadar da pahalı ki
Dönencelerin otizmi tetiklediği söyleniyor. Uyku arkadaşı alınan bir şey mi yani benim kızımın bir tavşan oyuncağı var kendisi seçti onu uyku arkadaşı olarak hala onunla uyuyor.
Ben de küçükken battaniyemi hiç bırakmazmışım ona sarılıp uyurmuşum hatta annem yıkadığı zaman ağlarmışım öyle pis pis dursun istermişim

Böyle bir şey

R ROSEE34
Biz senle kocaları rahata alıştırdık. Nasıl olsa bakan var diye iyice yaydılar. Annem gelmiyor artık babası baksın diye. Sadece yıkamaya geliyor. Biraz biraz sorumluluk almaya başladı. Sürekli iş buluyorum ona . Oturtmuyorum. Bezini getir patiğini getir battaniyesini. Parça parça söylüyorum
Az bir şey sorumluluk aldı ama komut verilmeden iş yapmıyor. Ya da sessiz olması gerekiyorsa komut vermem lazım

Hanımlar doğumdan sonra çok güzel kilo vermiştim . Göbeğim bile kalmamıstı. süt olsun diye yedikçe yedim 5 kg aldım üstüne.
Emzirirken diyet yapan var mı? Süt azalma durumu oluyor mu? Diyetisyen ile görüşeceğim de pek emin değilim

Off abimin eşi de böyleydi ben o zamanlar bekardım bebekleri oldu bunların. Eşi sürekli abime canım şunu getir bunu getir şöyle yap öyle olmaz böyle yap diyip darlayıp duruyodu. Anneme de söylerdim ya abim nasıl dayanıyor buna diye
Ama öyle olmuyomuş evet bebek olunca eşleri de çalıştırmak gerekiyormuş başıma gelince anladım ama yine de abartıyordu o ya altını değiştirirken bile beraber yapıyorlardı abim bebeğe agu gugu yapıyodu eşi de bezini takıyodu bu da abartı bence.

Gözlemleme yeteneği yok. Öğrensin nasıl olduğunu. Söylemezsem telefonuyla köşeye çekiliyor. Hiç faydası olmuyor.

Kızlar moralim çok bozuk mastit olmuştum ya doktor emzireceksin başka çare yok dedi 3 gündür emziriyordum ama kanallar tıkalı olduğu İçin yağlı süt akmıyor su gibi olan sütü içe içe 3 gündür ishal bugün halsizlikte başladı pes edip mama verdim emzirmeyi beceremedim çok üzgünüm

Bugün ben de 3 mil açtım ama 17.dakikasında bıraktım

Ben bugun tam 40 yaptim 30-35 yapiyodum ama yetiyor ya yoruldum ustune 20 squat caktim zorum neyse
Dönence ve uyku arkadaşı şart mı? Ben henüz almadım ne zaman almalıyız? O kadar da pahalı ki
Donence icin otizmi tetikliyor deniyor ama arastirmak gerek .Uyku arkadasi iyi oluyor
Buyuyunce sohbet ediyorlar cok komik oluyo benim bile uyku arkadasim var 11 yildir 2 ayakli adi da koca

Geçmiş olsun canın yanıyordur ayy cok korktugum bısey ama bana cocuk seni bırakır mama verme dedıler ben hala mama ve anne sütü olarak ilerliyorum yani öyle ıkı mamayla seni bırakmaz üzülme inşallah düzelir biranönce

Geçmiş olsun. Yardım alsaydın keşke emzirme danışmanlarından. Sağmanda gerekiyor sütünü diye biliyorum

Yardımcı olur belki

Eklentiler

• 766117FF-B2D7-4420-964F-3A9004F522FB.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 39
Teşekkür ederim düzelecek gibi değil 2 saatte 1 sağım yap dediler ama yarım saat geçmeden göğüs şişip süt akıtıyor sağıyorum yağlı süt yok sadece ilk süt var

Geçmiş olsun. Yardım alsaydın keşke emzirme danışmanlarından. Sağmanda gerekiyor sütünü diye biliyorum
Emmeseydi destek alacaktım ama emzirmeyi başardım şimdi de yağlı süt yok kanalların açılması İçin 1 ay falan emmesi gerekiyor dediler bu şekilde hep ishal olacak başka türlü açmaya çalışacağım emzirerek çocuğu da hasta ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…