2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim bebe de oyle hala oyle aksam olunca olan oluyor yapcak bisi yok care bulamadik gezdiriyoruz battaniyede salliyoruz battaniyede rahatliyor

Normal sartlarda 36 36.5 olmali 37 38 arasi orta ates 38 ustu yuksek ates diye biliyorum hayirdir ?
Akşam üstü uyandı ayılamadı sızlanıyor falan ateşine baktım en son 38 e yaklaştı. Acile götürdük boğazında kızarıklık var biraz dedi. Calpol verdik inşallah düşer. Durduk yere böyle oldu

Gecmis olsun canim benim kizinda burnu tikali ama 3 ay bebege bisi vermeyiz bol emzirme serym fizyolojik dedi ignenin deliginden kapiyorlar resmen yaaa hayir sen bit kadarsin bogazin nasi kizariyor senin yaaa

Evet canım yarın en çok veren sensin bence

Azdan az coktan cok gider beybi tartiya cikmadim 1 haftadir bakalim baslangic kg mi yarin paylasacam
38 oldu ateşi calpol verdim. Boğazında biraz kızarıklık varmış. Evin içinde hastalandı

Allah allah sizde var mi bir sey ? Gelip giden birileri oldu mu yakin zamanda ? Gecmis olsun cabucak iyilessin

Aksam ustu 4.5 tan beri uyumayanlardan selam olsun ey dostlar oynatmama az kaldi soktum yıkadım citiledim yagladim masajladim yok anam gidim mayismiyir fildir fildir gozler elimde kalacak haberi yok zillinin

Benim kizda boyleydi bugun cızık cızık uyumadi sabah 7 den aksam 5 e toplasan 1 saati geçmedi

Gecmis olsun canim benim kizinda burnu tikali ama 3 ay bebege bisi vermeyiz bol emzirme serym fizyolojik dedi ignenin deliginden kapiyorlar resmen yaaa hayir sen bit kadarsin bogazin nasi kizariyor senin yaaa
Sağol canım, aynen valla şaşırdım bende kızarıklığa. Kışı hastalıksız atlattık diyordum bende isterseniz serum takabiliriz dedi ama damar sıkıntı olabilir yok dedim. Kusma vs olursa getir iğne yaparız dedi. Yarın çocuk doktoruna götürürüm durumuna göre

Benimkinin de hala burnu tikanio serum sika sika bi hal oldm cocuk da nefret etti artik. Gun icinde hadi sikiorm da gece uykusunda da tikanio rahatsz oluyo ayilamiyo da uyuyamio da. Agliyo sadece. Uykusunun arasinda sikip iyice aglatiorm fln ama acilmadikca bi de serum sikinca o huzursuzlukla daha cok kucagima yapisio zaten gaz da var tam bi huzursuzluk dongusune giriyoruz sinir oldm 2 gecedir bi bu eksikti diorm da tabi buna sukur:)

Aksam ustu 4.5 tan beri uyumayanlardan selam olsun ey dostlar oynatmama az kaldi soktum yıkadım citiledim yagladim masajladim yok anam gidim mayismiyir fildir fildir gozler elimde kalacak haberi yok zillinin
Aman aman bende kızı ayıltmaya çalıştım akşam ılık banyo yaptırdım onda bile düzgün ağlayamadı ortalığı yıkardı üstünü giydirirken.

Benim kizda boyleydi bugun cızık cızık uyumadi sabah 7 den aksam 5 e toplasan 1 saati geçmedi
Sen zorla nazar ettin senin kizi ay duzelirler insalh tamam benim kizin gercekten uykusu yok kabul ama bu derecede degildi yahu en azindan yarim saat flan uyurdu 2 3 saat uyanik kalip hani alistim uyumamasina ama hic uyumayinca insan daha da yıpranıyor yahu o yarim saatte en azindan rahat bi is yapiodum neyse canlari sagolsun napalim

Hep anneme dalga geçerdim 3. Yude yapicam die. Bugun dio besikleri flan elinde tutma kullanmadigini ver gitsin bebek yapmicaksan ( fazla esyadan nefret eder ) dedim alalh korusun tobeler tobesi kafayi yemedim henuz 3. Dion bana dedim ... Analik zor zanaat gercektende

Gotur gotur ihmal etme ilerlemesin allah korusun. Bizimkinin 3. Ay kontrolune denk geldi de doktor gordu ciger temiz bogaz temiz sadece grip dedi ama kucuk ilac vermem dedi insalah ilerlemez vala

Benim oğlan da sabah 6da uyandı 9 gibi emerken uyudu yarım saat bir de 1 de uyudu yine emerken kucağımda 1 saat kadar sonra hiç düzgün uyuyamadı hep emerken bölük pörçük. çok huzursuzdu akşam 7de banyo yaptırdım 8de uyudu çok şükür. Yani 6-7 saat nasıl uyanık kalabiliyor bu kadar küçükken aklım almıyor.

Ben kesin yarın tartıda aynı sayıyı görürüm kızlar bugün tartılasım vardı aşırı meraktayım ama tuttum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…