2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir mi? İdrarında koku ve renk değişimi fark ettin mi?
İdrarında koku ya da renk değişimi yok canım ama geceleri idrarını tutmaya başladı bu bir ibare olabilir mi bilmiyorum. Süt alerjisi mevzusu da hala netleşmesi sana da sormuştum hani birkaç hafta öncesi. 15 günlük diyetim yeni bitti iki gündür başladım süt ürünlerine o mu hepten huysuzlaştırdı anlaamdım gerçekten tanı koyulamıyr olması çok sıkıntı. Dr kontrolü de tee perşembe, inşallah o güne düzelir gerçekten çok yıprandım

Kizlar oglum hasta gibiydi az az oksuruyordu tikandi nefes alamiyor babasi kaptı goturdu hastaneye evde kalmak zorunda olmak cok aci balkonda kalakaldim berbat kotuyum okuyan ayakta olan varsa ne olur dua edin
Çok geçmiş olsun canım merak etme doktorlar hemen müdahale etmiştir

Kizlar oglum iyi sorun cigerleri yada astimi degil ses tellerini usutmus gecen gun midesi bulaniyor diye arabada camdan disari kafasini cikarmaya calisiyordu kusmasin die hafif aralamasina izin vermistim usuttu demekkibu aksamda banyo yaptirmistim sicakla beraber daha kotu olmus ve tikanma yapmis ses telleride yaparmis tikanma ilk kez duydum walahi... 2 kur adrenalin uyguluyorlar 1. Kuru bitmis henuz... goruntulu aradi simdi esim oglanin keyfi yerinde hamdolsun duzelmis nefesi flan

cimbomlukiz geldi canim hamdolsun

Allah şifa versin okursan kahroldum seni düşünemiyorum Allah sabır versin bir daha da yaşatmasın çok geçmiş olsun

Kizlar oglum hasta gibiydi az az oksuruyordu tikandi nefes alamiyor babasi kaptı goturdu hastaneye evde kalmak zorunda olmak cok aci balkonda kalakaldim berbat kotuyum okuyan ayakta olan varsa ne olur dua edin
Ay ne bu hastalık hastalık geçmiş olsun canım. Geldi mi eve iyi mi

Son düzenleme:
Çok şükür

Benimki 40ından sonra 40 dün her gece iki üç saat ağlıyordu, ne mama ne meme sakinleştiriyordu, ayakta geziyorrduk sürekli, idrar tahlili kaka tahlili herşeyi yaptırdık, en son süt ürünlerine dikkat etmeye başladım şuan daha iyiyiz çok şükür,

Ben doğuma 85 ile girdim 40.gün tartıldm 70 çıkmıştım 15 kilo vermişim bugn 56.gün 69 görünüyorum ama süt ve yumurta diyeti yapyrm akşamları hep bisküvi falan yerdim onları yiyemiyorum ondan almadım kilo yoksa şimdi mesela kesn hamburger sipariş edip yerdim açardım kremalı bisküvi yerdim ahh yiyememek de fena ama yeter ki bebem rahat etsin de kilo vermiş olmak da güzel oldu

3 gündür meme reddi yaşıyorum kabus geri döndü sabah kalkıyor guzelce emiyor gündüzleri tam bir facia. 2.5 6 ay arası görülebilirmis umarım geçicidir sinirlerim laçka oldu
Arada kabus hortluyor resmen bana doktorun çözümü şu oldu, karanlıkta sessiz ortamda emzirmek ve bebeği her zamanki pozisyonda değil de ayaklarını ayağıya sarkıtarak vs emzir dedi işe yaradı. Karanlık ve sessizlik çok önemli ama aydınlık ortamda da gözlerini kapatıyorum mendille

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…