2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Demek çok almadın

Kızlar bebeğimin kilosu 4900 ( 2700 doğmuştu ) Boyu 58 cm her gören ay çok küçüük 2 aylık bebeğin ne kadar olmasını bekliyorlar sinir oluyorum
Bencede normal kız bebekleri zaten minik olur erkek anasıyım bende cok takılmıyorum boyuna enine Allahtan dünyanın bi ucundayımda ne kaynanam yanımda nede baskası yorumlarını kendilernde kalıyor bayramda seyranda derler artk bana eşim zayıf evlendık hala zayıf herkes nie bakamıuon dıyo doğurmasanda bısey dıyorlar insanlar hep der bende kaynana olunca dicem banane ya bana yapılanı yapacam

Bizim hep öyle. 2 gün uyudu neye uğradığımı şaşırdım. Şimdi yine uyumuyoruz bakalım.

Gecmis olsun canim benim kizinda burnu tikali ama 3 ay bebege bisi vermeyiz bol emzirme serym fizyolojik dedi ignenin deliginden kapiyorlar resmen yaaa hayir sen bit kadarsin bogazin nasi kizariyor senin yaaa

Bize nasorinse sprey verdi. Burnuna büyük ölçüde iyi geldi. Oda ısısını 22 derecenin üstüne çıkarma dedi.
Serum çok gerek olmadıkça sıkmıyorum tıkanmıyor burnu. Şimdi yazdım ya tıkanır kesin

Kızlar bebeğimin kilosu 4900 ( 2700 doğmuştu ) Boyu 58 cm her gören ay çok küçüük 2 aylık bebeğin ne kadar olmasını bekliyorlar sinir oluyorum

Bende sağlık ocağında 6 aylık bebekleri görünce ay kocaman böyle mi oluyor diye tepki veriyorum. Tamamen bu kadar çabuk mu büyüyorlar diye verdiğim bir tepki. Yoksa dana gibi olmuş demek istemiyorum .
2 aylık bebek Hepsi minik. Belki de sevmediğiniz insanların konuşması rahatsız etmiştir.

Bizim hep öyle. 2 gün uyudu neye uğradığımı şaşırdım. Şimdi yine uyumuyoruz bakalım.
İnsan bir sıkıntısı var da mı ağlıyor diye de ayrıca dertleniyor. Sanki bir yeri ağrıyor da anlamıyoruz yavrum çığlık çığlığa bağırıyor. İnşallah sağlıkla atlatırız hepimiz şu süreçleri, büyüdükleri günleri görürüz güzelce.

Black36
Bebekken çocukken hep zayıftım. Şimdi avantaj sağlıyor bana. Kolay kolay kilo alamıyorum. Daha iyi boşver diyet yapmaya uğraşmaz.
Bende öyleydim ilk doğumda bile hemen gitti. Ama noşduysa ikincide bu göbek kaldı sinirlsrimi bozuyor. Sanki eski kiloma dönsemde o yerinde kaalcak gibi vıcık vıxık

Bende öyleydim ilk doğumda bile hemen gitti. Ama noşduysa ikincide bu göbek kaldı sinirlsrimi bozuyor. Sanki eski kiloma dönsemde o yerinde kaalcak gibi vıcık vıxık

Onlar sporla gidecek . Ya da az bir şey kalacak .
Düzgün spor hayatımız olsa hepsi kasa dönüşür

Ayni şeyleri yaşadık.benim esim negatife döndü.ama alışmış beyefendi bebesiz günlere. Demesem kucağına bile almayacak.oglumu bahane edip pes fifa peşinde onunla ilgileniyorum ayağına.en iyisi hiç beklenti içine girmemek.yoksa sinir olduğunla kalıyorsun

Hayırlı olsun ne güzel atlatmışsınız.
Bu sünnet olayı beni çok geriyor hem bir an önce olsun bitsin istiyorum hem de daha çok küçük diye kıyamıyorum
Sağolasın cnm dün gece çok zor geçti bugün dha iyiydi bnde yanındaydım com üzüldüm ağladım ama şuan toparlanıyor iyiki demeye basladim
Bnmki de donenceye bayılıyor kartlarını yatağın kenarına koyuyorum öyle yarım saat oyalaniyor karnı tok altı temiz gazi yoksa oyun halısıni pek sevmedi nedense biraz zaman sonra yeniden denicem onu birde bir oyuncak buldum su matı diye geçiyor çok güzel onu alacağım
Ayyy hayirli ugurlu olsun gecmis olsun damatliginida gorun insallah saglikla
Amin sağolasın kuzum
Dönence ve uyku arkadaşı şart mı? Ben henüz almadım ne zaman almalıyız? O kadar da pahalı ki
Dönence ye benimki bayılıyor müzikli izliyor onları bayagida oyalaniyor kartlarını seviyor uyku arkadaşı kızımdan kalan var dünya para verip almıştım kızım emziğini tutup uyurdu onu denicem oğlana da ikinci el bakabilirsin cnm temiz kullanılanlar var sevmezse bebiş sende satarsın

İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir mi? İdrarında koku ve renk değişimi fark ettin mi?

Kizlar oglum hasta gibiydi az az oksuruyordu tikandi nefes alamiyor babasi kaptı goturdu hastaneye evde kalmak zorunda olmak cok aci balkonda kalakaldim berbat kotuyum okuyan ayakta olan varsa ne olur dua edin
Allah şifa versin sakin ol canım birazdan iyiyiz diye ararlar dua ediyorum

Allah şifa versin sakin ol canım birazdan iyiyiz diye ararlar dua ediyorum
İnsallahhh yaninda olamamak ayri uzdu bana kalsa bebegide kapiyordum ama esim durdurdu onuda mi hasta edelim bu sogukta hastanede bebegin ne isi var die durdurdu da duramiyorum durdugum yerde yaaa allah kimseye yasatmasin... Alerjik astimi var bal yedirdim hafif oksuruyor die o mu dokundu alerjiyi tetikledi bilmiyorum... Gecen tikandiginda da bal yemisti... Yarim saatlik mesafeyi tam 2 dk da gitmisler zaten uctular resmen

Kizlar oglum hasta gibiydi az az oksuruyordu tikandi nefes alamiyor babasi kaptı goturdu hastaneye evde kalmak zorunda olmak cok aci balkonda kalakaldim berbat kotuyum okuyan ayakta olan varsa ne olur dua edin
Allah şifa versin canım hemen farkedebilmişsiniz ve dr gidebilmişler çok şükür, olumlu yanından bakmaya çalış zor ama. Güzel haberlerle dönsünler en kısa zamanda inşallah, dua ediyorum senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…