Demek çok almadınAla ala bendemi sıkıntı var ben kendi pantalonlarımıjniçine giriyorum siz diyet miyet dıyorsunuz ben nie zayıflıyorum gün geçtikçe kendime yeni birtane birşey almadım hamileykemde almamıstım zaten genelde üstleri salaş giyerim hoş bu saatten sonra göbeği acık giycek halim yokta sezeryan göbeği kaldı azıcıkoda olsun varsın bence siz biraz acelemi edıyorsunuz sonuçta bebeler daha minicik
Bencede normal kız bebekleri zaten minik olur erkek anasıyım bende cok takılmıyorum boyuna enine Allahtan dünyanın bi ucundayımda ne kaynanam yanımda nede baskası yorumlarını kendilernde kalıyor bayramda seyranda derler artk banaKızlar bebeğimin kilosu 4900 ( 2700 doğmuştu ) Boyu 58 cm her gören ay çok küçüük 2 aylık bebeğin ne kadar olmasını bekliyorlar sinir oluyorum
25kılo almıştım sezeryanla doğum yaptım bılmıyorumkı olabılırDemek çok almadın
Valla ucuz bişey kaldımı bilmiyorum herşey ateş pahası olmuş bu aldıklarımı saklıcamKızlar ucuz, tekerlek problemi olmayan, kolay katlanabilen bebek arabalarında önerdiğiniz varmıdır
Teşekkür ederim. Erken doğduğu için 5. atak haftası geçen hafta bitti aslında ama o ataktan beri toplayamadı hep huzursuz hep ağlıyor. Özellikle akşamları susturamıyoruz, kucakta ayakta gezdirince biraz susuyor durduğumuz anda çığlık atmaya başlıyor. Memeyi de reddediyor. Çok yorucu süreçler gerçekten.
Gecmis olsun canim benim kizinda burnu tikali ama 3 ay bebege bisi vermeyiz bol emzirme serym fizyolojik dediignenin deliginden kapiyorlar resmen yaaa hayir sen bit kadarsin bogazin nasi kizariyor senin yaaa
Anamm tartı günü gelmiş hele yandık yarınOlmaz olasica gun geldi
Kızlar bebeğimin kilosu 4900 ( 2700 doğmuştu ) Boyu 58 cm her gören ay çok küçüük 2 aylık bebeğin ne kadar olmasını bekliyorlar sinir oluyorum
İnsan bir sıkıntısı var da mı ağlıyor diye de ayrıca dertleniyor. Sanki bir yeri ağrıyor da anlamıyoruz yavrum çığlık çığlığa bağırıyor. İnşallah sağlıkla atlatırız hepimiz şu süreçleri, büyüdükleri günleri görürüz güzelce.Bizim hep öyle. 2 gün uyudu neye uğradığımı şaşırdım. Şimdi yine uyumuyoruz bakalım.
Bende öyleydim ilk doğumda bile hemen gitti. Ama noşduysa ikincide bu göbek kaldı sinirlsrimi bozuyor. Sanki eski kiloma dönsemde o yerinde kaalcak gibi vıcık vıxıkBlack36
Bebekken çocukken hep zayıftım. Şimdi avantaj sağlıyor bana. Kolay kolay kilo alamıyorum. Daha iyi boşver diyet yapmaya uğraşmaz.
Bende öyleydim ilk doğumda bile hemen gitti. Ama noşduysa ikincide bu göbek kaldı sinirlsrimi bozuyor. Sanki eski kiloma dönsemde o yerinde kaalcak gibi vıcık vıxık
Ayni şeyleri yaşadık.benim esim negatife döndü.ama alışmış beyefendi bebesiz günlere. Demesem kucağına bile almayacak.oglumu bahane edip pes fifa peşinde onunla ilgileniyorum ayağına.en iyisi hiç beklenti içine girmemek.yoksa sinir olduğunla kalıyorsunHepimiz ayniyiz bence cnm bi de benim halimi biliyosn esim korona olup karantinaya kapandi gecen cuma. Pazar gunu de oglum ateslendi 3 gun boyunca hasta ve huzursuz bi bebege tek basima baktim dusa bile giremedim 3 gun. Gece uykusu desen hep aglamali gecti. Cocuk surekli kucagmda oldugu icin yuzumde hep maske o bile ayri baydi beni. Esim hem agir hasta hem de bizden uzak olsn diye yemeklerini de ben verdim mutfaga sokmadim fln. Bi bunaldm ki sorma. Bi ise de yaramadi o kdr dikkat, sonunda hepimiz pozitif olduk tabi de, dr virus yuku de onemli dedi diye hala maskeye devam ediyorm bebegn yaninda. Bugun annemlere gtmek istiyodm kahvaltiya ama hala pozitifim diye cesaret edemedm aslinda 6. Gun bugun. Neyse esim bey suan negatife dondu ama ben pozitifim diye bu sefer ben ona bulastiririm diye korkup hala yanimda yatmio. Zaten 1 haftadir cocuk duzgun uyumamis 2 gecedir de gazdan uyuyamadi saat 5 esim diger odada horluo duymuo bile sesini bi bagirdm ne bicim adamsin sen diye neye ugradigini sasirdi. Sonra aldi kendi yanina 2 saat fln oyle uyudum. Az once de bi mucize eseri bebek kolay bi oglen uykusuna dalmisti ve esim oksurunce birden uyandi ben de soylendim oksuruge uyanio benm de oksuresim var tutuyorm kendimi diye bu da yine gitti yan odaya. ay evin icinde esimle keyifli vakit bile geciremez olduk resmen. Hem hepimizi hasta etti hem kendi kurtuldu karantinadan simdi ben kaldm delircem ya sabah pozitif cikinca aglicaktm zor tuttm kendimi. Tek tesellim sagolsn annem hep yemek getirdi kapidan ben sadece bebek baktm yemek fln ugrasmadim.
Cok uzattm cnm ama bana su 10 gun hizlandirilmis bebege alisma kursu gbi oldu. Daha once ay nasi yapilir dedigm seyleri yaptm cok sukur oluyoms meger her sey. Suan dusununce bebege gecen aya gore daha fazla aliskinim o bize daha aliskin. Zamanla her sey daha rayina oturcaktir. O instada gorduklerin de tabi ki yardimcilari var bi de mizac olarak daha rahat olabilirler. Mesela benm takip ettigim bi tanesi 4 aylik bebegi var birakip parise gitti ben şok. Benimki gece uzun uzun meme emerek uyuyo mesela 4 aylik olunca onu birakcak mi diye dusunuorm. Onunki nasi uyuyo ki acaba geceleri. 4 aylik bebek daha kendi kendine uyumayi beceremez ki hani. Ya da dedigin gibi cok uslu bebek. Bilemedm ama beynim yandi. Ben daha bi aksam birakip bi restorana gitmedm esimle. Hep bebekle gittik yemeklere fln. Ama elbet o da olcak kendi kendine memesiz uyumayi ogrendiginde anneme birakip gidicem ben de.:) insallah ogretebilirsek tabi
Sağolasın cnm dün gece çok zor geçti bugün dha iyiydi bnde yanındaydım com üzüldüm ağladım ama şuan toparlanıyor iyiki demeye basladimHayırlı olsun ne güzel atlatmışsınız.
Bu sünnet olayı beni çok geriyor hem bir an önce olsun bitsin istiyorum hem de daha çok küçük diye kıyamıyorum
Bnmki de donenceye bayılıyor kartlarını yatağın kenarına koyuyorum öyle yarım saat oyalaniyor karnı tok altı temiz gazi yoksa oyun halısıni pek sevmedi nedense biraz zaman sonra yeniden denicem onu birde bir oyuncak buldum su matı diye geçiyor çok güzel onu alacağımKizlar bu arada bi ara aktivite mevzu olmustu cogunuz oyun halisini henuz acmamisti. Benim oyun halim hep acikti uzerine yatirinca resimlere bakiyodu ama okdr oyalanmiyodu, artik tepede asili olan oyuncaklara acaip bakmaya basladi. Ellerini uzatiyo dokunursa heyecanlaniyo fln. Konusuyo onlarla sanki. Donencesini actim ona da ilk defa dikkatle bakti. Durmayan bebeleriniz icin deneyin derim
Amin sağolasın kuzumAyyy hayirli ugurlu olsun gecmis olsun damatliginida gorun insallah saglikla
Dönence ye benimki bayılıyor müzikli izliyor onları bayagida oyalaniyor kartlarını seviyor uyku arkadaşı kızımdan kalan var dünya para verip almıştım kızım emziğini tutup uyurdu onu denicem oğlana da ikinci el bakabilirsin cnm temiz kullanılanlar var sevmezse bebiş sende satarsınDönence ve uyku arkadaşı şart mı? Ben henüz almadım ne zaman almalıyız? O kadar da pahalı ki
Sinir oluyorum öyle diyenlere. Doğduğunda bizede aynı tepkiyi vermişlerdi. Küçücük diye ne bekliyolarsaKızlar bebeğimin kilosu 4900 ( 2700 doğmuştu ) Boyu 58 cm her gören ay çok küçüük 2 aylık bebeğin ne kadar olmasını bekliyorlar sinir oluyorum
İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir mi? İdrarında koku ve renk değişimi fark ettin mi?Teşekkür ederim. Erken doğduğu için 5. atak haftası geçen hafta bitti aslında ama o ataktan beri toplayamadı hep huzursuz hep ağlıyor. Özellikle akşamları susturamıyoruz, kucakta ayakta gezdirince biraz susuyor durduğumuz anda çığlık atmaya başlıyor. Memeyi de reddediyor. Çok yorucu süreçler gerçekten.
Allah şifa versin sakin ol canım birazdan iyiyiz diye ararlar dua ediyorumKizlar oglum hasta gibiydi az az oksuruyordu tikandi nefes alamiyorbabasi kaptı goturdu hastaneye evde kalmak zorunda olmak cok aci balkonda kalakaldim berbat kotuyum okuyan ayakta olan varsa ne olur dua edin
İnsallahhhAllah şifa versin sakin ol canım birazdan iyiyiz diye ararlar dua ediyorum
Allah şifa versin canım hemen farkedebilmişsiniz ve dr gidebilmişler çok şükür, olumlu yanından bakmaya çalış zor ama. Güzel haberlerle dönsünler en kısa zamanda inşallah, dua ediyorum senin içinKizlar oglum hasta gibiydi az az oksuruyordu tikandi nefes alamiyorbabasi kaptı goturdu hastaneye evde kalmak zorunda olmak cok aci balkonda kalakaldim berbat kotuyum okuyan ayakta olan varsa ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?