Kilo güncelleme mi yapayım
96.5 eski kilom
96.6yeni kilom
bu aralar yemesemde veremiyorum kız çok yoruyor biberon tutmuyor sadece meme istiyor oda göğüs yumusayinca basıyor yaygarayi anlicaniz bu hafta bı garipti ins bundan sonrasına bakicam
Geçmiş olsun. 100-200 gram eksik olsa ne olur ki? Benimki de çok kusmasına rağmen 15 günde 600 gram aldı. Yazık çok üzülüyorum kusunca.
10 birim yiyip 5 birim kusacağına 2 birim yiyip midesinde kalsa keşke
En son saat 5 buçukta emdi kustu hepsini. Antibiyotik verdim emzirmeye çalıştım tutuyor bırakıyor tutuyor bırakıyor. Biberonla verdim içmedi. Ağla ağla zar zor şimdi uyuttum. Saat kaç oldu aç uyudu şimdi bu çocuk. Bir şey olur mu? Uyku sersemi emer inşallah. Emmek istiyor koluma doğru ememiyor
İyi o zaman kilosu canımı sıktı boşuna. Bu arada kan alırken bebek hemşiresi istedim. Sizin meselenizden sonra çok üzülmüştüm. Bebek yani bu sonuçta biz burda alıyoruz ama yukarda var diyor orda da aldırabilirsiniz. Sormam mı lazım
İyi o zaman kilosu canımı sıktı boşuna. Bu arada kan alırken bebek hemşiresi istedim. Sizin meselenizden sonra çok üzülmüştüm. Bebek yani bu sonuçta biz burda alıyoruz ama yukarda var diyor orda da aldırabilirsiniz. Sormam mı lazım
Keşke direk yönlendirseler işte ben bilseydim baştan öyle isterdim nerden bileyim onların bebekten alamayacağını onların söylemesi lazımdı sen iyi yapmışsın
Enfeksiyon kanında mı çıktı? Ya da idrar falan mı?
En son saat 5 buçukta emdi kustu hepsini. Antibiyotik verdim emzirmeye çalıştım tutuyor bırakıyor tutuyor bırakıyor. Biberonla verdim içmedi. Ağla ağla zar zor şimdi uyuttum. Saat kaç oldu aç uyudu şimdi bu çocuk. Bir şey olur mu? Uyku sersemi emer inşallah. Emmek istiyor koluma doğru ememiyor
Canım senin stresin de etkiler bebeği ondan da emmek istemez sen rahat olmaya çalış emzirirken bebeğini de rahatlat. Aç uyusun varsın biraz bir şey olmaz dinlensin uykusunda emzirirsin öyle daha güzel emer hem.
Keşke direk yönlendirseler işte ben bilseydim baştan öyle isterdim nerden bileyim onların bebekten alamayacağını onların söylemesi lazımdı sen iyi yapmışsın
Enfeksiyon kanında mı çıktı? Ya da idrar falan mı?
Canım senin stresin de etkiler bebeği ondan da emmek istemez sen rahat olmaya çalış emzirirken bebeğini de rahatlat. Aç uyusun varsın biraz bir şey olmaz dinlensin uykusunda emzirirsin öyle daha güzel emer hem.
Bu arada benimki de bgn doymadi gbi geldi bana dedm ya ztn sutum cok azalmis bi sagdm oncekinin yarisi kdr bile cikmadi gece de 2 saatte bir uyanmisti acikip. Aksamuzeri uyurken de aynisini yapti uykusundan uyanio emmek istio emerken geri uyuyo sonunda uyandirdm yine emdi ama baya kustu gene. Bu cok doydugundan mi yoksa baska sey mi anlamiorm cnk gercekten sutum cok yok suan
Bu arada benimki de bgn doymadi gbi geldi bana dedm ya ztn sutum cok azalmis bi sagdm oncekinin yarisi kdr bile cikmadi gece de 2 saatte bir uyanmisti acikip. Aksamuzeri uyurken de aynisini yapti uykusundan uyanio emmek istio emerken geri uyuyo sonunda uyandirdm yine emdi ama baya kustu gene. Bu cok doydugundan mi yoksa baska sey mi anlamiorm cnk gercekten sutum cok yok suan
Mutfak dolabının derinliklerinde altı yıl önce oğlum doğduğunda almış olduğum rezene tohumunu buldum işin tuhafı kimyon tohumu zannettim. Meğer ikisi ne çok benziyirmus
Rahatsız ediyor fazlası. Gaz yapınca da kusuyor.
Sütün yetiyordur. depolamak için yok diyorsan bir şey diyemem ama.
Kucağındayken ağlıyorsa açtır dedi doktor. Kucağıma aldığımda susuyorsa vermiyorum meme.
Memeye aldığımda da ağlamaya devam ediyorsa gazı var diye vermiyorum .
Çok kusma sorunu yaşadığımız için aç kalması kusmasından iyi benim için. Az yesin ama kusmasın.
Çişini kakasını yapıyor aç değildir herhalde.
Rahatsız ediyor fazlası. Gaz yapınca da kusuyor.
Sütün yetiyordur. depolamak için yok diyorsan bir şey diyemem ama.
Kucağındayken ağlıyorsa açtır dedi doktor. Kucağıma aldığımda susuyorsa vermiyorum meme.
Memeye aldığımda da ağlamaya devam ediyorsa gazı var diye vermiyorum .
Çok kusma sorunu yaşadığımız için aç kalması kusmasından iyi benim için. Az yesin ama kusmasın.
Çişini kakasını yapıyor aç değildir herhalde.
Yaniltmak lazim vücudu durağalaştiysa kilo verme isi.Ama sen normal vermissin azdan az coktan cok gidiyor.Ben pandemi öncesi diyetle 10 kg vermistim 1.5 ayda sonra durgunlasti vermem.Bunda da 1.8 kg gitmis 1 haftada ama ne kadari yağ bilmiyorum tabi
Olcum yapmani tavsiye ederim bel gobek ve basen ciddi farklar cikiyor ortaya verdigin kilonun odemmi yokda yagmi oldugunu en azindan kestirebiliyor insan
Diyete başlamak icin güzel bir gün hem pazartesi ,hem baharin ilk günü her ne kadar cemreler kötü yola düşse de bugun bahar bayrami yeni başlangiçlar icin cok ideal