2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hiç sıkmayin canınızı kizlar ne yazik ki süreç boyle oluyor,bizimde var kardeşlerimiz,hatta bazılarımız birden fazla kardeş sayisina sahip.Ileriyi hayal edin birbirlerine ne güzel yarenlik edecekler ve biz bunlarin hepsini unutup gidecez.Sizde üzmeyin kendinizi ,cok gorev dusuyor bize belki ama zaman da cabucak geciyor

H Haklisin canim wala.

Bende 63 6 idim 63 3 oldu. 300 gr gitmiş ama benim 4. Haftam sanıtım biraz yavaşladı. Bir ayda tam 4 kilo vermiş oldum. Darısı diğer aya

Yaniltmak lazim vücudu durağalaştiysa kilo verme isi.Ama sen normal vermissin azdan az coktan cok gidiyor.Ben pandemi öncesi diyetle 10 kg vermistim 1.5 ayda sonra durgunlasti vermem.Bunda da 1.8 kg gitmis 1 haftada ama ne kadari yağ bilmiyorum tabi

Ay hic gulecegim yoktu wala bende oyle hoc sorgulamadim yeni nesil gumbur gumbur geliyor

Yanıltıyorum aslında mesela bi gün kahvaltıda katmer yiyorum diğer gün yeşillik tam olmuyo ama işte haftada bir kilo olacak şekilde vermem lazım. Ben biraz fazla iştahlıyım

Tam yarım kilo vermişim ben de kızlar az gibi ama ayda 2 kilo eder böyle devam edersem bence emziren birine göre iyi. Bu hafta biraz daha dikkat edicem bakalım ne olacak.
Bence yeterli vermissin ztn kilon cok degil emzirirken cok hizli vermemek lazim diye biliyorm ben ayda 1 kilo versem bile bana yeter suan.

Çok geçmiş olsun. Aynı şekilde bizimki de 40’ını geçince başlamış oldu resmen. Ama 15 gündür süt diyetindeydim ben de ona rağmen azalma yok hiç sorunları neyse buluruz umarım.
Bence onun Bi süresi var, bebenin bağırsak gelişimi olabilir, o zamana kadar ne yaptıysak faydası olmadı aslında, bizimki biraz büyüdü bitti bence, şuan 3. Ay bitmek üzere bir haftadır ağlamıyor

Kizlar konak taragi alacam da sık disli mi alayim yoksa keçi kili mi ? Cok fazlalasti ananem elleme bunlar faydali dedi hatta sebebini de soyledi unuttum simdi ama goruntu olarak cok hos durmuyor

Kizlar konak taragi alacam da sık disli mi alayim yoksa keçi kili mi ? Cok fazlalasti ananem elleme bunlar faydali dedi hatta sebebini de soyledi unuttum simdi ama goruntu olarak cok hos durmuyor

İkisi de var bende. Konak için sık dişli iyi.
Keçi kıllıyı normal taramada kullanıyorum konağa bir etkisi yok.

Kızlar hastaneden geldik biraz enfeksiyon varmış. Çok olsaydı hastaneye yatacaktı şükür eve geldik antibiyotik ve ağrı kesici ateş düşürücü verdi. Benimde stresten başım, bacak kemiklerim ağrıdı gece de uykusuzdum bi parol içtim kendime geldim. Korktum hasta olmuyorum inşallah dedim nasıl bakarım neyse ki iyiyim. Annem kalıcak bu gece, dün akşamdan beri yanımda

Kilosu da 5.700 geldi. 3 aylık olmasına 1 hafta var 300 gr alır dimi, kusuyor dün geceden beri. 3.000 gr doğmuştu 6.000 olması gerekir dedi 3 aylıkken

Kilosu da 5.700 geldi. 3 aylık olmasına 1 hafta var 300 gr alır dimi, kusuyor dün geceden beri. 3.000 gr doğmuştu 6.000 olması gerekir dedi 3 aylıkken

Geçmiş olsun. 100-200 gram eksik olsa ne olur ki? Benimki de çok kusmasına rağmen 15 günde 600 gram aldı. Yazık çok üzülüyorum kusunca.
10 birim yiyip 5 birim kusacağına 2 birim yiyip midesinde kalsa keşke

Geçmiş olsun canım.
O öyle değil ki.. erkekler 4 aylık olunca kızlar da 6 aylık olunca doğum kilosunun 2 katına çıkmış olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…