2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok geçmiş olsun. Aynı şekilde bizimki de 40’ını geçince başlamış oldu resmen. Ama 15 gündür süt diyetindeydim ben de ona rağmen azalma yok hiç sorunları neyse buluruz umarım.

Canım atak haftası düzeltilmiş doğum tarihinden başlatılıyor. Benim bebek de kasım doğumlu ama ocaktan başlatıyorum. O haftaların 1 numaralı Harika Haftalar kitabının ve telefon uygulamasının yazarları bu şekilde belirtmiş zaten uygulaması doğum tarihini değil asıl doğması gereken tarihi istiyor özellikle

Canım öyle yapmaya çalışıyorum ama 41+0’a göre mi hesaplamalıyız 40+0’a mı?

2.aya 1 hafta kala tamamen aynı şeyleri yaşamıştım ben. Saat 20:00 oldu mu biranda değişiyordu çocuk Doktorumuz bize de kolik ve ayak haftasında dedi. Ben öyle yaptığında sallıyorum, beyaz gürültü açıyorum ve sarılıyorum öpüyorum iyi geliyordu. Sakin kalmanız önemli. Bir de gaz durumu için de probiyotik ve gaz damlası verdim ve hala da devam ediyorum

Sorma benimde derdim çaya bandırdigim püskevitler yoksa porsiyonlarim kucuktur ama iste nerde kalorili zarar ziyan seyler var onlarii yiyorum.Doğuma 105 kg ile girdim doğum sonu 90 lara kadar indim 85 ile hamile kalmistim sonra ne olduysa istah acildi aldim 5 kg hayir mayista ise baslayacam formaya sigsam bari masraf olmasin tekrardan ama yemek ne guzel sey

Ben hindistan cevizi yağı ile çözümü buldum üç kere zeytinyağı ile yaptım hiç fayda etmedi burda bir arkadaşta asidi almak lazım dedikten snra bıraktım onu hindistan cevizi yağı ni şurup taradım ilkte bile çok fark etti şimdi sünnet olduğu için yikayamiorum yikadigimda gene yapacağım büyük ihtimal sifirlanscak

Çok teşekkürler öneriler için, bu akşamki kriz anında uygulayacağım ve daha sakin kalmaya çalışacağım. Son bir sorun olacak kolik gerçekten 3. Ayın sonunda bitti mi peki tüm bu aynı saatte ağlamalar falan? Kimi bebeklerde çok daha uzun sürdüğünü söyledi doktor.

İlk defa duydum canım ses telleri bile üşüten bir şey miymiş. Geçmiş olsun bu arada iyi olduğuna sevindim.

Tesekkur ederim.Aynen oyle... Hele ki evde arkada kalmak daha da kotu yaa. Ve ne dedi oglum goruntulu konusurken
Annee bak senin aydilgeyi dogurdugun yerdeyiz
evet oglum
Sen babamla beni evde birakmistin aydilgeyi dogurdun bak bizde seni evde biraktik
Ben iptal tabii cocugun hala icinde kalmis demekki

Kıyamam ya iyi bari illa annem de gelsin dememiş
Üzülme canım artık böyle durumlara alışmak zorundayız sağlıkları yerinde olsun da kalanı halledilir bi şekilde.

Benim kızım da dün diyo ki anne ben neden oldum?
O ne demek diyorum
Yani biz neden varız?
Hala anlamadım ne demek istediğini acaba kardeşiyle alakalı mı diye düşünürken
Yani insanlar neden dünyaya gelmiş? Dedi
Ne diyeceğimi bilemedim, kızım baban gelince beraber konuşalım bu konuyu dedim
35 yaşımdayım ben bile daha dünyaya neden geldim sorgulamadım sana ne oluyor yani.

Bende 63 6 idim 63 3 oldu. 300 gr gitmiş ama benim 4. Haftam sanıtım biraz yavaşladı. Bir ayda tam 4 kilo vermiş oldum. Darısı diğer aya

Kıyamam ya iyi bari illa annem de gelsin dememiş
Üzülme canım artık böyle durumlara alışmak zorundayız sağlıkları yerinde olsun da kalanı halledilir bi şekilde.
Tabi oyle ilk olunca iste insan kotu hissediyor sadece... Sagliklari iyi olsunda vala canim geri hersey bos gercektende. Gece peslerinden agla agla helak oldum biraz buraya yazdim flan sonra hbr geldi sakinlestim iyiki varsiniz iyiki grup var wala o saatte annemi bile arayamadim haliyle ama insan bi destek bekliyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…